Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
29.9.10 21:57
Mirii píše:
Stojan na kure? Todoma bezne vedete? :lol:

nevedem, ale viděla jsem to v akci v letáku, říkala jsem si, kdo to asi tak koupí a asi pro to poběžim na sušení vlňáků. :lol:

• Citovat
  • Upravit
12332
29.9.10 21:58
neczuz píše:
Mirii píše:
nevedem, ale viděla jsem to v akci v letáku, říkala jsem si, kdo to asi tak koupí a asi pro to poběžim na sušení vlňáků. :lol:

tak pak řekni, jak to schne - třeba v troubě :mrgreen:

holky, tak mám blueberry zaplaceny i s tím poštovným 1,6liber, tak jsem zvědavá,kdy ty krásky dojdou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.9.10 22:01

A bralas dvoje,nebo jen jedny? :lol:

Neczuz a kdyz je v akci,tak se to vyplati :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 22:01
Boriska píše:
neczuz píše:
Mirii píše:
nevedem, ale viděla jsem to v akci v letáku, říkala jsem si, kdo to asi tak koupí a asi pro to poběžim na sušení vlňáků. :lol:

holky, tak mám blueberry zaplaceny i s tím poštovným 1,6liber, tak jsem zvědavá,kdy ty krásky dojdou :dance:

jen jestli si prodavačka nemyslí, že Czech republic je nějaká prdel na severu Skotska. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
12332
29.9.10 22:08
neczuz píše:
Boriska píše:
neczuz píše:
Mirii píše:

holky, tak mám blueberry zaplaceny i s tím poštovným 1,6liber, tak jsem zvědavá,kdy ty krásky dojdou :dance:
jen jestli si prodavačka nemyslí, že Czech republic je nějaká prdel na severu Skotska. :jazyk:

hele,tady mi to někdo nepřeje :jazyk: :mrgreen:
no doufám, že nee, když jsem poštovné platila zvlášť, protože to bylo mimo UK, brala jsem dvoje červené a modré kroužky -čili lemon lime a summer blue,ty co jsem chtěla :dance: a budu je dětem dávat i naopak

holky, takže jestli jsem dobře pochopila, takže jako noční plínka se dá dát třeba tahla anavy vycpaná vkládačko a pak i prefoldem? tato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.9.10 22:14

Borisko ja myslim,ze ano…sama Anavy toho pobere dost,je to ma nejoblibenejsi plina …a kdyz tam jeste strcis neco k dovycpani,tak urcite…
Koukam nove vzory :mrgreen: ,jdu mrknout… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
achdareka
30.9.10 07:28
neczuz píše:
Achdárku a máte tu kapsovku patentovanou nebo si můžu objednat vaší taky já? Já kapsovkám prd rozumim, v ruce jsem měla za život 2 druhy, takže bych využila zkušenosti moudřejších.

To se zeptej Pastelky, zda ji má patentovanou. Ale asi ne, takže si ji klidně můžeš objednat taky. Plenka vyšla na 360,– Kč.

• Citovat
  • Upravit
achdareka
30.9.10 07:31

Borisko - já také dávám Anavy na noc s prefoldem a vydrží. Bez prefoldu to nezvládáme, ale Poli pije hodně.

Včera zase ztratila hrneček (všechno vyhazuje z kočárku :cert: :cert: :cert: a já nestíhám sbírat a ještě hlídat Tobíka) A tak pila z Tobíkovi láhve - to se jí moc líbilo a vypila půl litru vody. A do toho ještě večerní mlíko a v noci se také budí.

• Citovat
  • Upravit
22590
30.9.10 07:45

Achdarku ale aspon ti pije…ta moje mura krome mlika vypije tak mozna 20 mlbokem :cert: :cert: …uz fakt nevim jak ji donutit pit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
30.9.10 07:57

Dobre rano holky. kdyz tak koukam co jeste pisete o tech plinkach tak jsem jukla na tu Anavy a chci se zeptat, ta se cela musi vyprat po jednom pouziti nebo jen ty vkladacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.9.10 08:45
zizinka píše:
Dobre rano holky. kdyz tak koukam co jeste pisete o tech plinkach tak jsem jukla na tu Anavy a chci se zeptat, ta se cela musi vyprat po jednom pouziti nebo jen ty vkladacky?

To je klhotov plina- pere se cela po jednom pouziti…obca kdyz mi starsi hlasi aa a ja zjistim,ze ma jen ucurnute na vkladacce,tak ji vyndam a suchou plinu jeste necham,ale z 99% se meni cela plina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
30.9.10 08:54
Mirii píše:
zizinka píše:
To je klhotov plina- pere se cela po jednom pouziti…obca kdyz mi starsi hlasi aa a ja zjistim,ze ma jen ucurnute na vkladacce,tak ji vyndam a suchou plinu jeste necham,ale z 99% se meni cela plina…

ale co jsem pochopila tak saje hodne? takze dobry treba na delsi prochazky nebo na vyjmecne situace?
ja se jen predbezne ptam. chci pouzivat zatim jen ty ctvercovky +jednorazovky co mam koupeny a pak uvidim co a jak, tak abych vedela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.9.10 09:53

Zizinka kalhotkova plina ti vydrzi dyl nez ctverec, zvlast kdyz ji jeste necim privycpes, ale na nejaky dlouhy vychazky to neni, protece. Bud pres ni musis dat PUL gatky, nebo vlnaky, nebo si poridit kapsovku, pripadne SnapInOne -SIO- nebo AllInOne-AIO. Ty uz maj tu PUL vrstvu v sobe,takze pres ne nemusis davat nic. Zalezi samo na materialu, bambius ti toho pobere nejvic.

Zvire mi prihodilo do pracky lahev Ecoveru na vlnu, takze se vesele pere s plinama :zed: Jsem teda zvedava, co z toho vyleze. Doufam, ze se mi tam nerozlozi na atomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
30.9.10 10:03

Holky, tu kapsovku patentovanou nemám, takže kdyby měl někdo zájem, napište mi SZ :mrgreen: dám kontakt a info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.9.10 10:33

Zvire je sikulka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat