Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luciekal Ze mě si ovulační testy srandu dělaly… ukazovaly podle plotu a ovulace vždy byla…
@j.a.n.i1 já to dělám poprvé:))
Při 1. otěhotnením to vyšlo hned po prvním snažení a nepozorovala jsem hlen ani BT ani testy:))))
Já je máím světlé al ekdyž na ten saměj kouknu druhý den a porovnám tak je tmavý dokonce jeden byl tmavy jako ten testovací ale 7DC myslim ale az druhý den takže to neřeším. ![]()
Já je koupila ve výprodeji.
Nepoznám na sobe jinak ovulku ![]()
@luciekal Já taky ne, ale podle předchozích cyklů jsem podle BT věděla, že bývá v rozmezí 14 - 18 DC, tak jsme prostě do toho období směřovali snažení a bylo
a ovulační testy jsem po 2 cyklech zahodila…
@j.a.n.i1 jsem zvědavá na tu zítřehjší BT tak bych si přála otěhotnět
Dobrý den,
mohu se zeptat jaká může být odchylka BT při měření ráno a večer? ![]()
@nikolazz Žádná. Protože teplota měřená večer nebude nikdy bazální, ale tělesná.
@Fima píše:
@nikolazz Žádná. Protože teplota měřená večer nebude nikdy bazální, ale tělesná.
To je fakt, ale Jaký muže byt tak rozdíl, dnes jsme zjistili, ze teploměr měřil blbe tak jsem koupila nový a měřila jsem se ted tak mi zajímalo o kolik se to muže lišit ![]()
@nikolazz píše:
To je fakt, ale Jaký muže byt tak rozdíl, dnes jsme zjistili, ze teploměr měřil blbe tak jsem koupila nový a měřila jsem se ted tak mi zajímalo o kolik se to muže lišit
Já si myslím, že ta teplota je naprosto nesměrodatná, vůbec bych se tou hodnotou nezabývala a dál bych měřila ráno.
@radkka píše:
Já si myslím, že ta teplota je naprosto nesměrodatná, vůbec bych se tou hodnotou nezabývala a dál bych měřila ráno.
To je jasný, že budu měřit ráno
jen mě to tak zajímalo když ted mam 37,4 ![]()
@nikolazz píše:
To je jasný, že budu měřit ránojen mě to tak zajímalo když ted mam 37,4
To prostě není bazální teplota, nemůžeš se ptát na odchylku. Tohle je tělesná teplota, kterou ovlivňují okolní jevy. Bazální teplotu ti ovlivní i to, že jdeš v noci na záchod, opravdu si myslíš, že je možné bazální teplotu odvodit od večerní tělesné? ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych od vás poradit…Tento cyklus jsem poprvé začala měřit BT a jsem z toho dost zmatená. Měřím každý den ve stejnou dobu, po více jak pětihodinovém spánku. Vím, že je brzo na nějaké závěry, ale mám teploty hodně vysoké a nikde jsem nenašla, že by to někdo měl podobně. Můžete mi, prosím, mrknout na graf? Teplot je zatím málo, ale hledám radu někoho zkušenějšího…
@Kalukap Nejsi nachlazená? Tipla bych to na nějakou „virovou“ teplotu.
@Kalukap píše:
@Fima Právěže ne, jsem zdravá![]()
Hm, uvidíš, jak se to bude vyvíjet dál. Ona BT je velmi lehce ovlivnitelná jakýmikoliv vnitřními i vnějšími vlivy, takže těžko říct, čím to může být.
@Fima Zatím nepolevuju, měřím a uvidím, co z toho bude
V ložnici netopíme, tak třeba jsem prostě taková teplejší. Dnes jsem naměřila jen 36,7, tak počkám, co bude dál. Díky za reakci ![]()