Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
10.10.10 20:25
neczuz píše:
Katy2 píše:
Neczuz tak co třeba plínu přímo s Šijme dětem? A nebo Anavy. :-D
Anavy se trochu bojím. přijde mi, že konstitučně mám doma dítě více podobné Báběti, buřtíka s velkou hlavou, než dlouhé vychrtlé Eli. :-P

Iviny děti, které byly modelem, jsou právě taky vychrtlíci :nevim: Pro cvaldu bych spíš vzala tu ŠD, mají vyšší sed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.10.10 20:25

A od kamarádky k narozkám dostanu 2 ze šijemdětem. Akorát teda nevím, kdy. Už je má doma od sprna a má teď nějakou krizi, že nemáme čas se sejít. :zed: :zed: :zed:

A šijem dětem - rychlovka. Ve čtvrtek jsem objednala a zaplatila a v pondělí už plenka přišla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.10.10 20:35
neczuz píše:
Katy2 píše:
Neczuz tak co třeba plínu přímo s Šijme dětem? A nebo Anavy. :-D
Anavy se trochu bojím. přijde mi, že konstitučně mám doma dítě více podobné Báběti, buřtíka s velkou hlavou, než dlouhé vychrtlé Eli. :-P

Njn my máme malou hlavu, dlouhé tělo a vážíme 10kg (necelých) :-P :-P :-P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.10.10 20:36

Máte někdo tu Merinostar kalhotkovou?
Líbila by se mi ta gekoní. Neznáte někdo úvaz, ze kterého by dítěti koukal zadek, aby bylo vidět, jak ladí ke gekonům na šátku? :think:

• Citovat
  • Upravit
60142
10.10.10 20:41
neczuz píše:
Máte někdo tu Merinostar kalhotkovou?
Líbila by se mi ta gekoní. Neznáte někdo úvaz, ze kterého by dítěti koukal zadek, aby bylo vidět, jak ladí ke gekonům na šátku? :think:

Jedině asi vystřihnout do šátku díru :think:

Bambulínova sestřenka ji má, ale teprv chvilku. Myslím, že byla spokojená, hlavně s přístupem. Objednávala,když byla v Čechách,ale nějak jí popletli a zdrželi objednávku, tak jí to poslali zadarmo do Mnichova a přidali vkládačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.10.10 22:20
Baba píše:
Budete někdo taky objednávat ty finský Hahtuvahullu? Já už si asi něco vyberu, tak by se mohlo ušetřit na poštovném. :nevim:
http://translate.google.com/translate?…A koukám, že když se jich objedná víc, je na ně i sleva :think:

Ja do nich taky urcite pujdu,ale budu se domlouvat s Nenou,pac pres CR postu mi tonbude prd platne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
10.10.10 22:30

Holky s těma finskýma na mě myslete, dejte vědět, ráda bych si taky objednala. A etika prodejce mě náhodou zajímá, Babo, jestli to nechceš psát tady, prosím do SZ (není to potřeba drbat, ale je to jedno z důležitých kritérií pro mě jako spotřebitele).
Megerku bych taky ráda zkusila, takže jestli se budou objednávat i ty, taky se přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.10.10 22:31

Tady jedna anavy zepredu : http://lh4.ggpht.com/…P1020429.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.10.10 22:33

I když teda my s plenkama končíme, aspoň jednu finskou taky chci, tak na mě myslete.
Případně na mě houkněte přes SZ, až se to tady bude řešit, díky :mrgreen:

I já jako spotřebitel sleduji, jak se někteří prodejci prezentují na veřejnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.10.10 22:35

A tady jinej vzor anavy zezadu :http://lh5.ggpht.com/…P1020431.jpg

Tadynmela Deniska neco kolem 15 mesicu a 85 cm 10 kg
Ted mame skoro 12 kg a porad je zapiname stejne. Za me teda taky nejlepsi plina co mam, fakt jsem si je oblibila a budu si jeste objednavat urcite dalsi. Sice uz nejsou tak krasny,ale to ani megerky a ani igulee.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.10.10 08:12
knopinka píše:
A etika prodejce mě náhodou zajímá, Babo, jestli to nechceš psát tady, prosím do SZ (není to potřeba drbat, ale je to jedno z důležitých kritérií pro mě jako spotřebitele).

SZ není třeba. Jediný důvod by byl, že tím tady zas budu otravovat holky :roll:

Nechaly jsme si ušít vlastní plenu - hybrida mezi našimi oblíbenci. Anavy nám dala přednášku o etice https://www.emimino.cz/…nkovani/572/ a pak tajně zjištovala, kdo nám bude plenu šít a u švadleny se na naši plenu vyptávala.
Anavy sem poprosila, aby toho nechala, že jí po naší pleně nic není a jako výrobci plen už tím tuplem ne, na to mi Anavy napsala: Respektovat tvé přání nehodlám, nemíním si nechat diktovat, o čem se smím bavit se svou kamarádkou (i s kýmkoliv jiným)… Vzhledem k tomu, že Anavy předtím v dikuzi napsala tohle - Problém je jen a pouze v tom, že se mi nelíbí, když někdo okopíruje něčí nápad nebo konstrukci. Ostatně např. designy aut si taky firmy střeží a nemusí proto být první, kdo kdy vyrobil auto, že… Jen holt ta plína se dá okopírovat mnohem snáz, než auto.
Ivuška
, nechápala sem, jak se může Anavy na naši plínu vůbec chtít švadleny ptát :roll:
A za tenhle můj příspěvek Anavy vyžadovala omluvu
Baba píše:
Tak AnavyIvu naše plena hrozně zajímá.
Terku sem požádala, ať se o naší pleně s Ivou nebaví, Ivu sem požádala o respektování mého přání. Samozřejmě zbytečně. Prý si nenechá diktovat, o čem a s kým se bude bavit.
Ivě asi uniká, že je to náš nápad a jí do toho nic není. Navíc, pokud bysme s plenou měly další plány, nevidím jediný důvod, proč by info měl mít zrovna jiný výrobce plen.
Sem jediná, komu to od Ivy přijde divné?

Tady je požadované znění omluvy Znění omluvy je mi celkem jedno, nemusí být extra okázalé :-) Stačí napsat, že ses mýlila v tom, že jsem se kdy snažila vaši plenu zkopírovat nebo jakkoliv využít ve svůj prospěch a můj zájem o ni byl čistě profesní. Pokud tvrdíš opak, měla bys to umět dokázat, jinak je to opravdu pomluva. Ovšem na diskuzích, zdá se,
presumpce neviny neplatí.

A jako vrchol všeho mě Anavy obvinila, že lžu, když sem psala, že mojí Koblize její Anavy nesedí. Jako by snad Koblih bylo jediný dítě, kterému je Anavy malá :roll:
Takže tak, toť celá přiblbá kauza

Je trochu škoda, že na Baby cafe se promazaly diskuze. Tam holky psaly Anavy o etice taky. Ale bylo to v souvislosti s placením reklamy. Třeba má Missorka u právničky taky svoji složku :mrgreen:

Neměla bych napsat deníček nebo založit novou diskuzi? Ať právničce ušetřím práci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.10.10 08:41

Jo a na celý ty ,,kauze" mě sere nejvíc, že sem ze začátku byla ráda, že bude česká kalhotková plena. Když neseděla mojí Otylce, tak sem ji aspoň půjčovala na testování kamarádkám. A pak se dozvím, že si vymýšlím :roll:
To si člověk fakt nepřipadá jako debil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
11.10.10 09:04

ahoj, tak finskou si taky budu objednávat určo.
a merinostar beru sobě a kamrádce, doma ještě nemáme, ale domluva perfektní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
11.10.10 09:06

Holky, fleece se nemá prát v ničem mýdlovém, že? Takže ani Fuzzi? Já už kurnik nevím, to abych prala každou plenu zvlášť v poloprázdné pračce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.10.10 09:27

ahoj holky!

prosím, smilujte se nad chuděrou těhotnou :lol: a popište mi ještě jednou, jak se lanolinují vlňáčky - mám tu samodoma jedny na novoška ze superwash (na zadku podložené ještě jednou vrstvou ze 100% vlny bez sw) a jedny samodoma z 100% vlny obyč.
lanolín mám, ale nemám sílu tu hledat návod, jak na to :nevim:

a ještě dotaz: hrabala jsem se v plínách :mrgreen: a koumám nad tím, jak dám do itti bitti či merinostarek S separačku (popolini). ty plínky jsou hubený mezi nožkama a když si zkusmo přes ně položím separačku, čučí okolo nožek ven. jak na to? nějak jí zahrnout ještě před nasazením? nebo až po nasazení na robě zastrkat co kouká? stříhat se mi je nechce, páč zas je budu používat i na čtverce do disan i do novoroz. skladu. :nevim:

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí