Beba vs. Sunar Nutradefense

Pce
13873
12.8.12 17:25

Beba vs. Sunar Nutradefense

Měla bych prosbu…mám cca 3 týdenní holčičku a do teď byla na UM Beba HA, protože jí to dávali v porodnici, teď bych chtěla přejít na Sunar Nutradefense a bojím se abych ji neublížila…máte s tím někdo zkušenost? Můžu ji pomalu zvykat na Sunar nebo je tam nějaký zádrhel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
12.8.12 17:59

@Pce a Beba malé nevyhovuje? Nebo proč chceš změnit mlíko? Jinak kup normálně sunar a začni jí dávat už jen sunar, nemíchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
12.8.12 18:03

Řekla bych že kvůli ceně? Nutra je i podle mě chutově lepší než beba. My pak přešli ještě na Babylove z DM a jsem velmi spokojená, hlavně s tou cenou :palec: :palec: přidávám k tomu ještě laktobacílky a malej ani netrpí na prdíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.8.12 18:07

Pokud malé beba sedí neměnila bych mlíko až do příkrmů… Fakt je hrůza když dítěti mlíko nesedne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
12.8.12 18:35

Měním kvůli tomu že malá kaká jednou za dva dny a ten den co nekaká tak propláče kvůli bříšku…a taky kvůli ceně, no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
12.8.12 18:37
@petrul píše:
@Pce a Beba malé nevyhovuje? Nebo proč chceš změnit mlíko? Jinak kup normálně sunar a začni jí dávat už jen sunar, nemíchat

doktorka mi doporučila Nutrilon, jenže já četla mraky diskuzí kde psali maminy že mají miminka zácpu…tak jsem zkusila ten Sunar, a doktorka říkala že mám přechazet na jinou stravu takto: 2× denně jinou a zbytek stejnou…pak 4× denně jinou a zase zbytek tu starou…jako takhle pomalu, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.8.12 18:41

To je blbost. Normálně to mléko změň a uvidíš teda. Malému sedl jedině nutrilon, po všem ostatním měl zácpu jak blázen, nejhorší po sunaru a blil hami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
12.8.12 18:48

Taky jsem měnila rovnou! Když dávám ty laktobacílky, tak kaká každý den, někdy i dvakrát denně. Já kupuji Babylove BIO PRE 600g za 139kč + plus ty laktobacílky za 160kč na měsíc. Ani netrpí bolestí při prdíkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.8.12 19:05

Holky chci se zeptat, malé jsou dva měsíce a je na bebě HA, ale zdá se mi, že každý druhý den má po Bebě bolení, teď jsem ještě naštvaná, protože Beba 1 je NOVÁ, má o něco jinačí konzistenci a po tý má bolení stoprocentně, tu starou i když jak tvrdí vlastně stejnou už jsem nesehnala..koukala jsem na Sunar Nutradefence, ale jsem zmatená..chtěla bych aby mlíčko bylo HA, poradíte co zkusit? Doufám, že chápete co jsem chtěla říct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.8.12 19:10
@maya35 píše:
Holky chci se zeptat, malé jsou dva měsíce a je na bebě HA, ale zdá se mi, že každý druhý den má po Bebě bolení, teď jsem ještě naštvaná, protože Beba 1 je NOVÁ, má o něco jinačí konzistenci a po tý má bolení stoprocentně, tu starou i když jak tvrdí vlastně stejnou už jsem nesehnala..koukala jsem na Sunar Nutradefence, ale jsem zmatená..chtěla bych aby mlíčko bylo HA, poradíte co zkusit? Doufám, že chápete co jsem chtěla říct ;)

Sunar má i HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.8.12 19:10
@maya35 píše:
Holky chci se zeptat, malé jsou dva měsíce a je na bebě HA, ale zdá se mi, že každý druhý den má po Bebě bolení, teď jsem ještě naštvaná, protože Beba 1 je NOVÁ, má o něco jinačí konzistenci a po tý má bolení stoprocentně, tu starou i když jak tvrdí vlastně stejnou už jsem nesehnala..koukala jsem na Sunar Nutradefence, ale jsem zmatená..chtěla bych aby mlíčko bylo HA, poradíte co zkusit? Doufám, že chápete co jsem chtěla říct ;)

http://www.zbozi.cz/…-1-4-x-600g/
http://www.zbozi.cz/…remium-300g/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
12.8.12 19:18
@monika32 píše:
To je blbost. Normálně to mléko změň a uvidíš teda. Malému sedl jedině nutrilon, po všem ostatním měl zácpu jak blázen, nejhorší po sunaru a blil hami :roll:

hmm tak já to zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.8.12 19:34

Moni, moc děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
12.8.12 20:39

Určitě změnit rovnou… tím mícháním bys prckovi akorát nadělala v bříšku pěknou paseku. Mudra je trochu divná :nevim:
Na nové mlíko si prý organismus zvyká až 14 dní, tak hlavně vydrž. Nezlepší se to ze dne na den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová