Kočárek Baby Point Astral

1633
7.6.10 22:40

Kočárek Baby Point Astral

Ahojky, mám takovou prosbu, máte někdo kočárek baby point Astral?a co byste mi o něm řekli?jaký je a tak?rozhoduji se totiž, který kočárek si vybrat, než nám ukradli kočár, měli jsme chicco ct 0.4 a byli jsme moc spokojeni, velká otočná kola, zvládal menší terén, prostorný a polohovatelný, když jsem četla rozměry Astralu, přišel mi hrozně úzký, polohy zad jen 2 a nohy vůbec, tak nevím, jestli mám jít do Astralu nebo zase do Chicco, ale spíš multiway, novější verze :-D , díky všem za odpovědi, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
8.6.10 00:25

pro dvouleté dítko raději chicco multiway. nebo spíše uplně něco jednoduššího a hlavně lehčího..

astral má pokud vím navíc otočnou sedačku a ty polohy zad jsou tři, a teď nevím, jetsli jsou dvě v protismě+ru.. nebo taky tři..
dvě pozice jsou sport. sedáku - po a protisměru jízdy… je kombinovatelný s korbičkou.. prostě jako golfky spíš ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
8.6.10 08:56

Děkuji za odpověď, slyšela jsem, že si velká odbornice na kočárky, tak poradila bys, co tedy pro 2,5 leté dítko?říkám s Chiccem jsme byli moc spokojeni, kdyby nám ho neukradli :-( , hlavně aby to mělo větší kola a dalo se sním jezdit do terému, ale aby to byli golfky a ne sporťák, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.6.10 10:08

Evulin,

já sama mám 2,5 letého kluka a v současné době jezdím s cybex Ruby a nemůžu si ho vynachválit.. je to ale jen takové přemisťovadlo, když je potřeba mlaďocha usadit, nemá pevná záda, jen látku, jen dvě pozice náklonu. zato má 5.4kg, moje velké dítě se vejde suprově a sehnala jsem ho za 1300,– (kol 2008, normálně stojí 3000, ale bohužel, dívala jsem se a tyhle supe nabídky jsou už pryč :(). přešli jsme na něj ze zappa (od 2 let neseděl v „normálním“ kočáru)..
takže teď jsem v rozpacích s radou, protže nevím, na co kočár používáte, jaký terén máš na mysli (s ruby jsem projela třeba polní spojku na panelovou cestu tady u nás.. a ta panelka taky stojí za to..), jestli v kočáru spinká a tak…

pokud se vám dobře jedzilo s tím chiccem, nevadila váha a tak, asi bych ani neváhala a koupila toho nástupce.. i když své mouchy má, myslím, že 0.4 byla asi lépe provedená, tady už je to trochu hon na cenu.. je to velký prostorný kočár..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
8.6.10 10:44

Díky, no právě, že jezdíme hodně do terénu a malá v něm i spala, ještě mi usne v kočárku, tak spíš, aby se dal pokládat a ten Chicco 0,4 se dal dát až skoro do lehu, takže super, váha mi nevadí, takže myslíš spíš ty Chicco 0.4 než ten multiway?díky moc, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.6.10 13:19

Evi, já si jen myslím, že 0.4 byla asi lepšího provedení (kvalitnější) než ty multiway..soudě podle referencí.. (mám pocit, že starší modely všech kočárů jsou lepší po kvalitativní stráce, ..)
na druhou stranu, 0.4 už se v dobrém stavu budou shánět asi hodně těžko..
takže jak jsem psala,pokud vám 0.4 seděla, vyhovovala, asi vám budou vyhovovat i multiw.do lehu jsou taky hoodně.
nové se dají sehnat za slušné peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
8.6.10 13:46

Díky za odpovědi, právě teď mám dvě nabídky na Chicco ct 0.4 a v dobrém stavu, tak vím, pro které se rozhodnout, díky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí