Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky chci se zeptat jestli nemate některa kočarek Bebe beni halo, a jake mate s nim skušenosti. Moc se mi líbi. Předem děkuji za odpovedi.
taky se mi líbí, přidávám se
, má i docela velké „lůžko“, všude čtu 88cm na délku, 36 cm na šířku, skladný a uveze až 20kg dítě. A za tu cenu… ! Jen jestli ta kvalita zpracování bude dostačující…je to přece jen polský kočárek ![]()
Taky přemýšlím nad tímto kočárkem a mooc by mě zajímalo jak jste s ním maminky spokojené a hlavně bych byla moc ráda za foto ve složeném stavu. Abychsi byla jista kolik mi zabere místa v autě ![]()
Holky, taky se mi moc líbí, už jste někde něco zjistili bližšího? Popř. foto atd?
Já jsem ho nakonec koupila…máme ho asi 2 měsíce a zatím jsme spokojeni ![]()
Díky a jak je velký po složení? Máme sporták Peg Perégo a chci jen něco jednoduchého lehkého do auta..páč PP je docela těžký denně tahat do kufru auta:-/
Mrkni sem
http://www.modrykonik.cz/…e-beni-halo/
dozvěděla jsem se tam pár věcí ![]()
Ahoj, prosim Vas, nevite, jestli je mozne ho videt nekde v prodejne v Praze? Moc se nam nechce kupovat ho naslepo… diky
My jsme ho nikde na prodejně nenašli a koupili jsme ho nakonec na slepo ![]()
Maminky prosím jak jste spokojené s kočárkem po nějaké době? Ještě by mě zajímalo zda se do něj vejde i dlouhe dítko. Má dostatečně vysoké opěradlo? Moc díky! ![]()
Ja ty golfky miluju a dcerka je ma taky radsi nez klasicky sportak. Vylozene me nenapada, co bych vytkla, ze maji plastova kolecka a drncaji na kostkach me nechava chladnou. Za sebe jsem rada, ze jsme do nich naslepo sli…
@anorien píše:
Ja ty golfky miluju a dcerka je ma taky radsi nez klasicky sportak. Vylozene me nenapada, co bych vytkla, ze maji plastova kolecka a drncaji na kostkach me nechava chladnou. Za sebe jsem rada, ze jsme do nich naslepo sli…
Juu, tak to ráda slyšim. Mužu se zeptat jak je vysoko madlo a jak zádová opěrka? ![]()
Ja taky nemam nic zasadniho proti. Jen bych obcas ocenila kdyby slo operadlo vic do polohy sedu. Pride mi ze v nem to dide tak nejak porad lezi. Jinak super. Kazdy kocarek ma neco ![]()
Kdo máte tento kočárek, prosím jakou na něj máte pláštěnku??Díky ![]()