Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Měla bych prosbu…mám cca 3 týdenní holčičku a do teď byla na UM Beba HA, protože jí to dávali v porodnici, teď bych chtěla přejít na Sunar Nutradefense a bojím se abych ji neublížila…máte s tím někdo zkušenost? Můžu ji pomalu zvykat na Sunar nebo je tam nějaký zádrhel?
@Pce a Beba malé nevyhovuje? Nebo proč chceš změnit mlíko? Jinak kup normálně sunar a začni jí dávat už jen sunar, nemíchat
Řekla bych že kvůli ceně? Nutra je i podle mě chutově lepší než beba. My pak přešli ještě na Babylove z DM a jsem velmi spokojená, hlavně s tou cenou
přidávám k tomu ještě laktobacílky a malej ani netrpí na prdíky
Pokud malé beba sedí neměnila bych mlíko až do příkrmů… Fakt je hrůza když dítěti mlíko nesedne…
Měním kvůli tomu že malá kaká jednou za dva dny a ten den co nekaká tak propláče kvůli bříšku…a taky kvůli ceně, no ![]()
@petrul píše:
@Pce a Beba malé nevyhovuje? Nebo proč chceš změnit mlíko? Jinak kup normálně sunar a začni jí dávat už jen sunar, nemíchat
doktorka mi doporučila Nutrilon, jenže já četla mraky diskuzí kde psali maminy že mají miminka zácpu…tak jsem zkusila ten Sunar, a doktorka říkala že mám přechazet na jinou stravu takto: 2× denně jinou a zbytek stejnou…pak 4× denně jinou a zase zbytek tu starou…jako takhle pomalu, tak nevím ![]()
To je blbost. Normálně to mléko změň a uvidíš teda. Malému sedl jedině nutrilon, po všem ostatním měl zácpu jak blázen, nejhorší po sunaru a blil hami ![]()
Taky jsem měnila rovnou! Když dávám ty laktobacílky, tak kaká každý den, někdy i dvakrát denně. Já kupuji Babylove BIO PRE 600g za 139kč + plus ty laktobacílky za 160kč na měsíc. Ani netrpí bolestí při prdíkách…
Holky chci se zeptat, malé jsou dva měsíce a je na bebě HA, ale zdá se mi, že každý druhý den má po Bebě bolení, teď jsem ještě naštvaná, protože Beba 1 je NOVÁ, má o něco jinačí konzistenci a po tý má bolení stoprocentně, tu starou i když jak tvrdí vlastně stejnou už jsem nesehnala..koukala jsem na Sunar Nutradefence, ale jsem zmatená..chtěla bych aby mlíčko bylo HA, poradíte co zkusit? Doufám, že chápete co jsem chtěla říct ![]()
@maya35 píše:
Holky chci se zeptat, malé jsou dva měsíce a je na bebě HA, ale zdá se mi, že každý druhý den má po Bebě bolení, teď jsem ještě naštvaná, protože Beba 1 je NOVÁ, má o něco jinačí konzistenci a po tý má bolení stoprocentně, tu starou i když jak tvrdí vlastně stejnou už jsem nesehnala..koukala jsem na Sunar Nutradefence, ale jsem zmatená..chtěla bych aby mlíčko bylo HA, poradíte co zkusit? Doufám, že chápete co jsem chtěla říct
Sunar má i HA…
@maya35 píše:
Holky chci se zeptat, malé jsou dva měsíce a je na bebě HA, ale zdá se mi, že každý druhý den má po Bebě bolení, teď jsem ještě naštvaná, protože Beba 1 je NOVÁ, má o něco jinačí konzistenci a po tý má bolení stoprocentně, tu starou i když jak tvrdí vlastně stejnou už jsem nesehnala..koukala jsem na Sunar Nutradefence, ale jsem zmatená..chtěla bych aby mlíčko bylo HA, poradíte co zkusit? Doufám, že chápete co jsem chtěla říct
http://www.zbozi.cz/…-1-4-x-600g/
http://www.zbozi.cz/…remium-300g/
@monika32 píše:
To je blbost. Normálně to mléko změň a uvidíš teda. Malému sedl jedině nutrilon, po všem ostatním měl zácpu jak blázen, nejhorší po sunaru a blil hami
hmm tak já to zkusím…
Určitě změnit rovnou… tím mícháním bys prckovi akorát nadělala v bříšku pěknou paseku. Mudra je trochu divná ![]()
Na nové mlíko si prý organismus zvyká až 14 dní, tak hlavně vydrž. Nezlepší se to ze dne na den ![]()