Blinkáni a AR mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
248
5.10.10 10:35

blinkani a AR mleko

Zdravim vsechny maminky,
moje mala je opravdu malinkata, dnes jsou ji 4 mesice a vazi asi 5,5 kg. Je zdrava a spokojena, ale po kazdem papani mi zvraci a to tak, ze dost. A bez ohledu na mnozstvi, co vypije. Jsme na UM, nejdriv to bylo dohromady s kojenim, ale ted uz jen umele. Chci se zeptat, mate nekdo zkusenost s AR, udajne proti ublinkavacim, nutrilonem nebo bebou? Pomohly? A ktere doporucujete?
Chci to uz nejak resit, kdyz doktorka je na prd a furt mi jen rika, snizte davku…
Mate nekdo dalsi rady jak s tim vecnym vodopadem zatocit?
Moc diky za reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11574
5.10.10 11:07

nase eli mela reflux, i kdyz neblinkala doporucil nam dr. beba ar a od te doby je klid, jinak plakala pri a po kazdem jidle. zkus ho, za to nic nedas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.10.10 11:25

nebo je ještě NUTRITON a tim já zahušťuju um-nechtěla jsem měnit mlíko za AR,zahustim jak potřebuju-třeba v noci vůbec-hned usmńe a neblinká-a třeba když má jít do autosedačky tak zahustim víc a je po problému :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.10.10 11:28

stensa muzu se te zeptat proc jsi nechtela menit mliko za AR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.10.10 11:32

protože Kuba je zvyklej na Hami a to AR nedělá-trvalo nám než jsme našli nějaký který vůbec chtěl pít tak takhle má svoje ale zahuštěný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.10.10 11:34

Já mám tříměsíčního chlapečka a od narození je bohužel také na umělé výživě. Nejdřív mi taky dost zvracel tak mi doktor poradil Bebu AR. Je fakt super. Od té doby co jí používáme je úplně v pořádku a krásně začal přibýrat. Už má něco přez 6 kylo. A hlavně má pocit plného bříška, takže mi usne večer v 9 a vzbudí se na další krmení až v 6 ráno. Určitě to vyzkoušej a uvidíš jak začne malá krásně prospívat. A cenově to vycháze skoro stejně jako normální mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.10.10 11:36

stensa diky, jo taaaak :-) ja myslela ze je zas na Ar neco spatne :lol:

denisa presneeee to na tom bylo nejlepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.10.10 11:37

Ahoj, tak náš byl taky dost blinkací a tak jsem vyzkoušela Bebu AR, ale, ne jen že se mi špatně rozmíchávala, musela jsem ji pak brát ještě přes sítko, protože savičku ucpávaly cucky (je zahuštěná bramborovým škrobem), tak ani vůbec nepomohla, malý ublinkával pořád a moc mu nechutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.10.10 11:39

Neee,věřim,že AR je taky super,je to vlastně to samý.Jen jsem nechtěla měnit značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.10.10 11:42

je pravda že se hůř rozmíchává. Voda musí mít správnou teplotu. Nejlíp okolo 40 stupňů. Pak to jde dobře, ale to je jen o zviku. Po pár dávkách už jsem to zvládala namíchat aniž by hrudky zůstávaly. Určitě to vyzkoušej, uvidíš že málá bude hned o poznání spokojenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.10.10 11:44

petuli jojo to je pravda, muselo se sterkat jak paka, a stejne jsem to furt drolila v te savicce aby to neucpavalo. ale zmenila jsem na avent 4 savicku a slo to lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.10.10 11:45

presne tak, jak pise denisa toto trvalo par tydnu pak uz ‚mi to slo‘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.10.10 11:45

Ahoj, my máme také Bebu AR, sice je to lepší než s obyč mlíčkem, ale stejně ublinkává. Někdy víc, někdy míň. U Beby je fakt tragický to rozmíchávání, třeba na cestách je to sranda, musím sebou tahat mističku ve které to pořádně rozmíchám ( abych prášek nesypala rovnou do vody, to už bych to vůbec nerozmíchala ). Začala jsem používat dudlíky od Aventu, ty variabilní, aby to vůbec trochu teklo, podle toho jak to se mi to povede rozmíchat.
Kromě toho mají AR mlíčka nevýhodu, nám se po nic hůř kaká ( jednou za dva dny ). Ta Beba je jak AR tak i HA v jednom, tzn. že stolice je brčálově zelená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.10.10 11:47

určitě je dobré na zahuštěná mlíka savička s větší dírkou. Jinak to dá práci to vycucat. Ale alespoň se u toho unaví a pak tři hodinky spinká :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.10.10 11:47

nám i po tom zahušťování zůstalo kakání 2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie