Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se jen zeptat, jestli náhodou není nějaká chyba v textech zveřejněných inzerátů. První část inzerátů se po rozkliknutí inzerátu vůbec nezobrazuje, zobrazuje se až popis a cena dopravy, ale ne text inzerátu. Děkuji
Mohl bych poprosit o zaslání screenshotu chyby (návod zde)? Vidím to v pořádku jak v IE, Chrome, Opeře tak FF.
Admin
zrovna jsem to taky chtěla napsat, také mám zobrazení v pořádku
Mě to teda taky blbne,ale už delší dobu…text toho inzerátu je jen v té tabulce a ne celý a po rozkliknutí tam už je jen doprava,cena a kontakt a celý text nikde ![]()
Takže to posílám v příloze. Jde o to, že třeba na tenhle inzerát, když si najedeš normálně v seznamu všech inzerátů, tak vidíš i ten počáteční text inzerátu, ALE když ten konkrétní inzerát otevřeš, jako jsem to udělala já a posílám to, tak už tam není ten první popis, ale pouze cena a popis dopravy.
admin píše:
Mohl bych poprosit o zaslání screenshotu chyby (návod zde)? Vidím to v pořádku jak v IE, Chrome, Opeře tak FF.Admin
Admine, tak doufám, že je to pochopitelně napsané, a že se ještě ozveš
. Díky.
tykadlo píše:Admine, tak doufám, že je to pochopitelně napsané, a že se ještě ozveš. Díky.
Jasně ozvu, již to řešíme, bohužel jsme na to zatím nepřišli - nejhorší problém je to, že nám to nemizí
.
Určitě ale vyřešíme
.
Admin
Tak jsem zkusil nainstalovat naprosto stejný prohlížeč a chyba se v něm neobjevuje - opravdu divné.
Ještě se zeptám - zobrazuje se to pouze u tohoto inzerátu nebo i u jiných?
Admin
Úplně u všech inzerátů. U cizích stejně jako u těch, které jsem tam zadala já. Všimla jsem si toho zhruba před 14 dny, do té doby to bylo v pořádku, inzeruju poměrně často, takže tam chodím. Kdyby nenapsala i zuzkka, že ten problém má taky, tak bych si myslela, že je chyba u mne. Ačkoliv, to se asi nevylučuje, že
.
Ode dneška už je to v pořádku. Díky, pokud je v tom vaše iniciativa
.
tykadlo píše:
Ode dneška už je to v pořádku. Díky, pokud je v tom vaše iniciativa.
Opravdu divné, nic jsme neopravovali
a ve stejném prohlížeči mi to vždy fungovalo. Zatím nebudu řešit když už funguje
, kdyby se opakovalo tak pište.
Admin
Mám dotaz k bazárku… Ráda bych si tam vyhledala určitou věc, ale když její název napíšu do fultextu a dám vyhledat, tak mi to stejně nic nenajde
Je tedy nutné zadávat i kategorii??? Díky ![]()
Lucyus12 píše:
Mám dotaz k bazárku… Ráda bych si tam vyhledala určitou věc, ale když její název napíšu do fultextu a dám vyhledat, tak mi to stejně nic nenajdeJe tedy nutné zadávat i kategorii??? Díky
Nene, nemělo by to být nutné. Jaký dotaz zadáváte?
Admin
admin píše:Lucyus12 píše:
Mám dotaz k bazárku… Ráda bych si tam vyhledala určitou věc, ale když její název napíšu do fultextu a dám vyhledat, tak mi to stejně nic nenajdeJe tedy nutné zadávat i kategorii??? Díky
Nene, nemělo by to být nutné. Jaký dotaz zadáváte?
Admin
Například, když zadám avent - nenajde mi to nic, zůstanou zobrazeny inzeráty na hlavní stránce bazárku. Zkoušela jsem i jiné věci - hrací deka, autosedačka, body,…
Tak já nevím, třeba je chyba ve mně a zdržuju vás zbytečně
![]()
Mám problém, když si chci prohlížet inzeráty v bazárku, tak je úvodní strana, kde je popsáno o co se jedná, ale jen začátek a po otevření není nikde celý znění inzerátu. jak to? Co s tím?