Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s BéBé Confort Loola?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort Loolaahoj…moje zkušenost: vůbec ne dobrá! Koupila jsem teda jetý (ale nebyl až tak levný) a až doma jsem zírala, že opravdu s ním nejde couvat. Totiž uspávání typu: sem-tam nehrozí.Kolečka se vážně rozjedou a tím vlastně zabrzdí.
Jinak se mi moc líbí pěkně polstrovaná sedačka a posuvná boudička .Ale rukojeť opravdu nehorázně vyviklaná…a když zaberete,celá se prohne a stáhne se dovnitř. Takže pro nefunkčnost jsem se snažila kočár vrátit,ale šlo to hůř:(
Nevím, jak je to u fungl nového kočárku…ale paní, co jsem od ní kočár kupovala říkala,že to tak je od začátku…ale já tomu teda nevěřím…to by si snad nikdo nekoupil…
Jinak složený je opravdu malý: ale jenom když složíte konstrukci zvlášť a sedačku zvlášť.Takže taky nic moc výhoda.
No…nikterak kladný názor:)
Už bych do něj nešla.
Holky já to teda nechápu, několikrát tady čtu, že s Loola nejde couvat, já s ní couvám neustále a neustále jezdíme sem a tam, když uspáváme
![]()
tak bud nevim co myslíte a nebo mám nějak „špatný“ kousek ![]()
ahoj mam loolu se spojenou rukojeti.Sem s nhjm spokojena mam ji uz druhym rokem.Je skladna lehce polnhovatelna mam oboustrany potah.A couvani taky nevim proc by to neslo mi taky couvame v poho.
Tak já jsem si loolu také koupila. Je fakt, že při couvání blbne
ale zase mi to nějak nevadí, vzhledem k tomu, že jedu dopředu
mám se spojenou rukojetí, sice se rukojeť vyklá, ale nejspíš těma klouby, jinak by se kočárek nedal složit. Ale to je také maličkost. teda v jízdě mi to nevadilo a ani jsem to nějak nepociťovala. Aji když jsem kočárek tahala do autobusu tak to ničemu nevadilo. Jinak co se týče stability tak je super.
Četla jsem, že se nedá dostat do kočíku, ale oproti jiným golfkám se tam dá dostat velice dobře. U jiných se teda dostat nedá. A pokud je sedačka otočená proti směru jízdy tak košík je dobře přístupný. Ale každá mamina má jinou představu o kočárku. Jako městský kočárek ke super, do terénu je mínusovej, ale to každý golfky. Já jsem spokojená, i když má nějaký chyby, ale to má snad každý kočárek a snad žádný nebude dokolnalý
![]()