Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo nějaký nápad, jak prodloužit rukojeť u golfek. Dostali jsme staré golfky, ale přítel je vysoký a rukojeti krátké. Nemusí to vypadat nijak super, je to jen na popojíždění tady u nás - dědečkovské povinnosti.
Asi nikoho nic nenapadne, ale stejně co kdyby náhodou.
Koukni po bazarech, golfky za poštovné seženeš asi všude. Lepší než nastavovat rukojeť košťatama. ![]()
@Loll píše:
Koukni po bazarech, golfky za poštovné seženeš asi všude. Lepší než nastavovat rukojeť košťatama.
To je asi fakt.
Náhodou mě by celkem zajímalo, jestli neexistuje něco na prodloužení rukojeti u kočáru, mám tandemový phil a teds a rukojeť nejde nastavit, pro mě je akorát, pro manžela moc nízko.
Vím, že se snad prodávala například madla na spojení těch držáků u golfek, aby měli spojenou rukojeť, tak třeba někdo vymyslel něco podobného ![]()
Golfáčů je asi hafo, ale takových, aby nebyli krátké, to už se bude muset vybírat dle typu, to už tak jednoduché nebude ![]()
Dřív se dělalo tohle, ale bohužel to asi pasuje jen na konkrétní typ golfek ![]()
Opět obnovuji.
Nevíte o něčem, co by prodloužilo rukojeti u golfek? Nechce se mi prodávat novej kočár a vybírat zas další jen kvůli tomu, že jsem si v obchodě toho nevšimla.