Bébé Confort Iseos Safe Side – zkušenosti

1
31.10.10 20:30

Bébé Confort Iseos Safe Side

Dobrý den,
chci vás poprosit jestli někdo máte zkušenosti s touto autosedačkou, líbí se mi, že je od 0 do 18kg, protože náš mrňous už vyrůstá z vajíčka. A jestli nevíte jak je to s její bezpečností.
Díky za odpověď, Dana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
1.11.10 08:27

Bébé Confort Iseos Safe Side má z bezpečnosti 3 hvězdičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hny
5.4.11 22:11

Vyzkoušeno prakticky - byli jsme „sestřeleni“ z boku, rychlost v době nárazu cca 80 km/h přímo do dveří vedle sedačky. Auto na maděru, dítě 1,5 r. jediné bez zranění, bez otřesu mozku… hvězdičky? Záleží na testu, jestli Adac, Oamtc… Tvar bočnic jednoznačně vypovídá o bezpečnosti při bočním nárazu. Při čelním taky nevyšla v testech zle, lepší průměr.

• Citovat
  • Upravit
5088
16.2.15 16:46

Ahojte:), mám prosbu, najde se tady nějaká dobrá duše, která je vlastníkem této autosedačky, ale starší verze… konkrétně cca z roku 2007 a vyfotila by mi způsob upínání pro i proti směru jízdy?? Autosedačku mám svou, půjčila jsem kdysi švagrové a ta bohužel někde ztratila ten nalepovací štítek, co je z boku sedačky… :(.. úplně přesně si nepamatuji, kudy přesně pásy provléct…

mám verzi bez isofixu…

zadní část sedačky vypadá přesně jako na obrázku.. (nemám nahoře zacvakávací přesku, tak je právě jen u novějších verzí či obdobných typů)… děkuji.. (pokud se někdo najde :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí