Kolik dní před menstruací má klesnout bazální teplota?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
7.10.19 11:05

Chtěla bych se prosím zeptat, jestli jste se některá nesetkala s něčím podobným: měřím BT, od MS po ovulaci se mi drží kolem 36, poté stoupne na 36,5. Byla jsme na gyndě, kde mě prohlédli ultrazvukem a ovulace podle nich již proběhla (ale BT stoupla až o dva dny poté). Nevíte, co se mohlo stát? Mám cystu u vaječníku, není za ni na vaječník úplně vidět, k tomu podezření na endometriózu. Děkuji za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.21 12:16

Dobrý den

Mám dotaz, když mám bílý výtok takový hustější, bazální teplotu 37,2 a dva týdny mám občas pocit knedlíku v krku a žaludek jak na vodě a zítra bych to měla dostat. Může to být těhotenství, ne že bych extra po miminku toužila už mám tři děti ale ani by mi nevadil jeden uzlíček navíc. Zatím to beru buď bude nebo nebude, jen si jdu pro radu, moc se mi těhotenský test kupovat nechce zatím. Hlavně minulý měsíc jsem měla cyklus 28dnů a měsíc před tím 35dnů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.21 12:40
@Anonymní píše:
Mám dotaz, když mám bílý výtok takový hustější, bazální teplotu 37,2 a dva týdny mám občas pocit knedlíku v krku a žaludek jak na vodě a zítra bych to měla dostat. Může to být těhotenství, ne že bych extra po miminku toužila už mám tři děti ale ani by mi nevadil jeden uzlíček navíc. Zatím to beru buď bude nebo nebude, jen si jdu pro radu, moc se mi těhotenský test kupovat nechce zatím. Hlavně minulý měsíc jsem měla cyklus 28dnů a měsíc před tím 35dnů.

Muze a nemusi, taky muzes mit peknou virozku. Jestli nechces kupovat test zatim. Nezbyde nic jinyho nez cekat. Vzhledem k nepravidelne ms toho moc nezjistis. Bazalka muze klesnout taky jen par hodin pred ms. Mne treba klesa fakt treba jen 12h pred dostavenim menstruace. Vytok je pred ms taky bezny, mne mizi az tak dva dny pred ms. Bohuzel bez testu neexistuje zadny spolehlivy priznak ktery dokaze s jistotou rict zda tehotna jsi nebo ne. Muzes se zatim jen tak chovat pro jistotu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.21 12:47
@Anonymní píše:
Mám dotaz, když mám bílý výtok takový hustější, bazální teplotu 37,2 a dva týdny mám občas pocit knedlíku v krku a žaludek jak na vodě a zítra bych to měla dostat. Může to být těhotenství, ne že bych extra po miminku toužila už mám tři děti ale ani by mi nevadil jeden uzlíček navíc. Zatím to beru buď bude nebo nebude, jen si jdu pro radu, moc se mi těhotenský test kupovat nechce zatím. Hlavně minulý měsíc jsem měla cyklus 28dnů a měsíc před tím 35dnů.

Navic pokud meris bazalku, mas jiste nejaky grafek. Protoze jedna teplota ti nerekne o ms ovulaci nebo tehotenstvi vubec nic. Ja uz svou bazalku znam dost dobre takze mi pri nejistote staci merit par dni pred ms a jak spadne na 36,6 vim ze prijde brzy. a jak by se drzela na 37,2 bylo by pro me zle. Jenze nekdo muze mit predovulacni treba i 36,8 a pak ty poovulacni teploty jsou trochu jinde. Proto pokud bazalku merit tak jedine pat mesicu aby se dalo vyhodnotit co anase telo dela a jak funguje. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex