Jaké golfky k jané slalom pro?

902
2.6.10 19:27

Jaké golfky k jané slalom pro?

Holky, poraďte, prosím, jaké golfky bych si měla pořídit ke sporťáku jané slalom pro. Jsem s ním maximálně spokojená, ale ty golfky jsou asi obecně praktičtější na cestování. Navíc malá pomalu začíná chodit, tak by možná bylo lepší i vzít jen golfky a malou za ruku…
Budu ráda za všechny typy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
2.6.10 19:47

Ahojky!!!
My máme taky Slalom a nedávno jsme kupovali golfky Moon. Jsou skladné, lehoulinké, polohovací záda, ale nedají se řídit jednou rukou, takže když třeba prší, s deštníkem prostě nemáš šanci. Dnes jsem po delší době vytáhla zase Janéčko a to byla komfortní jízda :palec: . Záleží na tom, co od nich očekáváš, co se týká jízdy, je Janéčko nepřekonatelný a vše ostatní ti bude připadat jako křáp největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.6.10 19:48

A co nějaký janéčkový golfky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.6.10 19:50

Zadne!!!

Ne vazne, proste slalom je tak skvely, ze zadne golfky i jenom na cestovani se mu nevyrovnaji.

A i kdyz dite chodi, slalom jede skoro sam, s golfkama vecny problem.

Navic pokud nebydlis v nakupaku, ale ve meste s kostkama na chodnicich, nebo na vesnici s dirama a sterkem- tak budes jen nadavat.

To uz pak radeji nejake nositko :-D

Ver m i, ze i kdyz golfky poridis, stejne se vratis k slalomu- ten komfort je nepopsatelny :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.6.10 19:51

Fakt jo??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.6.10 20:07

Já mám taky jané slalom pro, ale vadilo mi brát pořád velký kočár. V jízdě je samozřejmě nepřekonatelný, to se nedá srovnat. Ale přesto jsem pořídila goflky, nechtěla jsem nic za velké peníze a navíc jak ty říkáš, malou za ruku a golfky řídím jednou rukou a opravdu to jde. Koupila jsem tyto:
 http://www.slune-cz.cz/…m-flip-2010/

Zatím jsem spokojená, účel to plní, teď pojedeme do zoo a plánuju je vzít s sebou, Terezce se tam dobře sedí a i já jsem spokojená, nechtěla jsem nic drahého, tak akorát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.6.10 20:09

ke speedimu (podobné váhou, skladností apod.) jsem měla zappa. ale záleží na životním stylu. my ho využili hodně, někdo jiný by ho třeba nevyužil vůbec…

já bych si nějaké koupila, ale orientovala bych se hlavně na váhu, jednoduchost.. Jané energy nejsou špatné, asi espiro magic,..

a pro starší (nad 18m, co samo chodí) pro mě momentálně nejlepší cybex ruby. ale opravdu až pro straší. nemá pevná záda, je to jen látka. ale mají 5.4kg, což je úžasné, 2 polohy náklonu a na délku se mi vleze bezvadně (hlava stále na opěrce) 2.5 letý Vojtěch, kterému podle výšky spíš tipují 3 roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.6.10 20:39

Ty espiro magic vypadají pěkně, líbí se mi spojená rukojeť. Ale blbý je, že nemají polohovací nožičky. kája je malinká a ty nohy by jí strašně visely!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.6.10 21:07

mají.. ty nové modely.. nevím, jetsli ten new se spojenou rukojetí, ale espiro magic 2010 prý mají primitovní polohování nohou, zkusím pohledat diskuzi, ale je tady v sekci golfky..

první..

a tady i s fotkama

nicméně, chce to ověřit.. ale už vícero lidí psalo, že mají tohle polohování..

nebo BP Mark Q, ten má klasiku. už je ale těžší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
2.6.10 21:26

ahojda,

máme taky slaloma a k tomu jsme pořídili jane energy a max spokojenost - na cestování super a zvládnou i terén.

přeji dobrou volbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.6.10 21:33

Musím naprosto souhlasit s katkou, také jsem toužila po golfáčích, pořídila jsem moona a potom akorát litovala :zed: slalomu se važně žádné golfky nevyrovnají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
2.6.10 22:41

Ahoj, tak já ke slalomu pořizovala taky energy, už loni v létě a vůbec nelituju. Jasně, že slalom jezdí líp, ale bydlíme ve městě a hlavně jezdíme MHD a takhle nemusím nikoho prosit, kočár unesu sama a taky do auta, když je menší kufr se vejdou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.6.10 14:50

tak já si ke Slalomu pořídila Cybex Callisto,a naopak,Slalom šel okamžitě do pozadí. Hlavně kvůli dceři,která je v golfkách mnohem spokojenější,vždycky mi v nic usne.zatímco ve Slalomu ani náhodou,i kdyby padala na hubu.přijde mi v tom Slalomu,že tam pořád tak nějak vlaje,je na ní moc prostornej,sjíždí,takže dobře nesedí..Ale používáme ho na ježdění po venku u baráku.Kamkoliv autem či MHD beru golfky,který jsou pro mě v tuhle chvíli jedoznačně lepší!akorát já mám sezonní záležitost bez nánožníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
3.6.10 19:18

Díky všem za názory, všechno beru v potaz. Tak mně teda Kája ve slalomu spí krásně, ale ona spí vlastně přes den krásně jedině v kočárku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
19.7.13 11:21

Holky, řeším to zase! Chtla bych pro našeho malýho golfky, ve sporťáku plandá, je spíš drobnej. Chtěla bych něco lehkého, se spojenou rukojetí ideálně! Ale hlavně ta vha, je důležitá. Poradíte, prosím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí