Hipp 2 jiný než Hipp 1

976
1.2.14 20:10

hipp 2 jiný než hipp 1

Je tu nějaká maminka, která dává Hipp bio combiotik 2? My na něj teď přešli, ale i když ho dělám stejně jako jedničku, tak mi přijde, že je špatně rozpuštěnej a malá mi vypije místo 230 jen tak 100ml a už nechce.Je to normální, má takhle vypadat? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6050
1.2.14 20:20

@wery85 já dávám Hipp od narození a někdy mi taky přišlo, že je ten prášek jemnější, ale nijak jsem to neřešila, podle mě by to mělo více zasytit a nebo prostě má období, že nemá takový hlad, vydrž a uvidíš. Hlavně se pořádně dívej co tam píšou, nedávno změnili číslování a já jsem pak čučela jak puk když jsem si koupila trojku a ona byla až od roku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
1.2.14 20:44

My jsme teď taky přešli na dvojku, sice ne Hipp, ale i tak je poznat, že mlíčko je řidší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.2.14 20:44

Vice je sytejsi, ale jednicku dle me doktorky muzes davat klidne do roka, pokud ti mala dobře prospiva…navíc sestrenice ted davala Hipp 3 a je pry totalne husty a maly mel zacpu silenou z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
1.2.14 21:40

@wery85 Jojo, dvojka je hůř rozpustná, než jednička. Malému to nejdřív taky nejelo. Musela jsem dát teplejší vodu a postupovat podle návodu. Jinak se někdy dělaly i hrudky a ucpávaly dudel. Takže např. při dávce ze 120ml vody a 4 odměrek UM jsem nejprve v 60ml ody rozpustila všechny 4 odměrky a teprve pak dolila zbytek vody a ještě znova promíchala. A pak chvíli čekala, než to bude mít tu správnou teplotu. Později jsem raději začala ráno dělat dávky na celý den dopředu do lednice a pak jen přihřívala, abych se s tím nemusela tolik vyšívat. Jinak jedničky mi v půl roce pil kolem 210 a dvojky kolem 190.
Mimochodem Hipp trojka byl zase skoro stejně dobře rozpustný jako jednička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
1.2.14 23:13

@kaseny88 Fakt se může jednička dávat i po půl roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.2.14 23:19

@Gobca ty bláho takové procedůry :lol: mě se teda s každým číslem zdá, že je to hustší, ale normálně dám plný počet odměrek a pořádně zakvrdlám, když se mi zdá že je to málo tak sekundu počkám a zakrvdlám znova, vždy je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
2.2.14 08:40

@natyber Nojo, ale když mi to třikrát ucpalo dudel a malý mi řval hlady a nemohl se napít, tak jsem holt přistoupila k chemicko-alchymistické metodě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
2.2.14 09:45

@Gobca :mrgreen: :mrgreen: tak to jo, je fakt, že jednou mi to taky ucpalo dudel, ale tak jsem s tím zatřásla a zas to teklo.Je fakt, že zřejmě když je teplejší voda, tak se to lépe rozpustí :think: a nebo to udělat v hrnečku a metličkou to pořádně rozkvedlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
2.2.14 09:55

My jsme taky malému kupovali Hipp, ale při přechodu na 2, už ho nechtěl, pil strašně málo, tak jsme zkusili Sunar a ten pije dodnes (skoro 2 roky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
2.2.14 12:45

Tak jsem na to přišla… dám mín vody a teplejsi a kdyz se to rozpusti tak pridam studenou do pozadovane miry a je to ok. Ale vypije max 150…
@jarmilk a jak dlouho ti vydrzel kdyz pil min? me vydrzi normalne 4 hodky i kdyz vypije sotva polovinu toho co 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
2.2.14 12:53

@wery85 tak max. 3 hodiny a to ještě dost spal. Ale já jsem to nevydržela a po 2 dnech koupila Sunar (on teda pil max 150-180ml, při přechodu na tu 2 pil třeba jen 100-120ml, to mi přišlo už málo) Tak já nevím, 150ml mi nepřijde úplně málo, jestli je jinak spokojená, tak jí to třeba stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.2.14 19:54
@RencaVlkova píše:
@kaseny88 Fakt se může jednička dávat i po půl roce?

ano, pokud ti ale dobře prospiva… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
2.2.14 20:27
@kaseny88 píše:
ano, pokud ti ale dobře prospiva… :)

až moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit