Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Halu netusim, ja vim o techhle vlastne jen diky Cici, ktera tu na ne kdysi pela ody ![]()
Aha, takže ta šňůrka je tam jen provlečená a pak vepředu dvě poutka, že? To by mohla babička zvládnout jen podle té fotky.
Oskárek nepř. píše:
jo ještě se zeptám, dělám plenkovou výbavu pro kamarádku, máte někdo pul thirsties? http://www.mamaja.cz/…owrap-potisk
Já se hlásím. skoro je nepoužívám. pár týdnů na začátku plenkování, pak jsem koupila vlňáky a nějak na PULky nedochází. už asi 4 m je neměl na zadku. Jestli mu vůbec jsou. ![]()
Ha, zvládla jsem zavázat disanu, teď už jen mít zásobu vlňáků. Zatím na tom jsou PULky
Ovšem manželovi rodiče nám dali nějaké peníze, takže asi vezmu obchod útokem ![]()
Holky dík, já už jsem našla nějaký návod na kamašky, jsou pletené na kruhové jehlici, tak to zkusím a při nejhorším rozpářu ![]()
Neno, taky chci právě hlavně longiesky, páč mi vyhovuje jedna vrstva oblečení a hotovo
Nechce se mi pořád oblíkat ![]()
Knopi, zatím to nemám podle koho měřit, model se vylodí až v lednu
je to jen podle oka ![]()
Pastelka píše:
Holky dík, já už jsem našla nějaký návod na kamašky, jsou pletené na kruhové jehlici, tak to zkusím a při nejhorším rozpářu![]()
Neno, taky chci právě hlavně longiesky, páč mi vyhovuje jedna vrstva oblečení a hotovo
Knopi, zatím to nemám podle koho měřit, model se vylodí až v lednuNechce se mi pořád oblíkat
![]()
je to jen podle oka
ajo, tak podle nějakých starých vlňáčků, nebo jsem taky poměřovala podle oblečení, mám takové ty polodupačky, kalhotky s ťapkama, podle toho odhadnu délku.
mohla bys mi prosím hodit odkaz, podle kterého to děláš? taky radši pletu vcelku beze švů
Knopi, pletu to podle tohoto, jen jsem si to trošku upravila podle sebe, aby nebyli tak široké. No popravdě…na výsledek jsem sama zvědavá ![]()
Pastelko teda ty vypadají moc pěkně, škoda že mi pletení moc nejde, ale vyzkoušet bych to mohla, co? Jen kde koupit vlnu? ![]()
Katy, já na ten návod taky čuměla jak zjara
Je to nějak složitě napsaný.
Pletu to od pasu dolů bez přidávání a ujímání, mezi nožičkama to spletu(sed) a pak už jen nohavice a je to. Otázka jak bude vypadat výsledek.
Až to bude, tak vyfotím ![]()
čus, tak jsem myslela, že nakupovat už nebudu nic, ale asi budu muset
. POtřebuju asi něco víc savějšího na noc, už se to asi opakuje, ale poraďte pls ![]()
Teď má Mates Popolinku bez jejich vkládačky, místo toho tam má jednu vv a jednu BI vkládačku (tu tvarovanou, už nevim název).
Tak si říkám, že než mu tam cpát další vrtsvu, tak že koupím něco víc savějšího než je Popolina.
Už ani nevím z čeho jsou ty moje plenky, co vlastním - v podstatě bych asi mohla použít Good Mamma i Little Trekkers, že bych tam dala třeba jednu nebo dvě ty BI vkládačky, ale problém je, že tyhle plenky nejsou až tak velký (Popo je obr proti nim) a asi by je už nezapnul nebo by ho škrtily., když by byly vycpaný.
Takže nevíte o nějaké dobře, ne moc tvrdnoucí bambusovce, která je ale velká?
Co tohle, neznáte?
http://www.branakdetem.cz/…oo-nocni.htm
Babo zabrousíš občas okem? Jak je na tom Igulee ta bambusovka, ta taky asi není moc velká co? Kobliha je docela macek, jak jí je teď, pokud ji ještě používáš?
Suvik ty jo a to Matesovi na noc stačilo? ![]()
Jinak já teda teď používám na noc Megerku, tam dávám ty dvě org. vkládačky a ještě přidávám twofold a malou ellas hause s fleccem. No a nebo anavy bambusovou, s org. dlouhou vkládačkou a taky twofold a flecc separačku. Jako ráno to má mokré dost, ale až tak strašné to není.
Tu plínu co je v odkazu neznám.
Co je Megerka?
Já už su mimo totiž.
Jinak jo, jemu to stačilo, teď ale začal děsně pít a ráno to má dost mokrý (smar šílenej), ale hnusky se mi nechce používat, navíc vlňáky mu vydrží ještě nějakou tu chvilku, kupovala jsem schválně větší nějak před dvěma měsíci.