Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojte, dneska jsem si nakoupila v tescu UM Beba 2 600g + dóza za 129,50Kč tzn. sleva 50%. Spotřeba do 11/2011. Tak kdyby to nějakou maminu zaujalo ![]()
mumi:trochu z jiného soudku…tvému prckovi beba 2 vyhovuje?my na ni chtěli přejít teď a má z toho chudák samé problémy průjem jí častěji v noci se budí ![]()
V Ostravě jí mají taky. Kupovala jsem ve Futuru, Beba 3 za 129 Kč + doza.
Pavla23 píše:
mumi:trochu z jiného soudku…tvému prckovi beba 2 vyhovuje?my na ni chtěli přejít teď a má z toho chudák samé problémy průjem jí častěji v noci se budí
Po zdravotní stránce mu vyhovuje, je to první um, co jsem cca před měsícem vyzkoušela a zůstali jsme u toho. Žádný průjmy, nic takového. Zrovna ale řeším, že prcek začal um odmítat, u krmení se vzteká… myslím ale že značkou um to nebude ![]()
zuz1 píše:
V Ostravě jí mají taky. Kupovala jsem ve Futuru, Beba 3 za 129 Kč + doza.
Jo ta cena mě teda taky dostala
A vedle v regále měli beba2, ale bez dózy za 249 kč …
V OPAVĚ JI MAJÍ TAKY!!!!
A Hami kaše 2+1 a Hami masozelenina 2+1
Já jela hned, tohle bude určitě rychle pryč. Někoho si pošli pokud nemůžeš sama…
Zítra si dám taky opáčko, holt to budu mít doma samou dózu, ale nevadí ![]()
Brala jsem jich 8. To mám až do doby, kdy přejdeme na Bebu 3
Já z Beby přešla na Nutrilon 3 (od 10ti měsíců a vyšlo nám to akorát na den přesně) prý se 3 špatně rozmýchává? Nemají ten někde v akci? Do kolika vůbec budete dětem dávat UM? Kdy se vůbec může dát normální mlíko? Vim, že tu byla určitě nějaká taková diskuze, ale nějak se mi nechce hledat.
Pokud vím, tak se kravské mlíko nemá dávat do minimálně 18 měs. na pití. Do jídla od cca roku.