Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Suvik tak ja tady Babe dokonce vlozila fotku novorozenecky cudli a nic
,takze Baba je nejspis odrizla od netu a nebo neco kuje bez nas
, mozna ji ta MUDra stoupla do hlavy
,nebo ten pooslavni alkohol?
![]()
suvik píše:
Ajo, to jsem nějak nepobrala, že se tak ta naše plína zove, já ji stále nazývám plenou snů. Jo tak ta ti na noc vystačí jo? No zkusím teda nejdřív tu.
Oskárku no zapnu ji normálně, nemá ji nijak upnutou, je to, pravda, ale na ty poslední patentky. A ty máš jak starý nebo velký dítě? Mates má 13 kg. Se obávám, že ta Beehind by mu byla malá ne?
EDIT? Neczuz, tak ty taky tu včelí plenu? Sakra mě přišla, že je malá, když jsem ji viděla u ségry. ASi se jí fakt nějak srazila, ale pere na 60, víc ne a já taky tak.
Suvi, kluk má čerstvě vykaděnej, vyčuranej, před obědem a s chrastítkem v ruce 11kg. BBH je mu úplně v pohodě. Zapínám na 2. patentek. ![]()
Suvi,
no máme sušičku a co jsem koukala o víkend na výstavě, tak se nám všechny plínky trochu zdrcly oproti těm novejm. Malej je přes rok a váží cca přes 11 kg.
Ale mně třeba babybeehinds připadaj krapet větší a hlavně pohodlnější pro stehýnkatý dítě než BE. Mně by se jevila jako největší a nejpohodlnější na noc ta bum hugger…Jediný co se mi trochu nepozdávalo, je jak bude těsnit hovňajze u nožiček, zdá se mi skoro volná a jak je tam ten fleece zevnitř, tak aby to to neteklo kolem, když to bude řidčí…
Ale to je plenka s konopím, tak nevím jak na tom bude s tvrdnutím. Nová je teda úžasně měkounká a vypadá dost pohodlně…
Nebo bych to řešila nějakou bambusovou nudlí nebo prefoldem do té popoliny. Tahle kombinace nám s popolinou a originál vkládačku taky zvládne noc. A máš to levnějš:-)
A tu popolinku zapínáš na každé straně už jen na jeden patentek?
Suvi a co prostě použít klasiku a dát mu HHS, do toho se ti vejde cokoliv a pohodlná je dostatečně
U nás se to osvědčilo. Vnitřky z Ittek taky používám jako prefold, nasajou toho hodě ![]()
HHS nějak nemám ráda. Mám jí jako záložní na noc a to raději vyperu dřív, když hrozí, že na ní dojde. Nevím moc, čím vycpávat. Prefold nestačí, jiných bambusových vkládaček mám málo, Kikko mi přijdou na noc pocitově hrozně mokré.
Jak často měníte longiesky? Začala jsem používat longies. Jsem z nich nadšená. Jen mám jeden problém- kluk má už doma bačkory na zavazování. Přes ty longiesky neobleču. Do teď jsem střídala svrchňáky prakticky při každém přebalování. Rozvazovat bačkory (musím dělat uzel, aby je kluk nerozvázal) každou hodinu se mu nechce. ![]()
Tak dneska přišel balíček z anglie
Jen jsem tedy trochu s těmi blueberry zklamaná, proti těm bummis působí strašně průsvitně
Jsem si měla počkat na ty čokoládové
Ale jinak pohoda
Vkládačky taky vypadají jinak než jsem čekala, ale tak uvidíme co z toho vyleze ![]()
Hanule, můžeš poslat odkaz na obchod? Potřebuju nějaké další plíny.
neczuz píše:
HHS nějak nemám ráda. Mám jí jako záložní na noc a to raději vyperu dřív, když hrozí, že na ní dojde. Nevím moc, čím vycpávat. Prefold nestačí, jiných bambusových vkládaček mám málo, Kikko mi přijdou na noc pocitově hrozně mokré.Jak často měníte longiesky? Začala jsem používat longies. Jsem z nich nadšená. Jen mám jeden problém- kluk má už doma bačkory na zavazování. Přes ty longiesky neobleču. Do teď jsem střídala svrchňáky prakticky při každém přebalování. Rozvazovat bačkory (musím dělat uzel, aby je kluk nerozvázal) každou hodinu se mu nechce.
asi budeš muset pořídit jiný bačkory ![]()
jinak myslím,že pokud nejsou navlhlé, tak bych je klidně nechala opakovaně. jaký máš a kolikery?
http://www.fill-your-pants.com/
ale mají poštovné odstupňované podle ceny objednávky. Tip na něj dávala NeNa ![]()
Oskárek píše:neczuz píše:asi budeš muset pořídit jiný bačkory
HHS nějak nemám ráda. Mám jí jako záložní na noc a to raději vyperu dřív, když hrozí, že na ní dojde. Nevím moc, čím vycpávat. Prefold nestačí, jiných bambusových vkládaček mám málo, Kikko mi přijdou na noc pocitově hrozně mokré.Jak často měníte longiesky? Začala jsem používat longies. Jsem z nich nadšená. Jen mám jeden problém- kluk má už doma bačkory na zavazování. Přes ty longiesky neobleču. Do teď jsem střídala svrchňáky prakticky při každém přebalování. Rozvazovat bačkory (musím dělat uzel, aby je kluk nerozvázal) každou hodinu se mu nechce.
jinak myslím,že pokud nejsou navlhlé, tak bych je klidně nechala opakovaně. jaký máš a kolikery?
BI Longies a mám objednané další z Fleru pletené, ale to vypadá na věky. ![]()
Bačkory jsem koupila před 14ti dny. ![]()
Hanule píše:
http://www.fill-your-pants.com/ale mají poštovné odstupňované podle ceny objednávky. Tip na něj dávala NeNa
A to jak. jako čim víc koupíš, tim míň platíš, nebo obráceně? a kolik cca je?
Neczuz mam longiese dvoje, tak je stridam, obcas to jeste prolozim fleecovejma taplakama, ty se lip oblikaj a jdou natahnout pres boty. Jeste mam tyhle gate (ne v ruzovym), mam verzi s dlouhejma nohavicema, daj se v pase bud ohnout, nebo nechat, to jsou pak vysoky skoro do podpazi
http://ny-image0.etsy.com/…76351724.jpg
Neno, to dáváš jen ty fleesové přes plínu?
Neczuz, tak na fleru chci také objednávat, takže se mám obrnit trpělivostí? Je to ta paní co plete ty pěkné proužkaté?
Příspěvek upraven 04.10.10 v 11:31
Neczuz do budoucna hodlam jeste poridit neco odsud, je tam toho hafo, a za slusny penize, myslim ze ty kratky vlnaky, co se tu hromadne nakupovaly, se osvedcily dobre, takze dlouhou verzi presityho svetru rada zkusim
Navic, co kus, to original, mne ty duhovy pruhovany vytvory z Fleru moc nesedej, tohle mi prijde zajimavejsi. http://www.etsy.com/…_results.php?…