Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, potřebuju radu a názor. Malá byla částečně kojená dva měsíce, pak už jem UM. Od porodnice máme Beba HA. Jsem s ní s spokojená. Ale po domluvě s doktorkou jsme se rozhodli, že přejdeme na klasickou bebu. Alergie v rodině nemáme a jako prevence to prý stačí. Ale nevím jestli zvolit Bebu Pro, nebo comfort. Jaký je v tom rozdíl? Má některá lepší chuť, lépe se rozpouští, snášeli to vaše mimča v pohodě…
Koukám, že vám nikdo zatím neporadil, já zkušenosti s Bebou nemám, ale kamarádka má pomalu tři měsíční holčičku, ta jí dává toto mlíčko, tak jsem jí zavolala a ona mi říkala, že ta Pro je obyčejná a ta Comfort prý je proti nadýmání, zvracení a prdíkám, tu prý používá ona a je spokojená a malá jí dobře snáší…
V chuti prý rozdíl není…snad vám to trochu pomůže…
Jinak si jsou podobné oba druhy.
@pupe děkuju moc za příspěvek. já musím nějaké mlíčko v týdnu už koupit. Problém s bříškem malá nemá. Tak asi koupím tu normální pro. A uvidíme jak to malá bude snášet
Tak to je dobře, že aspon trochu jsem přispěla…tak pak když tak písněte jak to malá snáší
Tak at jí chutná a malá vám dělá radost… ![]()
@pupe tak píšu zkušenosti s bebou. beba pro nám nesedla vůbec. Zácpa, bolení příška. Tak jsem koupila tu comfort a je klídek. Malá kaká každý den, prdy jdou samy. jsem ráda, že jsme takhle rychle našli mlíčko, které vyhovuje
Ahojky, tak to jsem ráda, to mě opravdu potěšilo, a jste hodná, že jste mi to napsala.At malá pěkně roste… ![]()
Ne ne
Já mám třinácti měsíční holčičku a já co jsem přestala kojit v pátém měsíci, tak jsem jí začala dávat sunar complex a vše bylo v pořádku
proto jsem se ptala té kamarádky, ta jí právě malé dává.. ![]()
@pupe vidíte, jak jsme slerotická
o sunaru jsme taky přemýšlela, ale zase se mi nechtěli měnit značky. Te´d už snad budeme mít nějakou dobu klid od bolení bříška
Tak to je super, je nejdůležitější, aby se ti na naši prckové měli dobře…
![]()