Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak teija pise -vicevelikostni ma 32cm dlouhou vkladacku, ktera ma tri vrstvy. Pripina se patentky k vnitrku pliny. Dalsi dve vrstvy jsou vsite taky v coolmaxu. ..ted ta druha cast, nevim na co ses ptala, pise – Mas na mysli zmenseni jednovelikostni pliny? jsou tam dve masle (ribbon je masle, ale to mi nedava smysl)uvnitr pliny ktera ma ctyrpatentkovy vnitrek. A dalsi dva patentky jsou v kridylkach (rika jim teda vetve) kde se patentky zapinaji.tezko se to popisuje. …mam dojem, ze pouziva prekladac.
přeložila NeNa ![]()
Příspěvek upraven 14.10.10 v 19:39
Babo a tenKierrätyspuuvillat to je co za matros,netusis? Je to vhodny na kalhotkovou plinu?
Baba píše:
Tak teija pise -vicevelikostni ma 32cm dlouhou vkladacku, ktera ma tri vrstvy. Pripina se patentky k vnitrku pliny. Dalsi dve vrstvy jsou vsite taky v coolmaxu. ..ted ta druha cast, nevim na co ses ptala, pise – Mas na mysli zmenseni jednovelikostni pliny? jsou tam dve masle (ribbon je masle, ale to mi nedava smysl)uvnitr pliny ktera ma ctyrpatentkovy vnitrek. A dalsi dva patentky jsou v kridylkach (rika jim teda vetve) kde se patentky zapinaji.tezko se to popisuje. …mam dojem, ze pouziva prekladac.
přeložila NeNaPříspěvek upraven 14.10.10 v 19:39
Vicevelikostni ma vkladacku a jednovelikostni,ne? Mluvime ted o kalhotovce,ze?
Tak ta jednovelikostní bude nejpíš stejná. ![]()
Ale ty mi teda dáváš zabrat.
Abych se fakt naučila finsky
Takový hnusný slovo
Jééé, ale to hnusný slovo náhodou vím. To je recyklovaná bavlna. Opovaž se zeptat, co to znamená ![]()
Na kalhotovou plínu se hodí.
Baba píše:
Jééé, ale to hnusný slovo náhodou vím. To je recyklovaná bavlna. Opovaž se zeptat, co to znamená
Na kalhotovou plínu se hodí.
Super, ja si to prave snazila prelozit sama a neslo to ![]()
Tak jdu vycmuchat posledni nahled objednavky,at to tam muzu pozmenit vsecko ![]()
Ty fotky na facebooku hsou suoer,jsem si udelala lepsi predstavu…
Babo ja si ted ctu svoje prispevky a uplne se stydim, ja tam nikde nenapsala a ani prosim a ani dekuji
Moc se omlouvama a dekuji ze se s tim vsim obtezujes
![]()
Babo tak já jsem s toho teda jelen, tu třívrstvou vkládačku má teda ta noční, plus vkládačku s colomaxem? chápu do dobře?
Jo a jinak teda taky děkuji, že s náma ztrácíš svůj drahocený čas, místo toho aby jsi si hladila pupíček. ![]()
Příspěvek upraven 14.10.10 v 20:39
neczuz píše:
OBJEDNÁVKA HAHTUVAHULLU
Mirii
Kapsovka jednovelikostni,za pinani na boku,vzor Ooga booga turkoosi,vnitrek tyrkysovy coolmax, patentky tyrkys matny+ tyrkys vlozka
Kalhotovka sisavaipat jednovelikostni,za pinani vepredu, Vzor velur pinki- limeraita,vnitrek bambus ruzovy, patentky matne zlute. Jednovelikostni..
Kalhotovka ta nocni,zapinani na boku,vzor Kierrätyspuuvillat kukkasade, vnitrek prirodni, patentky tmave zelene
Babizna:
Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu, vzor růžoví ptáčci, vnitřek světle modrý coolmax, patentky matné světle modré.
Kapsovka, jednovelikostní, zapínání vepředu, vzor sovy, vnitřek tyrkysový coolmax, patentky limetkové matné.
Sisävaipat, velikost L, zapínání vepředu, vzor stretch autíčka, vnitřek bambus přírodní, patentky matné černé.
Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu sucháč, vzor růžoví ptáčci, vnitřek světle modrý coolmax.
Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu sucháč, vzor ooga booga turkoosi, vnitřek zelený coolmax.
Neczuz:
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax, patentky limetka matné.
Kalhotková Sisävaipa, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor stretch päivänkakkara lime (limetkové kytky), vnitřek bambus přírodní, patentky limetka matné.
Oskárek
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax,patentky limetkové matné.
2 x Kalhotková Sisävaipat, jednovelikostní (pokud nelze, tak velikost L), zapínání vepředu, vzor stretch autíčka, vnitřek bambus přírodní,patentky matt light blue
Knopi
Kapsovka jednovelikostní (případně L) – růžoví ptáci, vnitřek růžový coolmax, zapínání vepředu, patentky růžová mat;
Kapsovka jednovelikostní (případně L) – opice, vnitřek hnědý coolmax, zapínání vepředu, patentky hnědé mat;
Kalhotová Sisävaipat – jednovelikostní (případně L) – červená kytička (päivänkakkara punainen), vnitřek přírodní bambus, zapínání vepředu patentky červené;
Katy2 píše:
Babo tak já jsem s toho teda jelen, tu třívrstvou vkládačku má teda ta noční, plus vkládačku s colomaxem? chápu do dobře?
Jo a jinak teda taky děkuji, že s náma ztrácícš svůj drahonecý čas, místo toho aby jsi si hladila pupíček.
Pupíček hladím přitom. ![]()
Je tam dlouhá vkládačka + 2 vrstvy všité. To je u té normální. Ta noční by měla být ještě savější.
Mirii, při počtu tři a více dotazů, prosím a děkuji odpouštím ![]()
Baba píše:Katy2 píše:
Jo a jinak teda taky děkuji, že s náma ztrácícš svůj drahonecý čas, místo toho aby jsi si hladila pupíček.Pupíček hladím přitom.
Mirii, při počtu tři a více dotazů, prosím a děkuji odpouštím
Je tam dlouhá vkládačka + 2 vrstvy všité. To je u té normální. Ta noční by měla být ještě savější.
By měla být a nebo je? ![]()
Jo, noční je savější.
Tak já si tu objednávku taky nejspíš změním ![]()
Tak tam Babo připiš i tu mojí, jen teda furt nevím ten vnitřek jakou barvu, tak nějakou vymysli. Jo a chci tu vel. L, myslím že jednovelikostní je pro nás už zbytečná.
Katy - prosím, jak jsi barvila vlňáčky. Koupila jsem teď jedny dlouhý na MMB. Ale premýšlím, že bych je přebarvila. ![]()