Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
12.10.10 20:29

holky tak jak jsem se na to dívala, tak večer už na to nemám, abych byla schopna se v tom vyznat a vybrat, jsem dnes nějak KO :-o

jo a ještě poslední dotaz k praní plín - prostě mi ty plíny smrdí když je peru na těch 40 v bambinu, plíny rozdělávám, peru max. co 1,5 dne na dlouhý program a prd :cert: a to se mi zdá, že tu pračku opravdu nepřeplňuju,takže je mi líto bambusek, ale všechny plíny jdou min. na 60, protože už mě to pěkně s prominutím sere :pocitac: že by to bylo množstvím plín se mi nezdá, pračka nebývá úplně plná, to nedělá, raději nechám ty poslední plíny na dně kýblu - mám většinou 2 plné, tedy 20l+- :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
12.10.10 20:30
Baba píše:

OBJEDNÁVKA HAHTUVAHULLU
Mirii
Kapsovka jednovelikostni,zapinani na boku,vzor ooga booga sini-oranssi,vnitrek tyrkysovy coolmax, patentky tyrkys matny.

Kalhotovka sisavaipat jednovelikostni,zapinani vepredu, Vzor velur pinki- limeraita,vnitrek bambus zluty( kdyz to nepujde,tak prirodni), patentky mat pink

Babizna:
Kapsovka, jednovelikostní, zapínání vepředu, vzor růžoví ptáčci, vnitřek světle modrý coolmax, patentky matné světle modré.

Kapsovka, jednovelikostní, zapínání vepředu, vzor sovy, vnitřek tyrkysový coolmax, patentky limetkové matné.

Sisävaipat, velikost L, zapínání vepředu, vzor stretch autíčka, vnitřek bambus přírodní, patentky matné černé.

Neczuz:
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax, patentky světle zelené.

Kalhotková Sisävaipat, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor stretch päivänkakkara lime (limetkové kytky), vnitřek bambus přírodní, patentky světle zelené.

Oskárek
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax,patentky limetkové matné.

2 x Kalhotková Sisävaipat, jednovelikostní (pokud nelze, tak velikost L), zapínání vepředu, vzor stretch autíčka, vnitřek bambus přírodní,patentky matt light blue

Jj Mirii chci 2, jedna je pro kámošku, zlobí ji připojení, tak nemůže vybrat sama a já zas nemám čas jí to vymýšlet, tak bude mít stejnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.10.10 20:35

holky poraďte ten vnitřek coolmax je na co? v čem je jiný než bambus? jsem četla asi 6 stránek zpět a asi to bylo málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
12.10.10 20:36

coolmax se používá i na funkční prádlo, dobře saje a zachovává pocit sucha, ale je umělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.10.10 20:47
Boriska píše:
holky tak jak jsem se na to dívala, tak večer už na to nemám, abych byla schopna se v tom vyznat a vybrat, jsem dnes nějak KO :-ojo a ještě poslední dotaz k praní plín - prostě mi ty plíny smrdí když je peru na těch 40 v bambinu, plíny rozdělávám, peru max. co 1,5 dne na dlouhý program a prd :cert: a to se mi zdá, že tu pračku opravdu nepřeplňuju,takže je mi líto bambusek, ale všechny plíny jdou min. na 60, protože už mě to pěkně s prominutím sere :pocitac: že by to bylo množstvím plín se mi nezdá, pračka nebývá úplně plná, to nedělá, raději nechám ty poslední plíny na dně kýblu - mám většinou 2 plné, tedy 20l+- :think:

Borisko to je fakt divné, já opravdu peru jen na 40 a nic nesmrdí. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
12.10.10 21:11

holky mám dotaz, co je to Sisävaipat? máte to u některých kapsovek a kalhotovek. znamená to tu silnější plenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.10.10 21:18

Sisävaipat je normální plena
Sisätaskuvaipat je kapsovka

• Citovat
  • Upravit
127
12.10.10 21:24

Neczus děkuju, večer písnu svoji obj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.10.10 21:25
knopinka píše:

já to nevím jistě. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
127
12.10.10 21:32
neczuz píše:
knopinka píše:
já to nevím jistě. :twisted:
:think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.10.10 22:46

OBJEDNÁVKA HAHTUVAHULLU
Mirii
Kapsovka jednovelikostni,zapinani na boku,vzor ooga booga sini-oranssi,vnitrek tyrkysovy coolmax, patentky tyrkys matny.

Kalhotovka sisavaipat jednovelikostni,zapinani vepredu, Vzor velur pinki- limeraita,vnitrek bambus zluty( kdyz to nepujde,tak prirodni), patentky mat pink

Babizna:
Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu, vzor růžoví ptáčci, vnitřek světle modrý coolmax, patentky matné světle modré.

Kapsovka, jednovelikostní, zapínání vepředu, vzor sovy, vnitřek tyrkysový coolmax, patentky limetkové matné.

Sisävaipat, velikost L, zapínání vepředu, vzor stretch autíčka, vnitřek bambus přírodní, patentky matné černé.

Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu sucháč, vzor růžoví ptáčci, vnitřek světle modrý coolmax.

Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu sucháč, vzor ooga booga turkoosi, vnitřek zelený coolmax.

Neczuz:
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax, patentky světle zelené.

Kalhotková Sisävaipat, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor stretch päivänkakkara lime (limetkové kytky), vnitřek bambus přírodní, patentky světle zelené.

Oskárek
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax,patentky limetkové matné.

2 x Kalhotková Sisävaipat, jednovelikostní (pokud nelze, tak velikost L), zapínání vepředu, vzor stretch autíčka, vnitřek bambus přírodní,patentky matt light blue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.10.10 22:49
Baba píše:

OBJEDNÁVKA HAHTUVAHULLU
Mirii

Babizna:
Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu, vzor růžoví ptáčci, vnitřek světle modrý coolmax, patentky matné světle modré.

Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu sucháč, vzor růžoví ptáčci, vnitřek světle modrý coolmax.

Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu sucháč, vzor ooga booga turkoosi, vnitřek zelený coolmax.

Neczuz:
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax, patentky limetka matné.

Kalhotková Sisävaipa, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor stretch päivänkakkara lime (limetkové kytky), vnitřek bambus přírodní, patentky limetka matné.

Oskárek

• Citovat
  • Upravit
127
12.10.10 23:36
neczuz píše:
Baba píše:

OBJEDNÁVKA HAHTUVAHULLU
Mirii

Babizna:

Neczuz:
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax, patentky limetka matné.

Kalhotková Sisävaipa, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor stretch päivänkakkara lime (limetkové kytky), vnitřek bambus přírodní, patentky limetka matné.

Oskárek

Knopi
Kapsovka jednovelikostní (případně L) - růžoví ptáci, vnitřek růžový coolmax, zapínání vepředu, patentky růžová mat;

Kapsovka jednovelikostní (případně L) - opice, vnitřek hnědý coolmax, zapínání vepředu, patentky hnědé mat;

Kalhotová Sisävaipat - jednovelikostní (případně L) - červená kytička (päivänkakkara punainen), vnitřek přírodní bambus, zapínání vepředu patentky červené;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
13.10.10 08:11

OBJEDNÁVKA HAHTUVAHULLU
Mirii

Babizna:

Neczuz:

Oskárek

Knopi
Kapsovka jednovelikostní (případně L) - růžoví ptáci, vnitřek růžový coolmax, zapínání vepředu, patentky růžová mat;

Kapsovka jednovelikostní (případně L) - opice, vnitřek hnědý coolmax, zapínání vepředu, patentky hnědé mat;

Kalhotová Sisävaipat - jednovelikostní (případně L) - červená kytička (päivänkakkara punainen), vnitřek přírodní bambus, zapínání vepředu patentky červené;
  • Citovat
  • Upravit
12332
13.10.10 08:33

ahoj holky, tak já na finy prdím,asi podpořím české výrobky a zkusím tu skoro patentovanou z šijeme dětem, takže na mě už nečekejte :wink: jen musím pohledat, kdo ji kupoval a jakže vypadala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure