Sunar Nutradefense - co se děje?

23298
3.2.14 12:02

Sunar Nutradefense - co se deje?

Holky nevite nekdo co se s timto mlekem deje? Byla jsem ve dvou DM drogeriich a ani v jednom je nemaji. V jednom meli jen c.1 a ve druhem c.1 a c.2 HA. Pritom normalne je tam vzdy maji :nevim: Mam do konce brezna slevove kupony na toto mleko, tak me to celkem stve, ze nikde neni a musim ho kupovat za plnou palku v Kauflandu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1241
3.2.14 12:14

@marfra já byla včera v lékárně a prý už končí, proč nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.2.14 12:15

@marfra Ja ho minuly tyden normalne kupovala.. Kupuju teda dvojku, ale meli jich dost i v trojce.

• Citovat
  • Upravit
Any11
3.2.14 12:15
@LucinkaLuc píše:
@marfra já byla včera v lékárně a prý už končí, proč nevím :think:
8o :?
  • Citovat
  • Upravit
Any11
3.2.14 12:16

Aha uz to ctu na fb. :(

• Citovat
  • Upravit
23298
3.2.14 12:22

@LucinkaLuc @Anielka ja prave byla ve dvou ruznych DM v ruznych mestech a nikde ho nemeli. Kupuju trojku. V jednom jsem se ptala a pry jim ho vylistovali coz pry znamena, ze bud bude novy obal nebo uz nebude vubec :nevim:
@Anielka A co pisi na FB? ze uz vubec nebude? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.2.14 12:22

@marfra JJ, ze bude nejaky novy sunar. :/

Info z fb: nebude se jednat o novou verzi Sunaru Nutradefense, ale o novou verzi Sunaru. Více informací, včetně názvu, Vám brzy odhalíme na facebooku i na webových stránkách

• Citovat
  • Upravit
16990
3.2.14 12:26

Tak to bude sranda - malá mi nic jiného nepije :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 12:30

To bude fajne, malá je na Nutradefensu od malinka :(.jestli tedy končí tak nevím co budu dávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
3.2.14 12:37

@Králičice @ježourek x.x.x taky jsme na tomto Sunaru asi od 3 mesicu, maly trpel na prdiky a tohle jedine nam trochu pomohlo :( ale treba v Kauflandu jich meli jeste hromadu, tak jedine nakoupit do zasoby :nevim: ale teda za plnou palbu no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 12:39

@marfra Kupuju tento sunar přes internetovou lékárnu, mají ho tam myslím za 260,–,tak nějak, tak se to vyplatí, budu jen doufat že ho tam budou stále mít co nejdéle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.2.14 12:40

Ja mam taky prcka jen na ND, nutrilon vubec nechtel.. to bude zase super neco vybrat. :(

• Citovat
  • Upravit
22878
3.2.14 12:43

Se ani nedivim, dělám v rossmannu -ted jsem teda tehu a doma, ale vuuubec se to neprodávalo, jen když to bylo 1+1 nebo za půlku když to procházelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
3.2.14 12:44

@ježourek x.x.x ja prave mam ty slevove kupony, plus jeste uplatnim slevu na cely nakup a mleko mne vyjde na 200,– Zkusila jsem jim na FB napsat dotaz, tak snad odpovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
3.2.14 12:45

@lucynka25 fakt? ja mam kolem sebe celkem dost mamin, co davaji taky Sunar ND :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová