Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicZdravím, četla jsem vaše příspěvky k Espiru. Jestli jsem to dobře pochopila, tak Espiro magic 4 má polohovací zádíčka i nožičky???? Dnes jsem ho viděla u kamarádky a ta mi říkala, že nemá. Dcera má 15 měs a lítá už sama (nechce být vůbec v kočárku), tak řeším něco malého, lehkého. Teď máme Jané slalom pro. Díky moc za odpověď. ![]()
Dobrý den.Kočárek espiro magic 4 má polohovací záda i nožičky,zkoušela jsem ho v obchodě.Kamarádka má asi starší model.Ale jediný problém je,že kočárek nikde není dostupný,aspoň teda na Moravě.Mám ho objednaný již dva měsíce a stále není,asi je tam nějaký problém.Už jsem z toho docela nešťastná.
Dnes jsme koupila Magica a musím říct že je super .Je to ten nový model s polohováním nožiček ,ale ono to není polohování spíš jen zvednutí ![]()
Na madlo se totiž suchým zipem připne půlka opěrky nohou .
Ale i tak bude super. Malé je ted 7měsíců a potřebovala jsem nějaký kočárek na dovču a tenhle užijeme i až začneme chodit.
Jěště je tam pěkné okénko nahoře na boudičce je na skrytý patent a vzadu poudzro na mobil ![]()
ahojky,taky mam ten tip espiro magic 3,je suprovy,ale nevim nic ze je spolohovanim nozicek,dnes jsem jeho prohledla ale nenesla nic takoveho!!!!!!
![]()
Ahoj, já mám Espiro 3 už 3 týdny a jsem spokojená max.
Mám ten fialový a polohování nohou má (zvedne se podložka a připne se suchým zipem k madlu) Nevím jestli je to u všech, ale pokud je to nový typ, tak by mělo ![]()
ahojky,mam taky ten novej tip kocarku,ale nemuzu pochopit jak se to dela? uz jsem koukala na to ase 10krat,to musim videt na vlasni oci nebo na foto.
zkus nedzvednout tu část pod nožkama a z druhé strany je taková malá kapsička a v té by měl být složený ten pruh se suchým zipem, který se omotá kolem madla, tak snad se to povede, když tak písni, zkusím poslat podrobnější instrukci
ahoj a hezké odpoledne ![]()
nic jsem nenasla,to ase budu chtit podrobnejsi instrukcii, ved mam taky espiro magic 3 2010.
,dekuju,hezkij den.
..to vypadá, že tam snad ani to polohování nemáš, ale bylo by divný, kdyby to u některých kočárů bylo a některých ne
zkus napsat do prodejny nebo výrobci. Já to mám hned z druhé strany jak jsou nohy, pokud tam nemáš nic co by se dalo zvednout, tak to tam asi fakt není, fakt nevím
http://www.detske-kocarky.cz/…y--3751.html jak je u nohou takový ten stříbrný půlměsíc, tak ta část se dá zvednout a z druhé strany by měla být ta kapsa…
AHOJKY TAK TO JE FAKT DIVNI ZE TO TAM NEMAM,ja mam ten kocarek od lednu,je fakt suprovi aje mi lito ze to taky nemam,driv jsem chtela ten prvni model ale mne nabidli tenleten,ja ho objednala a fakt jak ho uvidela tak hned se mi zalibil,tak ja se pokusim se obratit na prodejnu kde jsem koupila ten kocar ,,,dekuju te moc ......
Ahoj,to je teda záhada,že tam to polohování nemáš.Tady máš fotečky jak to asi vypadá to polohování. https://www.emimino.cz/…ark-3-28938/
ahojky tak to nemam,dekuju za fotecky,napsala jsem do prodejny kde jsem kupovala ten kocarek, nejelevnejsikocarka.cz.tak cekam.
TAK TO JA KOUPILA V LEDNU KOCAREK,a od brezna zacali vyrabit kocarky s poloh.,nozickama,tak mi odpovedel dodavatel na muj meil.pa-pa.....stejne je dobrej…
Holky a nemůžete mi prosím někdo změřit ložnou plochu? I se zvednutýma nožička, nebo alespoň zádovou opěrku? A ještě nevíte, jestli je třeba v Polsku levnější? Moc děkuji. Jinak já jsem viděla espira na prodejně v Ostravě, ale zapomněla jsem měřit. Moc děkuji.
i se zvedutýma nohama to je 80 cm a šířka kde dítě sedí je 33 cm ![]()