Bazén a dvouleté dítě

134
3.9.16 08:16

Bazen a dvoulete dite

Ahoj holky, mam otazku. Chystame se s malou do bazenu do Jicina. Ale nosi stale pliny.
Jak je v bazenu? Davate plinu na koupani a presto plavecky? Nebo jen plinu bez plavek?
Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
619
3.9.16 08:17

Plinky specialne urcene na plavani jsem davala, kdyz nosil pliny.Pote uz plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
3.9.16 08:19

Koupací pliny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.9.16 08:21

Nemá bazén nějaké svoje předpisy?
JInak čůrání nezadrží ani plína, ani plavky. Na zachycení bobku mi přijdou lepší plavky s gumičkama kolem nožiček, než hnusná nacucaná plavací plína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
3.9.16 08:24

My dáváme oboje na 1,5 roku kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.9.16 08:32

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.9.16 08:34

Letos jsme davali plavaci pliny z DMka, a nacucane nebyly po koupani nikdy, jsou cele pokryte nepromokavou vrstvou, stoji kolem 100kc 11ks, zadne plavky zatim nema, jeji temer 10m.
Jednou se stalo, ze pustila i bobek, a zustal tam, kde mel. :D
Za me jen plenku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
3.9.16 09:01

Pouzivame od pul roka neoprenove plavky - kalhotky, prodavaji i v pompo hrackarne.. Takova jako plina.. Nejlepsi, netahne ke dnu, da se pouzivat dokud nevyroste a vypada dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
3.9.16 09:03

Mě už se kluk v roce a půl do plavacích plenek nevlezl, takže plavečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
3.9.16 09:12

Ve dvou letech už malá byla bez plen, tak od roku a půl měla normální plavky (no asi dvakrát si neřekla, že chce čurat a počurala se :oops: a předtím jsem jí dávala ty plavací plenky, většinou jen ty, někdy pod plavky…

• Citovat
  • Upravit
2852
3.9.16 09:20

Když má plenky dáváme plenkové plavky ( některé maminky kupují spec. plavky), až si říká, tak se koupí klasické plavky. jde hlavně o to, aby nedošlo ke znečištění vody stolicí- některé bazény to mají v podmínkách, že pokud vaší vinou dojde ke znečištění, platíte za vyčištění vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.16 10:33

Dáváme buď plenkové plavky (koupené v drogerce) a nebo speciální plavky, které zadrží případnou nehodu (koupené přes net). Obojí samostatně, nekombinovali jsme to. :) Pokud plánujete častější koupání, zainvestovala bych do těch plavek. Pokud jen nárazovku, přijde mi to zbytečné a raději bych pořídila plenkové plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
3.9.16 11:21

Dávali jsme přes léto plenku. Ale bylo to tak na třetiny - třetina plenku, třetina plavky a zbytek to neřešil. Byl to venkovní bazén.

A t plavací nebývají nijak extra nacucané. Jako něco vody v nich je, ale že by ztěžkly táhly ke dnu fakt ne. Rozhodně nevypadají jako prodojená normální plína :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.9.16 11:22

@Štrample obecná kde jsi je prosim te objednavala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
3.9.16 12:04

Na některých bazénech nebo v aquaparku vyžadovali jak plíny do vody, tak plavky…no a jidne to vůbec neřeší. Viděla jsem tam děti nahaté i jen v obyč kalhotkách (věk cca rok i méně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí