Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
14.10.10 19:37

Tak teija pise -vicevelikostni ma 32cm dlouhou vkladacku, ktera ma tri vrstvy. Pripina se patentky k vnitrku pliny. Dalsi dve vrstvy jsou vsite taky v coolmaxu. ..ted ta druha cast, nevim na co ses ptala, pise – Mas na mysli zmenseni jednovelikostni pliny? jsou tam dve masle (ribbon je masle, ale to mi nedava smysl)uvnitr pliny ktera ma ctyrpatentkovy vnitrek. A dalsi dva patentky jsou v kridylkach (rika jim teda vetve) kde se patentky zapinaji.tezko se to popisuje. …mam dojem, ze pouziva prekladac.
přeložila NeNa :palec:

Příspěvek upraven 14.10.10 v 19:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.10.10 19:39

Babo a tenKierrätyspuuvillat to je co za matros,netusis? Je to vhodny na kalhotkovou plinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.10.10 19:41
Baba píše:
Tak teija pise -vicevelikostni ma 32cm dlouhou vkladacku, ktera ma tri vrstvy. Pripina se patentky k vnitrku pliny. Dalsi dve vrstvy jsou vsite taky v coolmaxu. ..ted ta druha cast, nevim na co ses ptala, pise – Mas na mysli zmenseni jednovelikostni pliny? jsou tam dve masle (ribbon je masle, ale to mi nedava smysl)uvnitr pliny ktera ma ctyrpatentkovy vnitrek. A dalsi dva patentky jsou v kridylkach (rika jim teda vetve) kde se patentky zapinaji.tezko se to popisuje. …mam dojem, ze pouziva prekladac.
přeložila NeNa :palec:Příspěvek upraven 14.10.10 v 19:39

Vicevelikostni ma vkladacku a jednovelikostni,ne? Mluvime ted o kalhotovce,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.10.10 19:48

Tak ta jednovelikostní bude nejpíš stejná. :nevim:
Ale ty mi teda dáváš zabrat. :twisted: Abych se fakt naučila finsky :zed: Takový hnusný slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.10.10 19:48

Jééé, ale to hnusný slovo náhodou vím. To je recyklovaná bavlna. Opovaž se zeptat, co to znamená :cert:
Na kalhotovou plínu se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.10.10 20:01
Baba píše:
Jééé, ale to hnusný slovo náhodou vím. To je recyklovaná bavlna. Opovaž se zeptat, co to znamená :cert:
Na kalhotovou plínu se hodí.

Super, ja si to prave snazila prelozit sama a neslo to :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.10.10 20:02

Tak jdu vycmuchat posledni nahled objednavky,at to tam muzu pozmenit vsecko :lol:
Ty fotky na facebooku hsou suoer,jsem si udelala lepsi predstavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.10.10 20:22

Babo ja si ted ctu svoje prispevky a uplne se stydim, ja tam nikde nenapsala a ani prosim a ani dekuji :oops: Moc se omlouvama a dekuji ze se s tim vsim obtezujes :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.10.10 20:33

Babo tak já jsem s toho teda jelen, tu třívrstvou vkládačku má teda ta noční, plus vkládačku s colomaxem? chápu do dobře?
Jo a jinak teda taky děkuji, že s náma ztrácíš svůj drahocený čas, místo toho aby jsi si hladila pupíček. :lol:

Příspěvek upraven 14.10.10 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.10.10 20:35

neczuz píše:
OBJEDNÁVKA HAHTUVAHULLU
Mirii
Kapsovka jednovelikostni,za pinani na boku,vzor Ooga booga turkoosi,vnitrek tyrkysovy coolmax, patentky tyrkys matny+ tyrkys vlozka

Kalhotovka sisavaipat jednovelikostni,za pinani vepredu, Vzor velur pinki- limeraita,vnitrek bambus ruzovy, patentky matne zlute. Jednovelikostni..

Kalhotovka ta nocni,zapinani na boku,vzor Kierrätyspuuvillat kukkasade, vnitrek prirodni, patentky tmave zelene

Babizna:
Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu, vzor růžoví ptáčci, vnitřek světle modrý coolmax, patentky matné světle modré.

Kapsovka, jednovelikostní, zapínání vepředu, vzor sovy, vnitřek tyrkysový coolmax, patentky limetkové matné.

Sisävaipat, velikost L, zapínání vepředu, vzor stretch autíčka, vnitřek bambus přírodní, patentky matné černé.

Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu sucháč, vzor růžoví ptáčci, vnitřek světle modrý coolmax.

Kapsovka, velikost M, zapínání vepředu sucháč, vzor ooga booga turkoosi, vnitřek zelený coolmax.

Neczuz:
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax, patentky limetka matné.

Kalhotková Sisävaipa, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor stretch päivänkakkara lime (limetkové kytky), vnitřek bambus přírodní, patentky limetka matné.

Oskárek
Kapsovka, jednovelikostní ( pokud nelze, tak L), zapínání na boku, vzor sovy, vnitřek LIME coolmax,patentky limetkové matné.

2 x Kalhotková Sisävaipat, jednovelikostní (pokud nelze, tak velikost L), zapínání vepředu, vzor stretch autíčka, vnitřek bambus přírodní,patentky matt light blue

Knopi
Kapsovka jednovelikostní (případně L) – růžoví ptáci, vnitřek růžový coolmax, zapínání vepředu, patentky růžová mat;

Kapsovka jednovelikostní (případně L) – opice, vnitřek hnědý coolmax, zapínání vepředu, patentky hnědé mat;

Kalhotová Sisävaipat – jednovelikostní (případně L) – červená kytička (päivänkakkara punainen), vnitřek přírodní bambus, zapínání vepředu patentky červené;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.10.10 20:38
Katy2 píše:
Babo tak já jsem s toho teda jelen, tu třívrstvou vkládačku má teda ta noční, plus vkládačku s colomaxem? chápu do dobře?
Jo a jinak teda taky děkuji, že s náma ztrácícš svůj drahonecý čas, místo toho aby jsi si hladila pupíček. :lol:

Pupíček hladím přitom. :palec:
Je tam dlouhá vkládačka + 2 vrstvy všité. To je u té normální. Ta noční by měla být ještě savější.

Mirii, při počtu tři a více dotazů, prosím a děkuji odpouštím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.10.10 20:40
Baba píše:
Katy2 píše:
Jo a jinak teda taky děkuji, že s náma ztrácícš svůj drahonecý čas, místo toho aby jsi si hladila pupíček. :lol:

Pupíček hladím přitom. :palec:
Je tam dlouhá vkládačka + 2 vrstvy všité. To je u té normální. Ta noční by měla být ještě savější.

Mirii, při počtu tři a více dotazů, prosím a děkuji odpouštím :mrgreen:

By měla být a nebo je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.10.10 20:56

Jo, noční je savější.
Tak já si tu objednávku taky nejspíš změním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.10.10 21:00

Tak tam Babo připiš i tu mojí, jen teda furt nevím ten vnitřek jakou barvu, tak nějakou vymysli. Jo a chci tu vel. L, myslím že jednovelikostní je pro nás už zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.10.10 21:03

Katy - prosím, jak jsi barvila vlňáčky. Koupila jsem teď jedny dlouhý na MMB. Ale premýšlím, že bych je přebarvila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure