Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
chci vás poprosit jestli někdo máte zkušenosti s touto autosedačkou, líbí se mi, že je od 0 do 18kg, protože náš mrňous už vyrůstá z vajíčka. A jestli nevíte jak je to s její bezpečností.
Díky za odpověď, Dana.
Vyzkoušeno prakticky - byli jsme „sestřeleni“ z boku, rychlost v době nárazu cca 80 km/h přímo do dveří vedle sedačky. Auto na maděru, dítě 1,5 r. jediné bez zranění, bez otřesu mozku… hvězdičky? Záleží na testu, jestli Adac, Oamtc… Tvar bočnic jednoznačně vypovídá o bezpečnosti při bočním nárazu. Při čelním taky nevyšla v testech zle, lepší průměr.
Ahojte:), mám prosbu, najde se tady nějaká dobrá duše, která je vlastníkem této autosedačky, ale starší verze… konkrétně cca z roku 2007 a vyfotila by mi způsob upínání pro i proti směru jízdy?? Autosedačku mám svou, půjčila jsem kdysi švagrové a ta bohužel někde ztratila ten nalepovací štítek, co je z boku sedačky…
.. úplně přesně si nepamatuji, kudy přesně pásy provléct…
mám verzi bez isofixu…
zadní část sedačky vypadá přesně jako na obrázku.. (nemám nahoře zacvakávací přesku, tak je právě jen u novějších verzí či obdobných typů)… děkuji.. (pokud se někdo najde ![]()