Jaky ???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.10.10 19:48

Jaky ???

Ahoj mam doma dvoumesicniho chlapecka a pred 3 tydny jsme museli prejit z MM na UM … Na doporuceni doktora jsem koupila nutrilon 1.. Ale mame problem s tim ze se maly po nem nemuze vykakat :think: kaka tak jednou za dva dny. :cry: Davam mu fenyklovy cajicek delam mu masaze briska i nahrivam brisko a nic nepomaha :-x Nevite zda to muze byt tim Nutrilonem? :?: V noci se mi budi normalne jako prez den na jidlo po trech hodinach cca… je to normalni nebo ho mleko nanasyti? :nevim: Na jaka mleko by bylo idealni prestoupit? musim se poradit s doktorem ? predem dekuji za odpovedi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6416
6.10.10 19:56

Na buzení v noci má ještě vzhledem k věku nárok, tak maé dítě nedokáže vypít tolik mléka, aby ho zasytilo na celou noc. Ale na bolení bříška je lepší Nutrilon COmfort. Ale opravdy ho bolí, nebo jen kaká jednou za dva dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.10.10 19:58

No pokud vím, že je u takových mimi stolice běžná i 1 za několik dní. Kačenka mi Nutrilon odmítla, Beba byla OK. :nevim:

Kačka taky jednou za noc vyžaduje mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 19:59

Rekla bych ze ho opravdu boli place treba pul hodinky ale jak mu zacnu masirovat brisko tak mu je lepe Zda se mi jako by mel krece do briska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.10.10 20:04

Ahoj, já bych problém kakání jednou za dva dny neviděla problém, pokud by malý neměl problémy s prdíky, pokud ano, přikláněla bych se ke změně UM :wink: UM jsem měnila, změnu jsem s MUDr. nekonzultovala. Za sebe dopručím Nutrilon Comfort, ale každá mamina ti doporučí něco jiného, otázkou je,, co bude malému sedět.
NA krmení v noci má nárok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 20:06

Slysela jsem ze Hipp pomaha pri nadymani ale pry na chut neni moc dobry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.10.10 20:35

to je pravda,Hipp je dobrý ale na chuť nic moc,ale malá ho papala,Hami je dobré má v sobě prebiotika a moje dcerce svědší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.10.10 20:37

Pak bych asi řekla, že problém nemusí být v UM.

zkus koupit kapky Baby Calm nebo probio od Bio Gaia (/ty se dají levně dovést z SK nebo PL) .
Ono každé dítko v tomto věku trápí koliky bez ohledu na baštu.

A taky je dobrý polštářek s třešňovými peckami z DM. Nahřeješ, teplem prdíky povolí a pecky i jemně masírují. Taky jsme používala gel Pupík a když bylo nejhůř, tak rektální rourku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 20:44

Taky pouzivam pupik ale za tip na polstarek moc dekuju urcite zkusim ! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
6.10.10 20:48

My máme dobré zkušenosti i s Laktobacílky od Swissu. 1-2× denně se vysype jedna kapsle do mlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.10.10 00:05

tak bych radila zkusit jiné mléko,my začínali na Nutrilonu pak jsme měli Bebu a ted Sunar…poznáš sama co mu bude nejvíc sedět,ale nám taky Nutrilon nedělal dobře na kakání…
mě nejvíc sedí Sunar,ten mi přijde že se nejvíc podobá tomu mléku a i voní mléčně,ostatní uměle smrdí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.10.10 00:07

tak bych radila zkusit jiné mléko,my začínali na Nutrilonu pak jsme měli Bebu a ted Sunar…poznáš sama co mu bude nejvíc sedět,ale nám taky Nutrilon nedělal dobře na kakání…
mě nejvíc sedí Sunar,ten mi přijde že se nejvíc podobá tomu mléku a i voní mléčně,ostatní uměle smrdí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.10.10 00:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.10.10 00:08

omlouvá se všem,ale nějak mi blbne klávesnice! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie