Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, asi hloupý dotaz, přesto si ho neodpustím...... ![]()
Synovi je 2 1/4 roku, chodí bez problémů do 2 km, někdy 3 km, pak chce občas poponášet. Sporťák (resp. trojkombinace) jsme naposledy využili asi před měsícem. Máme doma docel kvalitní gofky.
Pro další dítě tento sporťák už neplánuji. Myslíte, že si vystačím s gofkami? Nebo se Vám někdy i po tomto věku stalo, že jste ho upotřebili?
Přemýšlím, přemýšlím… A jak tak přemýšlím, zjistila jsem, že ho budu pouštět nerada, neb tím už vážně končí jedna etapa.....
. Asi jsem sentimentální, ale kdo není, co se dětí týče, že? ![]()
Dřív nebo později by stejně šel do světa, doma není místa nazbyt a koruna za něj se také hodí, co si budeme povídat
.....
Tak díky za názory
.
Asi před 3 týdny jsem kočár prodala ( golfky nemáme) a to nám stál asi před tím 2 měsíce před bytem a nikdo nejezdil, takže asi tak ve věku dítěte 2,5 ( a zimě, kdy se moc nehodil) už nebyl k užitku.
Já myslím ,že v tomto věku už golfky jako sichr stačí.
My jsme dávali trojkombinaci pryč když měla malá 15.měsíců.Přestěhovali jsme se do města a špatně se mi s ním jezdilo MHD, tak jsme pořídili něco mezi golfkama a sporťákem a od té doby jezdíme jen s ním.
Na druhé budeme potom kupovat jiný kočár.A raději jsem ho prodala hned, než by se mi tu zničil, zašpinil…
Prodala jsem zhruba v synových 18m,nejezdil v něm od 16m.
Měla jsem ještě golfáčky,ty se využívaly zřídka,naposledy v nich jel před 2. rokem na dovolené,prodala jsem zhruba po 2. roce.
kočárek jsem prodala v necelých dvouch letech dcery jakmile codila delší trasy sama ťapali jsem bez kočárku ![]()
ja s trojkomninaci jezdim a jeste jezdit asi budu, i kdyz bude druhe a budu kupovat kocar pro dva, ja tam mam ale velky kos na nakupy, tak ho dost vyuziju, jinak bych si hrave vystacila s golfkama (resp. nunou).
Já jsem sporťák prodávala minulý týden, ale už tu přes půl roku zavazel. ![]()
taky myslím že golfky v pohodě stačí, my už nepoužíváme ani jedno, velký kočár plánuji ale na druhé dítko a golfky teď chci nechat třeba na výlety do zoo apod. Takže bych klidně poslala dál,a le chápu tě taky mi bylo divný velký kočár uklidit. ![]()
Mě stojí kočár v kočárkárně půl roku,Radim se radši pozvrací než by do něj sednul.Golfky to samé. Takže prodám,případně daruji na charitu.
Sporťák zrovna prodávám, koupíme jen golfky - jednak na nákupy a jednak dost couráme všude možně a obávám se, že někdy by prckovi pak docházely síly. U nás po městě ale zvládne bez kočáru v pohodě už několik měsíců ![]()
stale mame, ale uja jsem jiny pripad, strcim do dvojkocaru mimino a kdyz jsme nekde, kde dvojcata neuhlidam, tak jedno z nich narvu do kocaru a jedno behaci uz uhlidam
Synkovi jsou dva roky a 4 mesice, v kocaru nesedel od ríjna (tedy od 23 mesicu), ale tady je to dany i tim, ze jsme z Brna, takze kam potrebujeme, dojedem salinou, po lesich tu netrajdame
No a dala jsem ho na bazar po Vanocich, ale jak byla zima, najednou chtel furt nosit, tak jsme inzerat stahla, ze radsi pockam, ale jak napadl snih, noseni ho preslo a uz se k nemu nevratil. Kocar vycestoval do sveta minulej tejden ![]()
PS: tedy ted vycestoval sporták, hlubokej v kombinaci s vajíčkem šel do světa mnohem dřív a pořídil se sporták.
Příspěvek upraven 29.03.12 v 19:47
Prodala jsem minulý týden trojkombinaci,malé je 16.měsíců.Máme golfky a myslím že bohatě stačí,beztak chce chodit pořád pěšky ![]()
Naše malá začala bojkotovat kočárek ve 13 měsících. Od té doby chodí všude sama. Ze začátku to trvalo, ale nám to nevadí.
Zatím ho máme na půdě, kdyby se zadařilo a my měli ještě přírustek ![]()