Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak u nás Itti L sedí od 6 měsíců doteď. Momentálně pořád na první patentek. Nosí ale i ty M od Neny.
Perfektně mu sedí i když jsem je brala původně pro mimčo. Ty má na druhej patent. Ale má podobný míry jako Halucinky Míša, necelých 11 kg a 81 cm. Je fakt, že stehýnka má od těch 6 měs. pořád asi stejný na obvod. Možná mu trošku zhubly jak se osvalil
![]()
Zuzito neporadím, mám jen pevný šátek
Dlouho jsi tu nebyla, myslela jsem, že už to máš za sebou ![]()
Hmmm a teď přemýšlím co myslíte jako první patentek u Itti Bitti. ![]()
Katy na ten co teď zapínáš ty, když už křidýlka nepřekrýváš
Prostě ty první z prostředka. Teda aspoň já jsem to tak myslela ![]()
Pastelka píše:
Katy na ten co teď zapínáš ty, když už křidýlka nepřekrývášProstě ty první z prostředka. Teda aspoň já jsem to tak myslela
jo jo, takto to taky teda zapínám.
Tak Deniska do nedqvna jeste nosila i eMka itti a ted uz jsem je odlozila pro malou a nosime je eLka - ted ma necelych 12 kg a sedej suprove. Vysoka je 85 cm …
Zuzu ja uz si taky rikala,ze to uz mas za sebou..s satkem neporadim,pac ja sama jsem ve vycviku
, ale ucim se z videa na youtube …
http://www.youtube.com/watch?…
zuzi, sice teda na nosenideti je vse, ale tohle video je bozi ![]()
Zdár holky,tak jsem si udělala po dlouhý době sliz z mýdla Imse Vimse a žlučáku a teda můžu říct,že pere líp jak jelen a taky to hezky voní.Děcka dnes přišl jak čuňata ze zahrady.Hrály si s čerstvě posekanou trávou
a vypralo to.Jsem zírala.
Jak koukám na vaše metříky,tak těhule nějak to rychle utíká,ne?Fakt čučím. ![]()
Holky, tak zitra ty stehynka Misovi taky zmerim, jsem zvedava, kolik to bude. ![]()
Gladys píše:
http://www.youtube.com/watch?…zuzi, sice teda na nosenideti je vse, ale tohle video je bozi
díky, taťka je fakt luxusní!
jsem si právě říkala, že nošení vertikálně zatím asi ne-e, když mimi nebude držet hlavičku. takže nejdřív budeme ukládat mimi „taťka stylem“ ![]()
ještě mě čekají 3 či 4 dny do řezání. i když dneska děláme generální úklid, tak třeba pojedem dřív ![]()
zuzanecka81 píše:Gladys píše:
http://www.youtube.com/watch?…zuzi, sice teda na nosenideti je vse, ale tohle video je bozidíky, taťka je fakt luxusní!
ještě mě čekají 3 či 4 dny do řezání. i když dneska děláme generální úklid, tak třeba pojedem dřív
jsem si právě říkala, že nošení vertikálně zatím asi ne-e, když mimi nebude držet hlavičku. takže nejdřív budeme ukládat mimi „taťka stylem“
no tatínek je roztomilý
akorát bych tam to dítě trošku líp vsadila, do těch vnitřních pruhů. Tím vnějším příčným prihem se to pak fixuje, na tomhle videu to dítě ten vnější pruh víc držel, to je funkce toho vnitřního kříže.
JInak malé mimi můžeš i vertikálně, ale musí být velmi dobře dotažené. kouknï na www.vbavlnce.cz, tam mají novoška v koníkovi na boku. Já nosím 4měs jedině vertikálně, kolíbky nemám ráda.
Bohužel neporadím,naše děcka vyrůstali na papírovejch…
Holky, tak jsem Misovi to stehynko zmerila, je to 31cm ![]()
ALe uz mam vybrany jiny plinky, rozhodla jsem se pro Anavy an patentky, asi prikoupim i flisacky od Anavy, jsou moc hezky. Mate zkusenosti s touto znackou?
Plís help. Omylem jsem vyprala disana vlňáky s ostatníma plínkama na 60 (tedy dával to prát manžel a nechtěl se ptát na každou plínku, jestli se taky může prát…) a teď by je neoblíklo ani novorozeně… Jde s tím něco udělat, aby šly zas používat?
A to je mám pučený, chjo
![]()
kvetinka56 píše:ALe uz mam vybrany jiny plinky, rozhodla jsem se pro Anavy an patentky, asi prikoupim i flisacky od Anavy, jsou moc hezky. Mate zkusenosti s touto znackou?
Jo, mám. Blbý. Na moji vypasenou Koblihu vůbec neseděla, měla prdel ven. Měla prodlouženou verzi, kupovala sem ji, když jí byly asi 4 měsíce. Půjčovala sem jí různě dál a na malý hubený děti nebo novoška OK. Ale brzo se seprala
Dlouhá vkládačka mi přišla nepraktická, dost se shrnovala.
Za mě nejhorší z kalhotkových plen.
A Anavy bych nedoporučovala lidem, kterým záleží na etice prodejce. Ale to by byla jiná diskuze ![]()
Ale jestli to chceš prubnout, tak bych radila spíš ty velurový, míň se sráží a vypadají delší dobu pěkně.