Sunar Nutradefense - co se děje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23298
6.2.14 13:45

@Slunicko80 krome toho vyjadreni, co mi napsali a ktere jsem tady uvedla, mne i napsali, ze toto nove mleko bude dostupne od brezna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
6.2.14 13:47
@Poison Ivy píše:
Neměla jsem čas ani nervy obíhat jako šílená obchody, takže jsem ke konkurenci přešla. Škoda, že si výrobce nepohlídal plynulý přechod, znovu se vracet a opětovně měnit mléko opravdu nebudu.

naprosto souhlasim, porad vsude psali, ze se vse vcas dozvime, ale ze uz v unoru nemaji v polovine obchodech mleko, to nejak nevychytali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
6.2.14 13:49
@marfra píše:
naprosto souhlasim, porad vsude psali, ze se vse vcas dozvime, ale ze uz v unoru nemaji v polovine obchodech mleko, to nejak nevychytali :cert:

Ten měsíc asi dětem nedávat :lol:. Tímhle zřejmě pár zákazníků ztratí.

• Citovat
  • Upravit
23298
6.2.14 13:49
@Králičice píše:
Hodíte mi odkaz, kde je to napsané?

ja jsem si primo s firmou psala na FB, takze info mam primo od nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17012
6.2.14 13:53

Aha :-) i tak je to zvláštní přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
6.2.14 13:59

@Králičice no marketingove a logisticky to vubec nezvladli, ani ne za mesic chteji uvest na trh nove mleko a ani na webu ani na FB porad nic :nevim: do toho v polovine obchodu uz SunarND nemaji, tak nevim… jak pise @Poison Ivy timhle prijdou o hodne zakazniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
6.2.14 14:00

Já jsem si u výrobce stěžovala, toto se mi opravdu nelíbí, značce jsem byla věrná, nicméně jsem přešla ke konkurenci záměrně, pokud jsem nucena změnit mléko, pak se vším všudy :)

• Citovat
  • Upravit
1368
6.2.14 14:01
@marfra píše:
@Slunicko80 krome toho vyjadreni, co mi napsali a ktere jsem tady uvedla, mne i napsali, ze toto nove mleko bude dostupne od brezna ;)

JJ já si včera dopisovala s DM drogerií a i tam mi potvrdili, že na přelomu února/března bude nová produktová řada Sunaru v prodeji ale přesně tak co dělat do té doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17012
6.2.14 14:02

@marfra - malá už je na 3, sunar jen před spánkem, ale i tak je to krabice co 10 dnů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
6.2.14 14:02
@Poison Ivy píše:
Já jsem si u výrobce stěžovala, toto se mi opravdu nelíbí, značce jsem byla věrná, nicméně jsem přešla ke konkurenci záměrně, pokud jsem nucena změnit mléko, pak se vším všudy :)

A už odepsali? By mne zajímala odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
6.2.14 14:03
@Králičice píše:
Hodíte mi odkaz, kde je to napsané?

o pár příspěvků dřív je tu stáhnuté vyjádření přímo z FB stránek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17012

@Poison Ivy - když mě malá pila jen nutrilon a to ještě nenatal - to by pro mě bylo z bláta do louže (cenově) :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@Slunicko80 píše:
A už odepsali? By mne zajímala odpověď ;)

Zatím ne, psala jsem dnes, pokud odepíší, podělím se :).

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
6.2.14 14:05

@Králičice Juj, no to tedy :). My jsme na začátku také mléko prostřídali, z Beba Sensitive jsme přešli na Sunar Nutradefense, rok spokojenost a teď toto. Tak dítě dostalo vanilkový Nutrilon a uvidíme. Pije ho ostatně s větším nadšením.

• Citovat
  • Upravit
17012
6.2.14 14:06

@Slunicko80 - promiň, přehlídla jsem :oops: Snad to bude chuťově stejné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová