Kdy jste prodali kočár? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
29.3.12 18:28

Kdy jste prodali kočár? :)

Ahoj, asi hloupý dotaz, přesto si ho neodpustím...... :lol:

Synovi je 2 1/4 roku, chodí bez problémů do 2 km, někdy 3 km, pak chce občas poponášet. Sporťák (resp. trojkombinace) jsme naposledy využili asi před měsícem. Máme doma docel kvalitní gofky.

Pro další dítě tento sporťák už neplánuji. Myslíte, že si vystačím s gofkami? Nebo se Vám někdy i po tomto věku stalo, že jste ho upotřebili?

Přemýšlím, přemýšlím… A jak tak přemýšlím, zjistila jsem, že ho budu pouštět nerada, neb tím už vážně končí jedna etapa..... :D. Asi jsem sentimentální, ale kdo není, co se dětí týče, že? :)

Dřív nebo později by stejně šel do světa, doma není místa nazbyt a koruna za něj se také hodí, co si budeme povídat :).....

Tak díky za názory :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
29.3.12 18:32

Asi před 3 týdny jsem kočár prodala ( golfky nemáme) a to nám stál asi před tím 2 měsíce před bytem a nikdo nejezdil, takže asi tak ve věku dítěte 2,5 ( a zimě, kdy se moc nehodil) už nebyl k užitku.
Já myslím ,že v tomto věku už golfky jako sichr stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
29.3.12 18:34

My jsme dávali trojkombinaci pryč když měla malá 15.měsíců.Přestěhovali jsme se do města a špatně se mi s ním jezdilo MHD, tak jsme pořídili něco mezi golfkama a sporťákem a od té doby jezdíme jen s ním.
Na druhé budeme potom kupovat jiný kočár.A raději jsem ho prodala hned, než by se mi tu zničil, zašpinil…

• Citovat
  • Upravit
25324
29.3.12 18:38

Prodala jsem zhruba v synových 18m,nejezdil v něm od 16m.
Měla jsem ještě golfáčky,ty se využívaly zřídka,naposledy v nich jel před 2. rokem na dovolené,prodala jsem zhruba po 2. roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
29.3.12 18:50

Prodala jsem sporťák loni v létě, malému byl 1,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
29.3.12 19:03

kočárek jsem prodala v necelých dvouch letech dcery jakmile codila delší trasy sama ťapali jsem bez kočárku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.3.12 19:05

ja s trojkomninaci jezdim a jeste jezdit asi budu, i kdyz bude druhe a budu kupovat kocar pro dva, ja tam mam ale velky kos na nakupy, tak ho dost vyuziju, jinak bych si hrave vystacila s golfkama (resp. nunou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
29.3.12 19:06

Já jsem sporťák prodávala minulý týden, ale už tu přes půl roku zavazel. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.3.12 19:18

taky myslím že golfky v pohodě stačí, my už nepoužíváme ani jedno, velký kočár plánuji ale na druhé dítko a golfky teď chci nechat třeba na výlety do zoo apod. Takže bych klidně poslala dál,a le chápu tě taky mi bylo divný velký kočár uklidit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.3.12 19:27

Mě stojí kočár v kočárkárně půl roku,Radim se radši pozvrací než by do něj sednul.Golfky to samé. Takže prodám,případně daruji na charitu.

• Citovat
  • Upravit
15404
29.3.12 19:27

Sporťák zrovna prodávám, koupíme jen golfky - jednak na nákupy a jednak dost couráme všude možně a obávám se, že někdy by prckovi pak docházely síly. U nás po městě ale zvládne bez kočáru v pohodě už několik měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.3.12 19:29

stale mame, ale uja jsem jiny pripad, strcim do dvojkocaru mimino a kdyz jsme nekde, kde dvojcata neuhlidam, tak jedno z nich narvu do kocaru a jedno behaci uz uhlidam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.3.12 19:42

Synkovi jsou dva roky a 4 mesice, v kocaru nesedel od ríjna (tedy od 23 mesicu), ale tady je to dany i tim, ze jsme z Brna, takze kam potrebujeme, dojedem salinou, po lesich tu netrajdame :-) No a dala jsem ho na bazar po Vanocich, ale jak byla zima, najednou chtel furt nosit, tak jsme inzerat stahla, ze radsi pockam, ale jak napadl snih, noseni ho preslo a uz se k nemu nevratil. Kocar vycestoval do sveta minulej tejden ;-)
PS: tedy ted vycestoval sporták, hlubokej v kombinaci s vajíčkem šel do světa mnohem dřív a pořídil se sporták.

Příspěvek upraven 29.03.12 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
29.3.12 19:47

Prodala jsem minulý týden trojkombinaci,malé je 16.měsíců.Máme golfky a myslím že bohatě stačí,beztak chce chodit pořád pěšky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
29.3.12 22:50

Naše malá začala bojkotovat kočárek ve 13 měsících. Od té doby chodí všude sama. Ze začátku to trvalo, ale nám to nevadí. :lol: Zatím ho máme na půdě, kdyby se zadařilo a my měli ještě přírustek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí