Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:Katy2 píše:Anavy se trochu bojím. přijde mi, že konstitučně mám doma dítě více podobné Báběti, buřtíka s velkou hlavou, než dlouhé vychrtlé Eli.
Neczuz tak co třeba plínu přímo s Šijme dětem? A nebo Anavy.
Iviny děti, které byly modelem, jsou právě taky vychrtlíci
Pro cvaldu bych spíš vzala tu ŠD, mají vyšší sed.
A od kamarádky k narozkám dostanu 2 ze šijemdětem. Akorát teda nevím, kdy. Už je má doma od sprna a má teď nějakou krizi, že nemáme čas se sejít.
![]()
A šijem dětem - rychlovka. Ve čtvrtek jsem objednala a zaplatila a v pondělí už plenka přišla. ![]()
neczuz píše:Katy2 píše:Anavy se trochu bojím. přijde mi, že konstitučně mám doma dítě více podobné Báběti, buřtíka s velkou hlavou, než dlouhé vychrtlé Eli.
Neczuz tak co třeba plínu přímo s Šijme dětem? A nebo Anavy.
Njn my máme malou hlavu, dlouhé tělo a vážíme 10kg (necelých)
![]()
Máte někdo tu Merinostar kalhotkovou?
Líbila by se mi ta gekoní. Neznáte někdo úvaz, ze kterého by dítěti koukal zadek, aby bylo vidět, jak ladí ke gekonům na šátku? ![]()
neczuz píše:
Máte někdo tu Merinostar kalhotkovou?
Líbila by se mi ta gekoní. Neznáte někdo úvaz, ze kterého by dítěti koukal zadek, aby bylo vidět, jak ladí ke gekonům na šátku?
Jedině asi vystřihnout do šátku díru ![]()
Bambulínova sestřenka ji má, ale teprv chvilku. Myslím, že byla spokojená, hlavně s přístupem. Objednávala,když byla v Čechách,ale nějak jí popletli a zdrželi objednávku, tak jí to poslali zadarmo do Mnichova a přidali vkládačku.
Baba píše:
Budete někdo taky objednávat ty finský Hahtuvahullu? Já už si asi něco vyberu, tak by se mohlo ušetřit na poštovném.
http://translate.google.com/translate?…A koukám, že když se jich objedná víc, je na ně i sleva
Ja do nich taky urcite pujdu,ale budu se domlouvat s Nenou,pac pres CR postu mi tonbude prd platne ![]()
Holky s těma finskýma na mě myslete, dejte vědět, ráda bych si taky objednala. A etika prodejce mě náhodou zajímá, Babo, jestli to nechceš psát tady, prosím do SZ (není to potřeba drbat, ale je to jedno z důležitých kritérií pro mě jako spotřebitele).
Megerku bych taky ráda zkusila, takže jestli se budou objednávat i ty, taky se přidám.
Tady jedna anavy zepredu : http://lh4.ggpht.com/…P1020429.jpg
I když teda my s plenkama končíme, aspoň jednu finskou taky chci, tak na mě myslete.
Případně na mě houkněte přes SZ, až se to tady bude řešit, díky ![]()
I já jako spotřebitel sleduji, jak se někteří prodejci prezentují na veřejnosti..
A tady jinej vzor anavy zezadu :http://lh5.ggpht.com/…P1020431.jpg
Tadynmela Deniska neco kolem 15 mesicu a 85 cm 10 kg
Ted mame skoro 12 kg a porad je zapiname stejne. Za me teda taky nejlepsi plina co mam, fakt jsem si je oblibila a budu si jeste objednavat urcite dalsi. Sice uz nejsou tak krasny,ale to ani megerky a ani igulee.....
knopinka píše:
A etika prodejce mě náhodou zajímá, Babo, jestli to nechceš psát tady, prosím do SZ (není to potřeba drbat, ale je to jedno z důležitých kritérií pro mě jako spotřebitele).
SZ není třeba. Jediný důvod by byl, že tím tady zas budu otravovat holky ![]()
Baba píše:
Tak AnavyIvu naše plena hrozně zajímá.
Terku sem požádala, ať se o naší pleně s Ivou nebaví, Ivu sem požádala o respektování mého přání. Samozřejmě zbytečně. Prý si nenechá diktovat, o čem a s kým se bude bavit.
Ivě asi uniká, že je to náš nápad a jí do toho nic není. Navíc, pokud bysme s plenou měly další plány, nevidím jediný důvod, proč by info měl mít zrovna jiný výrobce plen.
Sem jediná, komu to od Ivy přijde divné?
Tady je požadované znění omluvy Znění omluvy je mi celkem jedno, nemusí být extra okázalé
Stačí napsat, že ses mýlila v tom, že jsem se kdy snažila vaši plenu zkopírovat nebo jakkoliv využít ve svůj prospěch a můj zájem o ni byl čistě profesní. Pokud tvrdíš opak, měla bys to umět dokázat, jinak je to opravdu pomluva. Ovšem na diskuzích, zdá se,
presumpce neviny neplatí.
A jako vrchol všeho mě Anavy obvinila, že lžu, když sem psala, že mojí Koblize její Anavy nesedí. Jako by snad Koblih bylo jediný dítě, kterému je Anavy malá ![]()
Takže tak, toť celá přiblbá kauza
Je trochu škoda, že na Baby cafe se promazaly diskuze. Tam holky psaly Anavy o etice taky. Ale bylo to v souvislosti s placením reklamy. Třeba má Missorka u právničky taky svoji složku ![]()
Neměla bych napsat deníček nebo založit novou diskuzi? Ať právničce ušetřím práci? ![]()
Jo a na celý ty ,,kauze" mě sere nejvíc, že sem ze začátku byla ráda, že bude česká kalhotková plena. Když neseděla mojí Otylce, tak sem ji aspoň půjčovala na testování kamarádkám. A pak se dozvím, že si vymýšlím ![]()
To si člověk fakt nepřipadá jako debil ![]()
ahoj, tak finskou si taky budu objednávat určo.
a merinostar beru sobě a kamrádce, doma ještě nemáme, ale domluva perfektní!
Holky, fleece se nemá prát v ničem mýdlovém, že? Takže ani Fuzzi? Já už kurnik nevím, to abych prala každou plenu zvlášť v poloprázdné pračce. ![]()
ahoj holky!
prosím, smilujte se nad chuděrou těhotnou
a popište mi ještě jednou, jak se lanolinují vlňáčky - mám tu samodoma jedny na novoška ze superwash (na zadku podložené ještě jednou vrstvou ze 100% vlny bez sw) a jedny samodoma z 100% vlny obyč.
lanolín mám, ale nemám sílu tu hledat návod, jak na to ![]()
a ještě dotaz: hrabala jsem se v plínách
a koumám nad tím, jak dám do itti bitti či merinostarek S separačku (popolini). ty plínky jsou hubený mezi nožkama a když si zkusmo přes ně položím separačku, čučí okolo nožek ven. jak na to? nějak jí zahrnout ještě před nasazením? nebo až po nasazení na robě zastrkat co kouká? stříhat se mi je nechce, páč zas je budu používat i na čtverce do disan i do novoroz. skladu. ![]()
díky ![]()