Sunar Nutradefense - co se děje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22926
3.2.14 12:47

@marfra JoJo vůbec… :nevim: nejvíc klasik sunar a nutrilon, byla jsem tam 6let, tak mám prehled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
3.2.14 12:48

@lucynka25 asi na to nebyly dobrý akce…lidi chodili jinam. Já mám ráda Rossmana, o tom žádná, ale fakt je, že Nutradefense jsem tam nekoupila snad nikdy. Chodila jsem do dr.Max (tam býval často v akci) nebo na kupony do DM, i v Kauflandu šel pořídit dobře.

vcelku komu jsem to doporučila, ten u něj už zůstal, kam se hrabe předraženej a zprofanovanej Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.2.14 12:51

Jj, ja ho treba kupuju jen v DMku, protoze je tam dlouhodobe nejlevnejsi.. a kdyz jsou jeste 25% kuponky + 15% na cely nakup, tak je za super cenu :-)

• Citovat
  • Upravit
31400
3.2.14 12:54

Právě. Když byl v R. za plnou cenu, tak jsem ho tam samozřejmě nekupovala. Když byl v 1+1 akci, tak logicky jsem se zásobila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
3.2.14 12:55

Já ho včera koupila v DM za 209,– a ještě 25% sleva, tak vyšel na necelých 160,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
3.2.14 12:59
@Hruven píše:
Já ho včera koupila v DM za 209,– a ještě 25% sleva, tak vyšel na necelých 160,–.

tak to si nakup do zasoby :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
3.2.14 13:00

Já ho kupuju přes net..no nějak se to zvládne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
3.2.14 13:15

U nás v DM je vyprodán a dle paní prodavačky již nebude do DM dodáván. Btw jen doufám, že nevyběhnou se zprávou, že nebyl OK :roll: :).

• Citovat
  • Upravit
23298
3.2.14 13:27

Tak jsem jim napsala, ze jsem v DM uz Sunar ND nesehnala, jestli teda uplne konci jeho prodej nebo ho jeste v DM koupim a odpovedeli mi tohle:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že oblast pediatrie a kojenecké výživy se neustále vyvíjí, reaguje i naše společnost na nejnovější poznatky. V této souvislosti již brzy uvedeme na trh inovovanou řadu našeho kojeneckého mléka s unikátním složením, která postupně nahradí Sunar Nutrasense a Sunar Nutradefense.
Nicméně Sunar Nutrasense a Sunar Nutradefense můžete do vyčerpání zásob nadále zakoupit v řetězcích Tesco, DM drogerie, Rossmann, Kaufland nebo ve vybraných lékárnách.
Pokud tyto výrobky používáte, doporučujeme Vám plynule přejít na naši inovovanou řadu v dané věkové kategorii, jakmile bude k dispozici v distribuční síti v lékárnách a drogeriích.

Nicmene slevove kupony muzu hodit do kose :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.2.14 13:08

U nas v DMku uz teda neni.. a to jsem jich prosla.

• Citovat
  • Upravit
1368
6.2.14 13:33
@Petra Hronková píše:
Milé maminky,
neděste se, mléko Nutradefense bude a podávají Vám v lékárnách a obchodech nesmyslné zprávy. :)

to nevím když na jejich stránkách píší že Nutradefense a Nutrasense postupně nahradí nová inovovaná řada kojeneckého mléka :think: Takže asi bude - bude v něm něco jiného a bude se jmenovat jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.2.14 13:37
@Slunicko80 píše:
to nevím když na jejich stránkách píší že Nutradefense a Nutrasense postupně nahradí nová inovovaná řada kojeneckého mléka :think: Takže asi bude - bude v něm něco jiného a bude se jmenovat jinak :mrgreen:

a nejspíš bude dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
6.2.14 13:40

@Etcetera78 a určitě i menší když někdo tu psal, že mají nachystané cedulky v DM a hmotnost bude 700g tak třeba cena zůstane - takový optický klam ;) ale jako už ať tu novinku ukážou, dochází mi zásoby a jestli dojdou a nové nebude přejdu ke konkurenci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
6.2.14 13:42

Hodíte mi odkaz, kde je to napsané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
6.2.14 13:44

Neměla jsem čas ani nervy obíhat jako šílená obchody, takže jsem ke konkurenci přešla. Škoda, že si výrobce nepohlídal plynulý přechod, znovu se vracet a opětovně měnit mléko opravdu nebudu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová