Bébe confort Loola?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
sai
149
8.1.13 23:20

Bébe confort Loola?

Ahoj holky, ráda bych si pořídila tento kočárek a využila ho jako golfky pro jedenáctiměsíčního chlapečka…tak bych ráda znala Vaše názory a zkušenosti, přecejen se nejedná o nejlevnější kočár :) Je dobře ovladatelný třeba jednou rukou? Je dobře skladný do auta? Syn je většího vzrůstu, je pohodlný i pro větší dítě a může se v něm případně i pohodlně vyspat? Budu ráda za názory, nikoho s tímto kočárem bohužel neznám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s BéBé Confort Loola?

Přidejte zkušenost s BéBé Confort Loola
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
8.1.13 23:25

Jen co vím z diskuzí, plus osobní prohlídce v obchodě, kočár je vhodnější spíše pro děti do jednoho roku. sedák není extra velký, kočár není příliš dobře ovladatelný a také ne zrovna lehký..skaldný je, po sundání sedáku jako ostatní bebeconforty.
(měla jsem Elea, něco podobného, jen robustnějšího, byla jsem spokojená, a le golfky to prostě nejsou. je to další spor%ťák)

pro 11m dítě bych volila něco pohodlnějšího, většího (čímž myslím sedák) a lehčího. (myslím, že na golfky už není v tomhle věku potřeba otočné sezení, zbytečně zvyšuje váhu, zhoršuje ovladatelnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
8.1.13 23:36

Já právě nechci klasické golfky, ráda bych něco mezi golfkami a sporťákem a tento se mi zdál jako to, co hledám:-) Uvítala bych samozřejmě i tipy na podobné kočárky:-) Nechám si poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.1.13 23:49

Aha, tak to je pak jiná,..
já třeba hrozně fandím cybexu callisto a babyjogger city mini 4. to jsou moji favoriti pokaždé, když si vzpomenu na bytelnější golfky.

oba jsou pouze po směru jízdy, oba jsou hodně do lehu, skoro úplná placka u Cybexu, úplná u BJ. oba mají skvělou boudičku, opravdu obrovskou. oba jsou prostorné, v cybexu jsem vizila do teď ve fusaku, tj. dvouleté dítě, ale vklidu uvezl v létě 4.5leté dítě, o váze 20kg. BJ má sedá ještě lepší co do velikosti, v jiném BJ se mi vyspalo starší dítě v 5 letech část noci.
BJ nemá polohování nohou, je to opěrka, v super sklonu, z mých zkušeností lepší, než polohovací opěrka. Cybex má polohovací opěrku.
Cybex se skládá jako golfky, do deštníku, a to i s madlem, babyjogger do placky, a to jedním pohybem (složí se ti v ruce), také i s madlem, to se kupuje zvlášť.
kola mají oba kvalitní,
oba jsou lehké, Cybex 8kg, BJ je lehčí, 7kg. odzkoušeno proti sobě, BJje fakt lehčí. cybex se mi lépe chytá, odnesu 12kg dítě a kočár a narvaný košík věcma.
BJ má větší košík.
cybex má 4 polohy zádové opěrky, BJ má pásek s jezdcem.
nosnost 22kg oba.
oba mají spojenou rukojeť a oba se fantasticky řídí jednou rukou, i s plným nákladem.

osobně mám dva golfáky cybex a Babyjoggera (summit),měla jsem elite, opravdu na ně nedám dopustit.

ale nevím, co vlatsně přesně hledáš, nemusí to být zrovna tohle.. určitě vymyslím i jiné varianty :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
9.1.13 00:05

Teda moooc díky za vyčerpávající info :hug: Teď jsem se dívala na BJ a musím říct, že mě docela nadchnul!! Něco takovýho se mi líbí, nechci žádné vachrlaté golfky, víš co myslím…takové ty „hrkače“. BJ vypadá jako pořádnej kočár a přitom je třeba oproti Loola krásně lehoučkej :palec: Musím zjistit, kde se u nás v Brně prodává a půjdu na něj určitě mrknout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
9.1.13 07:05

Ja BC Loola mela a rada se jich ted zbavila. Jsou hodne tezke a jednou rukou neovladatelne. Navic, jak ma rovne rukojeti, tak pokud je nemas sklopene do vodorovna, tak s nim proste nenajedes na chodnik. Pouze kdyz nohou kocar podkopnes. A je dost maly. Ja mam 13m syna a s fusakem nehrozi, ze by se vesel. Jedine co bylo super je otocny sedak. Kdyz uz bych trvala na BC Loola, tak urcite ty se spojenou rukojeti Up. Jo a rukojeti jsou kratke, takze i ja vzrustem mala jsem se kopala a zvykala si. Pritel je vozit nemohl :nevim: Tak jsem te asi moc nepotesila, vid :lol: Ted mam do auta na popojizdeni Jane Energy a neda se srovnavat. Ty klidne chytnu do podpazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
9.1.13 08:15

A co tento http://www.moje-miminko.cz/…vo-7056.html
Je lehkej a otočit jde, akorát nevím jestli je dost velkej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
9.1.13 09:19

Tak já tento kočárek mám a už bych ho nechtěla, několikrát jsme ho opravovali, normálně se nám několikrát rozložil, až se nakonec manžel naštval a nacpal tam šrouby. Jednou rukou se řídit nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
9.1.13 20:06

@dajka16 Ten taky vypadá moc dobře, moooc děkuju za tipy, holky…
Tak z Bebe confortu jste mě asi definitivně zradily:-) Byla to láska na první pohled, ale co se dá dělat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
22.3.14 23:01

Muzu poprosit nekoho, kdo ma Loolu doma, aby mi zmeril sirku sedaku? Diky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
25.3.14 20:29

Opravdu nikdo nema doma Loolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie