Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
30.9.10 10:37

Neno, co jestli se nerozloží? lahev nebo pleny? :lol:

Jsem včera koupila obyč čč Kiko a to teda je záclona… Zlatý čtverce z Vesny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.9.10 14:22
Hanule píše:
Neno, co jestli se nerozloží? lahev nebo pleny? :lol:Jsem včera koupila obyč čč Kiko a to teda je záclona… Zlatý čtverce z Vesny.

Hanule a jaka je ta adresa na ty ctverce z Vesny? Jakej je cenovej rozdil u Kikko a tech tvych?
Ja si myslela,ze obyc.ctverce od Kikka jsou jeste jedny z tech pevnejsich co sou na trhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.9.10 17:04

Pliny to prezily, Ecover kupodivu taky. Jen je ta lahev kapku pomackana a sloupla se nalepka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.9.10 17:39

Takže máš novou plínu s Ecoverem na zadku? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
30.9.10 17:53
neczuz píše:
:pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.9.10 17:55
Mirii píše:
neczuz píše:
:pankac: :lol:

tu plínu bych vyfotila a poslala do Ekoveru, možná ti za to pošlou jednu flašku zdarma. :lol:

• Citovat
  • Upravit
16291
30.9.10 18:31

Miriii, Vesna Vesna na WWW má jen bytový textil, jestli nekoukám špatně - http://www.ivesna.cz/ . Každopádně pleny a tak má myslím od hyblera - http://www.hybler.cz/obchod.htm

Jinak je fakt že porovnávám s plenami kupovanými před 4mi lety, na Dádu se kupovaly jen kalhotkový a svrchňáky. Třeba už je mají taky tak. Jinak teď při žehlení jsem malinko změnila názor alespoň na to že ty nové jsou alespoň krásně jemné, ale ty starší takové hrubé, tak nevím zda to je jen tím že byly častěji prány :nevim: A nebo jestli Kikko působí průhledněji, ale je pevnější a jemnější. Každopádně jednu jsem dostala s vadou, snad se nerozpadne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.9.10 18:34

Si delejte srandu, ale ja mela dost obavu, aby to nestrhlo buben, mlatilo to tou nebohou prackou dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.9.10 19:01
NeNa píše:
Si delejte srandu, ale ja mela dost obavu, aby to nestrhlo buben, mlatilo to tou nebohou prackou dost.

AAAAAAAAAAaa proč jsi tu pračku nevypla a láhev nevytáhla? 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.9.10 19:02

Hanule já měla doma pár Hybler a to byl teda hnus, hnusné, tvrdé už snad od novoty, prostě divné. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.9.10 19:10

Katy, však jsem to tam pak dopsala, že jsem malinko změnila názor :lol: Dodělám ho až po pár praních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.9.10 19:32

Katy nemuzu si vzpomenout, kam jsem strcila navod. Copak ja vim, co s tim, jak to jednou zacne prat? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.9.10 20:04
NeNa píše:
Katy nemuzu si vzpomenout, kam jsem strcila navod. Copak ja vim, co s tim, jak to jednou zacne prat? :nevim: :mrgreen:

VYTRHNOUT ZE ZÁSUky a jít hledat návod. :-P

• Citovat
  • Upravit
4254
30.9.10 20:20

je vidět že si technickej typ! to by mi asi taky nedocvaklo :lol: to já když nejde proud, tak si řikám hm, tak aspoň vyžehlim, a ona žehližka nic, a nebo jdu vařit za použití mixeru, šlehače apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.9.10 21:06

Holky, prosím vás, ujistěte mne že nejsem magor.. Mi to látkování s ČČ děsně baví, úplně miluju to skládání a pak ta radost když se mi povede ho do toho zamotat tak že je ten sklad předělaný na „kalhotky“ fakt krásně čistě… Teď spí a já si říkám jestli ho nemám vzbudit abych ho mohla přebalit :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure