Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
5.10.10 16:23

Holky, nemáte pls fotky jak ti vaši trpaslíci chodí? Dáda má stále postoj jak kdyby měl mezi nohami sud. Příklad - http://www.youtube.com/watch?…
Může to být tím že jsou látkovky širší než jednorázovky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.10.10 16:27

Chodí jak se sudem bez ohledu na plínu.

• Citovat
  • Upravit
51750
5.10.10 16:29

Naše první krůčky vypadaly takto. :lol:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.10.10 16:49

Jinak tedy už máme ty blueberry :) Kdyby někdo objednával někde kde mají i ty čoko s puntíky, dejte vědět… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.10.10 18:17
neczuz píše:
Bundles kamaše jsou se superwash úpravou, takže jako svrchňáky nejdou.

Kupodivu celkem fungují. Ony i ty jejich kráťata jsou superwashové a jako vlňáky celkem oblíbené, ne? Já jedny mám a drží dobře (pokud se mi teda zrovna podaří dobře nalanolínovat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.10.10 19:11
ivuska.h píše:
neczuz píše:
Kupodivu celkem fungují. Ony i ty jejich kráťata jsou superwashové a jako vlňáky celkem oblíbené, ne? Já jedny mám a drží dobře (pokud se mi teda zrovna podaří dobře nalanolínovat).

Prakticky nevím, ale teoreticky by superwash vlna měla blbě chytat lanolin a rychle se zase spotřebovat. NĚKDE JSEM ČETLA, ŽE JE PAK TŘEBA LANOLINOVAT I Á 14 sní. Sry za caps

• Citovat
  • Upravit
5159
5.10.10 19:20

Mi se docela líbily ty vlňáky z Fleru. Akorát 500 by se mi za to teda fakt dát nechtělo. Babička už upletla longiesky, horní díl ze 100% vlny ze Zlatíčka, nohavice superwash. No nevypadá to nijak elegantně, ale řekla bych, že poslouží a je to za hubičku. Třeba se mi podaří dát zítra foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.10.10 19:31
neczuz píše:
ivuska.h píše:
neczuz píše:
Prakticky nevím, ale teoreticky by superwash vlna měla blbě chytat lanolin a rychle se zase spotřebovat. NĚKDE JSEM ČETLA, ŽE JE PAK TŘEBA LANOLINOVAT I Á 14 sní. Sry za caps

Ano ano, ja mam se superwash upravou ty vazaci vlnaky mamabless. Nejdriv drzeli luxusne, ale jakmile jsem je jednou vyprala a mrskla do lanolinu, tak po tydnu pouzivani jsou jen na doma a po 2 tydnech potrebuji impregnaci jak sul. Nastesti jak jsou tenke, tak to rychle schne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.10.10 19:36

A dnesni pokus s longieskama a do nich vv dopadl zalostne, plina se cela pomuchlala a samozrejme jsem neodhadla nocnik, tak sice pocural plinu, ale longiesky tez. Asi koupim jeste jedny longies, jen premyslim, zda koupit L, ty mu jsou ted na delku akorat, zas to L je takova univerzalni velikost, uz je nosime snad rok. XL uz by asi byli moc velke a ja pocitam, ze je plynule zdedi na zimu druhe dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.10.10 19:46
neczuz píše:
ivuska.h píše:
neczuz píše:
Prakticky nevím, ale teoreticky by superwash vlna měla blbě chytat lanolin a rychle se zase spotřebovat. NĚKDE JSEM ČETLA, ŽE JE PAK TŘEBA LANOLINOVAT I Á 14 sní. Sry za caps

Já vím, tuto teorii jsem taky slyšela, ono je to celkem logické (superwash uhladí ty šupinky na vlákně, aby se nezachytávaly do sebe, to působí plstnatění)… Je možné, že se musí lanolínovat častěji, já je moc často nedávám, takže toto neposoudím.

EDIT – jo a slyšela jsem kdesi, že i vlna na BI/ManyMonths věcech je superwashová, viz štítky doporučené údržby. Dle mých informací používají tuto vlnu – http://www.myllymuksut.com/…b-p-111.html. Bohužel nikde jsem k tomu našla oficiální informaci, jestli to je superwash nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.10.10 20:40
Gladys píše:
A dnesni pokus s longieskama a do nich vv dopadl zalostne, plina se cela pomuchlala a samozrejme jsem neodhadla nocnik, tak sice pocural plinu, ale longiesky tez. Asi koupim jeste jedny longies, jen premyslim, zda koupit L, ty mu jsou ted na delku akorat, zas to L je takova univerzalni velikost, uz je nosime snad rok. XL uz by asi byli moc velke a ja pocitam, ze je plynule zdedi na zimu druhe dite.

holky, chtěla bych jedny longies do šátku, pletené doma mám na spaní. zvládnou to ty Babyidea do toho šátku? jak velikostně? mimi má 4měs, 6kg, takže L? Aby něco vydržely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.10.10 20:47

knopi, nekde jsem cetla, ze S a M a L a XL se od sebe lisi jen delkou nohavic, ze na sirku jsou vzdy ty dve velikosti stejne. Nevim, neporovnavala jsem. Nicmene pokud chces, aby vydrzeli, klidne bych sla do L, ony maji i v pase dirku, do ktere jde provleknout gumicka. A u vlnaku podle me nevadi, kdyz plandaji.
Dite bylo v dobe nakupu pomerne dost briskaty, mohlo mu byt 6m, nejakych 8,5kg? Asi tak. Podle me v tomhle veku rostou tak rychle, ze vam na zimu uz budou. Ted mu paradoxne lezli s tou vv ze zadku, protoze je hubenejsi jak v pul roce, jako pres bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.10.10 20:48

Jo a do satku, kdyz budou dobre nalano, tak jo. Nejsou to takove drzaky jako treba natahovaci disany, ale na den podle me staci, i kdyz se ta mokra plina bude na longiesky trochu tlacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
5.10.10 20:55

bi pokud se vícekrát nalanolinují tak jsou taky dobrý držáky, používáme na noc jako náhradu za disany, když se perou resp. schnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.10.10 20:55
knopinka píše:
Gladys píše:
A dnesni pokus s longieskama a do nich vv dopadl zalostne, plina se cela pomuchlala a samozrejme jsem neodhadla nocnik, tak sice pocural plinu, ale longiesky tez. Asi koupim jeste jedny longies, jen premyslim, zda koupit L, ty mu jsou ted na delku akorat, zas to L je takova univerzalni velikost, uz je nosime snad rok. XL uz by asi byli moc velke a ja pocitam, ze je plynule zdedi na zimu druhe dite.
holky, chtěla bych jedny longies do šátku, pletené doma mám na spaní. zvládnou to ty Babyidea do toho šátku? jak velikostně? mimi má 4měs, 6kg, takže L? Aby něco vydržely.

Já Elišce kupovala rovnou L a to měla s bídou 5 kg, měla necelé tři měsíce a už jsem jí ty longies dávala, přikládám foto. JO a má je teda stále dobré i když je hodně vysoká v roce měla 82 cm, na délku jí stále jsou, ale už je nemusím dole ohrnovat. :lol: :lol: http://img5.rajce.idnes.cz/…PA240849.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure