Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
8.10.10 07:47

No mě se to taky moc nelíbí, když je body přes vlňáčky a jde to vidět. Doma mi to samozřejmě nevadí, ale ven bych asi tak taky nešla, teda teď když má longies vínové a k tomu i body stejné, tak by se to asi ztratilo.
Já mám pak ještě ty s fleru, byly tyrkysovo hnědé, ale taky se mi to tak nějako moc nelíbilo ta barva, takové flekaté, žíhané, tak jsem je přebarvila na hnědo a vypadají teď takto. Na té fotce to asi nebude moc vidět, lepší momentálně ale nemám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
8.10.10 09:46

Zensky, a proc teda nedate triko, kdyz jdete ven? Dyt ty Longiese jsou stejne az do podpazi, tak jim na zada fucet nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.10.10 09:56
NeNa píše:
Zensky, a proc teda nedate triko, kdyz jdete ven? Dyt ty Longiese jsou stejne az do podpazi, tak jim na zada fucet nebude :nevim:

No já to tak taky dávám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
8.10.10 10:24

Jasně triko - ale do těch domácích ho tak dobře nedám. Jinak - taky s ním takhle nechodím na módní přehlídky. Ale na tu chvíli po vesnici, kde chodí lidi do obchodu i v teplákách mi to přišlo ok. Navíc se mi nechtělo ho celého přebalovat a převlíkat (to je vždycky boj) kvůli půlhodinové procházce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
8.10.10 10:51

Ve středu jsem v Bráně koupila snappi šáličku Bundes. MOc se mi líbila. Říkala jsem si, že když to nebude vyhovat, tak ji budu v zimě používat jako normální šálu. A musím říct, že na Polince krásně drží. Říkám si,že na malý mimčo, by to taky nemuselo být špatný. Jen teda ta cena.

Tobík včera zase perlil. Dvě krázná videa, jak uspává myšku Julii.

http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…

Není kouzelný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.10.10 11:16

Katy
Babo jedna! Příště mi zase přines něco na ukázku! :cert: :cert: :cert:
Mi se ty vlňáky líbí..... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.10.10 11:29
NeNa píše:
Zensky, a proc teda nedate triko, kdyz jdete ven? Dyt ty Longiese jsou stejne az do podpazi, tak jim na zada fucet nebude :nevim:

Důvodů je hned několik:

• mám málo triček, samé body, vlněné triko žádné
  • stejně jako Pastelka - nechce se mi převlékat komplet na doma má body, protože dává čtverce na rovno a to drží jen s body
  • s body longiesky líp drží, s trikem mu klesá rozkrok ke kolenům

ale už jsem to vymyslela. Koupím to vlněné bodytriko. jednak to bude barevně stejné, navíc doma to bude mít jako body, do šátku taky jako body a až ho vyložím na veřejnosti, tak jen odepnu a bude z toho triko. :dance: - -

• Citovat
  • Upravit
4742
8.10.10 11:34
neczuz píše:
NeNa píše:

Důvodů je hned několik:

• mám málo triček, samé body, vlněné triko žádné
  • stejně jako Pastelka - nechce se mi převlékat komplet na doma má body, protože dává čtverce na rovno a to drží jen s body
  • s body longiesky líp drží, s trikem mu klesá rozkrok ke kolenům
ale už jsem to vymyslela. Koupím to vlněné bodytriko. jednak to bude barevně stejné, navíc doma to bude mít jako body, do šátku taky jako body a až ho vyložím na veřejnosti, tak jen odepnu a bude z toho triko. :dance: - -
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
8.10.10 11:35

Neczuz - každý nákup se zdůvodnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
8.10.10 12:40
Achdarek píše:
Neczuz - každý nákup se zdůvodnit :mrgreen:

No vidis, a ja furt premejslela proc s tim delas takovy cavyky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
8.10.10 12:44

Neczuz a napis Jezichovi, ty vlneny trika od Engela jsou fakt dobry, prcek ted dostal vel.92, je to hezky na telo, ale dlouhy…to pro pripad, ze bys treba vyrazila misto se ctvercema s kapsovkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
8.10.10 12:52

Neno, jaké vlněné trika?
Jinak my stejně ven v longieskách nechodíme, protože si na nich udělal tu díru a nechci další. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
8.10.10 13:01

Halu tady ty, delaj toho hafo http://www.vlneneoblecky.cz/…dsdetail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
8.10.10 13:01

Neno a jak udržuješ to vlněný oblečení? Norbík je pořád jako prase, asi bych se bála, že už to nevyperu… :nevim: A na ven longiesky taky nehrozí, to by nepřežily :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
8.10.10 13:05

Achdárku, Tobík je zlatíčko :-P A uspal tu myšku? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat