Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím, chtěla jsem se zeptat kdo používá odsávačku balonkovou silikonovou,,LOVI" jestli je s ní spokojený a jestli ne tak proč (výrobce canpol) rozhoduju se jestli mám koupit tuhle nebo jinou. ![]()
Nekupovat, nefunguje…nevytahne skoro nic. To uz radši tu obyč hadičkovou. Nejlepší je ale stejně na vysavač.
Jé, pardon, to je odsavačka na mléko…no každopádně i tady platí, že co má balon, neodsává. Já měla avent pákovou a byla jsem spokojená.
S tímto nemám zkušenost. Já měla od aventu VIA system s „páčkou“ nebo jak to nazvat… http://odsavacky.heureka.cz/…-via-system/ a měla teda pořádný tah ![]()
@N.bříško s balónkovou jsem se setkala jen v rychlosti u kamarádky a varovala mě před ní. Spíš zkus nějakou „profláknutou“ značku. Dívala jsem se, že např. použitá Medela dá sehnat za 250 Kč (na Aukru) a to je fakt efektivní odsávání - chci si ji pořídit teď.
Jak tu přede mnou doporučují Avent, tak do té bych taky nešla, sice jsem s ní něco odsála, ale žádné terno to nebylo (teď se jí hodlám zbavovat). V okolí jsme jí měly asi 4 mámy a všechny jsme nadávaly jak špačci. Pak jsem vyzkoušela tu Medelu Harmony a ta je perfektní.
@Billi to fakt jo? jsme měly každá asi jinou verzi, el. medela mi nevytáhla ani z půlky to co ruční aventka… a nesetkala jsem se s jiným názorem
![]()
Jedine Avent nebo Medela, podle vetsiny jsou elektricke lepsi nez pakove, ale dost mamin je s pakovejma spokojenejch. Ja mela pakovou Avent a elektrickou Medelu a ta Medela mi vyhovuje vic. Balonkovou absolutne nebrat. To uz je lepsi odstrikavat rucne.
@rebeccca u mě v okolí se na ruční Aventku nadává hromadně
. Ono záleží na tom, jakou Medelu máš. Já teď budu kupovat ruční dvoufázovou, švagrová má otestovanou elektrickou Medelu Swing (taky dvoufázová), kterou odsála moc a přitom měla i Aventku a u ní si ani neškrtla.
Jednoduchá Medela Electric je snad jednofázová, ale nevím, pozornost jsem zaměřila na dvoufázové, se kterými mám dobré zkušenosti.
Ahoj, já ji dostala než se narodila první dcera a letěla z domu-nic jsem s ní neodsála a prsa z ní bolely. Doporučuju pákovou- já mám tome tipe a jsem spokojená.
Taktez doporucuji medelu, mam zkusenost jen kratkodobou, ale byla fajn. Koupila bych pouzitou a doma vyvarila. Nova je celkem draha (aspon pro me, kdyz jsem pouzivala dohromady asi ctyri dny
)