Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojda, jsem tu nová a mám prosbičku, už dlouhou dobu brázdím internet a hledám vhodné golfky. Chtěla bych aby měli nosnost 18kg, polohovatelné až do lehu, prostorné, aby se tam ta moje cácorka cítila dobře. No prostě chtěla bych to nejlepší
za rozumnou cenu
Předem Vám moc děkuji za radu!!! ![]()
Amalko, dost málo specifikací, nicméně k nosnosti -
všechny kočáry prodávané v EU musejí mít podle směrnice udávanou nosnost 15kg na danou konstrukci. tzn., že všechny kočáry prodávané v EU mají nosnost 15kg. reálná je pak někde jinde, ale to soudruhy z EU netankuje. zapp kupříkladu má nosnost 20kg, některé Mclareny i 25kg. (stačí juknout na US stránky..)
co se týká prostoru a úplného lehu, pak jsou tu možnsoti PP Pliko/ Inglesina Zippy, PP Uno (spíše sporťák), cybex callisto (leh je velmi slušný), bebeconfort loola nebo streety apod.
jenže nevím, co je slušná cena, jak mají vypadat váhově apod. pro jak starou holčičku.
napiš trochu více o své představě, něco se najde ![]()
a vítej na emimi! ![]()
U nas se golfky udavaji pouze do hmotnosti 15kg ale jinak jsou vse na vice jak 15kg.
Nosnost 18kg ti temer zadny vyrobce tady uvdet nebude, unifikovane maji napsanou vsichni do 15kg.
U nas maji snad vyjimku jen maclaren, ze jsou do 20kg
Moc Vám děkuji za tolik rad!
Holčička je zatím malá budou nám 24.června 4měsíce, ale tak nějak už koukám po golfkách z toho důvodu, že když člověk jede na nákup atd..tak abych sebou nemusela tahat tak těžký kočárek.
Koukala jsem třeba na golfáče Babypoint (ty udávájí nosnost 18kg) pak jsem také koukala na Cam,na Zopa, no prostě jsem toho prošla mraky
No tu cenu jsem si říkala max do těch 6000kč, to si myslím, že už by se měl sehnat slušný golfáč - teda aspoň doufám.
Bydlím sice ve městě, ale chtěla bych aby zvládali i nějaký ten terén. Tak nevím jestli nemám moc velké nároky ![]()
Amalka1502 píše:
Bydlím sice ve městě, ale chtěla bych aby zvládali i nějaký ten terén. Tak nevím jestli nemám moc velké nároky
Nevím, nevím, ale podle mě sebelepší golfáč do terénu prostě není ani nikdy nebude ![]()
Možná tak ty sporťáko-golfáče (viz Nomád).
Amalka1502 píše:
Moc Vám děkuji za tolik rad!Holčička je zatím malá budou nám 24.června 4měsíce, ale tak nějak už koukám po golfkách z toho důvodu, že když člověk jede na nákup atd..tak abych sebou nemusela tahat tak těžký kočárek.
Koukala jsem třeba na golfáče Babypoint (ty udávájí nosnost 18kg) pak jsem také koukala na Cam,na Zopa, no prostě jsem toho prošla mrakyNo tu cenu jsem si říkala max do těch 6000kč, to si myslím, že už by se měl sehnat slušný golfáč - teda aspoň doufám.
Bydlím sice ve městě, ale chtěla bych aby zvládali i nějaký ten terén. Tak nevím jestli nemám moc velké nároky
Amálko, a to už dáš malou do golfek? To už sama sedí? ![]()
Barbucho:ale v golfkach muze i lezet.
Jinak cappy dovolim si nesouhlasit.Teren zvladnou mam chicco multiway bydlime na vesnici takze chodniky nic moc nekde zadne chodime do lesa a muzu napsat ze kocar krasne zvlada.
Já tedy přiznávám, že dle mého takto malé děti taky do golfáče nepatří, ale každá maminka ať si to zařídí podle svého ![]()
Kattkko, neodpustím si otázku, jak dlouho už Multiway máš?
Osobní zkušenost nemám, ale údajně je za chvilku rozvrzaný, takže jestli ho proháníš terénem.. ![]()
A ještě k zakladatelce - on je terén a opravdový terén.
Pokud mám na mysli opravdový terén (příroda, hory, lesy, louky), tak tam je podle mě snad každý kočár krátký (nemám na msli lesní cestičku).
Do lesa si netroufne ani kamarádka, co má těžký houpací tank).
Ne nedám ji do golfek na sezení, ale na ležení, proto bych chtěla golfky, které jsou takové, aby se dali plně dát do lehu. To bych jí berušce nemohla udělat, abych jí dala sedět. Teď bych je spíše využívala nárazově a pak až by byla větší, tak bych je využívala více.
Zatím golfky teprve vybírám a jak se znám tak bude nějakou tu dobu trvat než je vyberu a koupím
Takže do té doby bude Mišule už větší a to používání bude teď jen nárazové.Zatím se jí líbí v kočárku
Terén…do hor a do lesa jsem zrovna nemyslela
Jak píšete muldy, nerovné chodníky a tak, prostě, aby necítila každou neroznost.
Amalka1502 píše:
Zatím golfky teprve vybírám a jak se znám tak bude nějakou tu dobu trvat než je vyberu a koupím
Jasně, to znám, já takhle vybírala rok a nakonec jsem stejně radši žádné nekoupila
![]()
S golfkama nemám zkušenosti, ale v 8 měsících jsem přesedlala do sporťáku MUTSY. jde téměř do lehu ale ne 180 stupňů. I tak se tam kluk při spánku hroutí. Takže na nakto malé mimi opravdu jedině úplný leh.
Jinak Natašo díky za uvítání!!
Je to príma! Koukala jsem, že jsi opravdu odborník na golfáče a kočárky! Tak doufám, že spolu něco seženeme
Už jsem si toho přečetla o golfáčích na těchto stránkách dost, vždycky hnedka koukám na stránky o kterém golfáči se to jedná!
Cappy tak to já doufám, že si na konec golfky vyberu a koupím ![]()
Neczuz já mám kočárek z kterého se dá udělat sporťák, je to tkaový vše stranný kočárek a je i dost velky a právě proto si říkám, že na cestování jsou lepší golfky. Řeším to možná dost brzy, ale člověk musí takovéhle věci nakupovat dokud na to má
až budu mít tu nízkou mateřskou tak už toho moc neponakoupíme z takovýhlech dražších věcí. Přece jen jsme předělávali baráček a nějaký ten dloužek máme ![]()
Pokud chceš do terénu a do úplného lehu, radím za sebe PP pliko, měla jsem ho asi od 5. měsíců a musím říct, že malý tam byl jako v bavlnce, i když jsou to golfky, super bylo, že jsem jen nasadila boudičku naopak a jezdila jsem čelem miminka ke mě. Jdou opravdu na úplnou rovinu a terén zvládnou skvěle, jsem z vesnice. ![]()