Hlavně skladné a kvalitní !

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7371
30.5.10 18:03

Hlavně skladné a kvalitní !

Ahojky všem,
už jsme trochu zoufalá z výběru golfek, z důležitých pro mne vlastností stále ubírám a ubírám, ale stále nemohu najít ty pravé..
prosím poradte nějaké typy..
požadavky :
1 - SKLADNOST :palec:
2 - POLOHOVÁNÍ ZÁDÍČEK aspon trochu, aby Verunka nespala v sedě, je jí rok a je spáč po mamince :mrgreen: ..
3 - KVALITNÍ - jelikož je budu hodně skládat a rozkládat ( nakl. do auta a zase ven..)

• dále spojená rukojet by byla fajn, ale už na ní tolik netrvám

váha - na té mi taky tolik nezáleží, jeslti zvedám do kufru 8 nebo 10 kilo je mi vcelku fuk, rozdíl stejně moc nepoznám..měla jsme solano a byly super, ale holt to chce na druhé mimi změnu :lol:
otáčecí sedačka by byla taky super, ale chápu, že to bych chtěla asi už po golfkách moc
cena - cena samo co nejmín, ale ráda bych se vešla do 5ti tisís..

děkujííí moc za typy a rady , třeba to pomůže další zoufalé mamince
krsáný den všem :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
30.5.10 18:12

Cybex Callisto - plnohodnotny kocar na golfkopodvozku, vahou kolem osmi kg

Peg Perego SÍ - cca 6 kg, polohovaci zada+nohy,

Inglesina Trip - lehci, polohovaci

Jane Energy - lehke, ale celkem uzke, taky polohovaci

ty jsou z tech lehcich, ty na vaze nebazirujes takze jeste plne vybavene kvalitni a hodne pouzivane

Inglesina Zippy

Peg Perego Pliko

• oboje pres 8 kilo, ale vybavene nanoznikem, drzakem na piti, plastenkou apod. a jsou hodne vyuzivane odd cca pulroku do trech let.

Urcite ti holky (Natasa obzvlast) doporuci more golfek, ze ti pujde hlava kolem z vyberu :lol:

• Citovat
  • Upravit
7371
30.5.10 18:53

Hanko1 - díky za typy,
callisto už taky delší dobu přemýšlím, ale ještě to není ono
jané - nejsem zrovna příznivec, špatné zkušenosti, takže ty bohužel vypadávají ze hry hned
inglesina - taky nemám zrovna nej zkušenosti a pop ravdě se mi ani tolik nelíbí, hlavně ty plná kolečka..
peg perego si - vypadají dobře, to díky za typ, sice ted máme pp gt3 a červeno černý, chtěla bych zkusit zase něco nového, takže škoda že Síčko není ve více barvách..ale ještě ji prozkoumám :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.5.10 19:18

Chicco? Multiway… ale nevím, jestli budou dostatečně skladné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
30.5.10 19:29

multway špatný, slyšela jsme na ně více neg. zkušeností..
má je i kamarádka, už jí tam něco hrká a nemá je dlouho a jsou právě děsně dlouhý, jsem měla co dělat dát je do kufru, jsou děsně douhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.10 19:35
Pipet píše:
Chicco? Multiway… ale nevím, jestli budou dostatečně skladné?

Mimochodem i casto opevovane Liteway od Chicca jsem vybrala jako levnejsi variantu PegPerego SÍ, ale mame auto kombika - vesli se tam nastorc, takze kufr plny ac jinak prazdny a naprosto nevyuzity. S Nomadem slozenym mame sice plnou pulku kufru, ale da se vyuzit jeste druha pulka a misto na kocarku pod zasouvacim krytem…

Navic mi i prisly vachrlate a z tenke latky. Uplne novy kus v krame nedrzel slozeny, za mne nebrat…pritom se mi celkem libi vzhledove i barevnymi kombinacemi..

Na Multiway jsem zadnou chvalu moc taky neslysela, krom toho mi prijdou na pohled moc monstrozni na to, ze to jsou golfky, vaha taky nic moc.

• Citovat
  • Upravit
7371
30.5.10 20:21

hani - taky máme combik a přesně jak píšeš ty multiway jsme taky nakonec musela dát naštorc..nevím ale chicco jako kočárky nemusím.. :roll:
zatím se mi tedy líbí to Síčko, škoda ,že prostě mají podobný design jako to pp gr3 co máme ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7845
30.5.10 21:43

kvalita = MACLAREN 8-)
Když se objednají nebo dovezou rovnou z ciziny, tak se vejdeš i do 5tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.5.10 22:47

souhlasím, i mazda 5 není malé auto a multiway pouze na štorc, navíc kvalita.. mno, darmo mluvit..

inglesina - nemá plná kola, to mají cybexy, nové Xlandery apod.. ale u polohování potřebuješ obě ruce.. nicméně, určitě kvalitní kočár.

PP Sí, tam si každý můsí určit, jaká je jeho hranice vrklání kočárku, mi přišlo, že se vrklá docela dost.. jo a pozor, prověšuje se košík při větším zatížení, až se courá o zem.. jiank se skládají jednou rukou a skladné jsou hodně..
při těch kolečkách předních jednoduchých je ovladatelnotst lepší než při dvojitých..
doporučuju vidět na vlastní oči.

bohužel, nenapadá mě nic moc jiného, než bylo už napsáno, Inglesina zippy/pp Pliko.

ještě bebeconfort loola/loola UP
je hodně skladná, ale těžší. sedačka otočná a dá se udělat spojená rukojeť. bohužel, i cenově jsou moc vysoko.. :(
bebeconfort streety - nově se prodává i kočár bez sedačky a korby, skladný je hodně, spojená rukojet, otočná sedačka. opět vyšší váha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
31.5.10 08:36

nataso - díky - bebe loola jsme si zamilovala jako prvního favorita, ale už se mi nějak nechce právě investovat toliko penízků, kor když to vypadá, že naše mladá moc kočárková nebude - už jakž takž chodí, a jak jsme venku tak chce být býtvenku i z kočárku..
ještě mě napadá co kočárky ABC design?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.5.10 09:14

katko, to se ještě může změnit :wink: náš Vojta asi v 17m (jak je zimní, jezdil v kočárku) kočár zavrhl.. no a pak, zjistil, že je to pohodlnější a vozil se hoodně a ještě dneska si rád sedne do kočáru.. :mrgreen:

nicméně, ABC design.. já právě nevím, jak jsou na tom s kvalitou. nejsou tolik frekventované, aby byl nějaký slušný vzorek..ano, jsou německé, takže by to mohlo být OK, nicméně právě nízká cena ve mě vyvolává pochyby, v kombinaci s nulovými recenzemi.. ale rozhodně ne ty se spojenou rukojetí - nejsou jedna skladné a jednak jsou docela malinké.. no a amigo, primo, nějak nikdo moc nemá.. k vidění na živo jsou stoprocentně v babystaru v praze, stejně jako Sí. (nevím, odkud jsi)
primo je do úplného lehu a skládá se jako Sí, kolečka k sobě. amigo má 4 polohy, ale ne úplný leh, i když ten je fakt veliký a kolečka jsou při skládání od sebe.
oba ale váží kolem 10kg, ne-li více..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
31.5.10 13:41

natašo . díky od prahy jsem kousek a právě v praze jsem ty ABc viděla, ale taky se mi nějak nezdá cena & kvalita, recenze taky nikde moc nevím..
mě se třeba líbí i cosatto yo - jediný co že nemají přední madlo.. a ač je i prodávám tak jsme nikde nenašla rozměry..budu muset napsat zákaznicci co je tuhle koupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
31.5.10 13:44

třeba tyhle ale říkám si že délka při psložení 106cm je docela dost.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
31.5.10 13:44

třeba tyhle ale říkám si že délka při psložení 106cm je docela dost.. :think: