Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
maminky i ostatní,jsem se chtěla zeptat vás zkušenějších co je nejlepší dávat do bazénu,aby voda přes léto vydržela co nejdéle,z důvodu úspory vody,práce,lítání kolem bazénu,nemám vůbec přehled…někdo říká trochu sava,nějaké tablety,..no a stějně by mě i zajímalo jaké počasí o prázdinách bude,snad to nepropší,aby byl bazén využit…díky díky… ![]()
My používíváme chlorov.tablety v plováku.Hlavně oplachujemnohy a je to v pohodě.voda nám vydržela dlouho ![]()
Ahoj, tak mi používáme chlorové tablety. Jednu máme v plováku a druhou ve skimru. Jinak mi máme vodu v bazénu už dva roky. Na zimu jenom odpustímu po vratnou trysku a nalejeme tam zazimovač a na jaře ho dopustíme. Jinak moc vodu neměníme. Stačí nám ty tablety a filtrace. Vodu akorát dopouštíme, když jí potřebujeme ochladit. V minulém týdnu jsme měli vodu 31 stupňů a to jsme něco vypustili a dopustili novou ze studny.
rodiče mají bazén a používají chlorové tablety v plováku. pokud si pamatuju, tak loni kompletně měnili vodu jen jednou, protože tam Klárka natahala trávu ![]()
Používáme chlorové tablety v plováku (1 a pokud je hodně teplo tak klidně i 2) + filtrujeme přes léto každý den min. 4h a vodu máme v pohodě. Jednou se nám stalo, že jsme odjeli na dovolenou a tchýně filtraci vůbec nezapla, tak jsme měli super zelenou vodu, to jsem pak použili chloršok + projasňovač vody + filtrovat a filtrovat! ![]()
Ahoj,my pouzivame tablety na bazi kysliku protoze dcera je ekzematik a chlor ji vadi a ionizator-snizuje pouziti chemie az o polovinu.Pak budes potrebovat pripravek na upravu ph a vlockovac na kal a necistoty.