Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky nevite nekdo co se s timto mlekem deje? Byla jsem ve dvou DM drogeriich a ani v jednom je nemaji. V jednom meli jen c.1 a ve druhem c.1 a c.2 HA. Pritom normalne je tam vzdy maji
Mam do konce brezna slevove kupony na toto mleko, tak me to celkem stve, ze nikde neni a musim ho kupovat za plnou palku v Kauflandu ![]()
@marfra Ja ho minuly tyden normalne kupovala.. Kupuju teda dvojku, ale meli jich dost i v trojce.
@LucinkaLuc píše:
@marfra já byla včera v lékárně a prý už končí, proč nevím
@LucinkaLuc @Anielka ja prave byla ve dvou ruznych DM v ruznych mestech a nikde ho nemeli. Kupuju trojku. V jednom jsem se ptala a pry jim ho vylistovali coz pry znamena, ze bud bude novy obal nebo uz nebude vubec ![]()
@Anielka A co pisi na FB? ze uz vubec nebude? ![]()
@marfra JJ, ze bude nejaky novy sunar. :/
Info z fb: nebude se jednat o novou verzi Sunaru Nutradefense, ale o novou verzi Sunaru. Více informací, včetně názvu, Vám brzy odhalíme na facebooku i na webových stránkách
To bude fajne, malá je na Nutradefensu od malinka
.jestli tedy končí tak nevím co budu dávat ![]()
@Králičice @ježourek x.x.x taky jsme na tomto Sunaru asi od 3 mesicu, maly trpel na prdiky a tohle jedine nam trochu pomohlo
ale treba v Kauflandu jich meli jeste hromadu, tak jedine nakoupit do zasoby
ale teda za plnou palbu no
@marfra Kupuju tento sunar přes internetovou lékárnu, mají ho tam myslím za 260,–,tak nějak, tak se to vyplatí, budu jen doufat že ho tam budou stále mít co nejdéle…
Ja mam taky prcka jen na ND, nutrilon vubec nechtel.. to bude zase super neco vybrat. ![]()
Se ani nedivim, dělám v rossmannu -ted jsem teda tehu a doma, ale vuuubec se to neprodávalo, jen když to bylo 1+1 nebo za půlku když to procházelo…
@ježourek x.x.x ja prave mam ty slevove kupony, plus jeste uplatnim slevu na cely nakup a mleko mne vyjde na 200,– Zkusila jsem jim na FB napsat dotaz, tak snad odpovi.
@lucynka25 fakt? ja mam kolem sebe celkem dost mamin, co davaji taky Sunar ND ![]()