Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pěkný den maminky,
používáme nyní BEBA HA 1, ale již brzy budeme přecházet na dvojku, protože je však BEBA HA opravdu dost drahá, byla bych ráda kdybychom mohly přejít na levnější variantu BEBY (chci teda zůstat u BEBY). Zítra jdeme k MUDr. tak se zeptám, zda-li můžeme dávat něco jiného než HA, takže to uvidím. Ale ráda bych se zeptala na Vaše názory a zkušenosti.
Jaký je rozdíl mezi BEBA HA a BEBA OPTIPRO COMFORT? Cenově je totiž optipro o dost levnější. Ale nechci aby malá měla něco úplně jiného než má dosud, něco podobného. Je rozdíl jen v tom, že není hypoalergenní?
Omlouvám se, jestli je to hloupý dotaz, ale potřebuji poradit ![]()
Přeji Vám pěkný den ![]()
Dobrý večer, mám úplně stejný dotaz. Teď máme taky Bebu HA 1 a ráda bych přešla na Bebu optipro comfort.. naše dr nám řekla že HA už mít nemusíme, ale bojím se abych malé (4 měsíce) nějak neuškodila.. jak to prosím dopadlo s Vámi u mudr a jak to vaše malá snáší tu změnu? Předem děkuji za odpověď ![]()
Dobrý den, můžete mi prosím poradit
od cca 3m do 11m jsme měli beba HA. Jelikož malému už dáváme i jogurty tak máte dávat stále HA nebo už můžeme normální? Budeme kupovat BEBu 3 tak přemýšlím zda vzít HA nebo bez HA. Zda to má smysl když mu dáváme jogurty. TA HA je o dost dražší.
A ještě jeden dotaz. Malý má dost zácpy je možný že by mu po tolika měsících mohlo vadit um když má furt stejnou značku a celou dobu kadil pěkně až na poslední 2 měsíce? Díky
Ahoj, my prechazeli tedy z Beba Sensitiv na Beba Optipro 2 a za nás super, bez problemu. Bebu sensitiv jsme meli prvních 6 měsíců hlavně kvůli velkým kolikám, dost jsem se toho bála, ale malý změnu vůbec nezaregistroval a vše super. Optipro je chuťove za mě lepší. Teď jsem po 3 mesicich z nepochopitelneho důvodu zkusila koupit Sunar Complex
(všichni kolem nás ho mají a doporučuji ho jak jim prckove po něm krasne spi)….po dvou dnech prechazim zpět na Bebu Optipro.
Pokud mas instagram, koukni na profil babyfoodbyadela …. Rozebírá tam prave UM a vše tam krasne popisuje. Beba Optipro patří mezi nejlépe hodnocené co se tyka složení. Pokud instagram nemáš a zajímá tě to, klidně mi napis do zprávy a já ti to pošlu vyfocene ![]()