Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicMi se taky více líbí u takových „zappovských“ golfáčků 3kolka, ale stejně bych šla do 4kolky, protože je dle mého názoru stabilnější a mnohem lépe se s ní vjíždí např. na patníky. S 3kolkou jsem s těmi patníky ve městě opravdu bojovala a měla jsem pocit, že kdybych jí nedržela tak pevně, tak by se mi převrhla na bok ![]()
Ahojky, taky jsem rada, ze jsem objevila tuto konverzaci, zrovna v sobotu si ho chci poridit. V prodejne maji jak ctyrkolku tak trikolku a pani prodavacka se me snazila presvedcit ke trikolce a to jsem zastance ctyrkolek, taky bych mela strach ohledne stability. Musim tedy ale rict, na to ze jsem odpurce trikolek, tak pujdu do trikolky, samam mi to dala vyzkouset, vyjet na patnik je velice snadny, jednim pohybem ruky, zkousela jsem to s malym a to ma dvanact kg, jde totiz velice snadno zhoupnot kocarek dozadu diky tomu odpruzeni. a dokonce jsem pak byla i v jine prodejne, jen abych zjistila cenu a schvalne jsem rekla, ze hledam golfky s polohovanim a hlavne stabilni, protoze mam hyperaktivu a hned mi nabidla espiro a trikolku, ze je to pry nejstabilnejsi kocarek a pritom za dobrou cenu a je celkem kvalitni a to tam mela i tu ctyrkolku. Tak po techte rozhovorech nezavislych prodavacek jsem nakonec kyvla na tu trikolku. Taky jsem chtela quiny nebo maclarena (omluvte nechce se mi zjistovat jak se to spravne pise) - jsou drahy a hlavne jsou jen do patnacti kg vahy ditete, tady mi jasne rekli, ze se na vahu nemam ptat, ze vyrobce garantuje tento kocarek i pro ctyrlete deti, ovsem pokud nemaji 40kg
. tak papa
jo a jeste jsem zapomnela, na tu ctyrkolku mi rikala, ze to je zase prave nevyhoda, ze predni kola vetsinou otaceji kazda jinak a hur se to ovlada, ze pak vetsina maminek si je radeji zaaretuje. Jako vse mam jen, co prodavacky rikali, tak by me zajimal nazor tech, co ho vyzkouseli. Dekuji
cauky holky
,, espiro magic je absolutni jednicka je uzasny skladny odperovany skvele reseny ,, uvazovala jsem mezi trikolkou a ctyrkolkou a jsem rada ze jsem tez prvne nakoukla do diskuze,, ano ctyrkolka je opravdu pevnejsi i kdyz leze dite samo ven atd,, neprevrha se,, je pevna,, polohovatelna mirnne i na nozicky,, krasne se da vyuzit do tri let … lehoucky a fakt i krasne reseny,, mela jsem chicco trio for me,, celou sadu okey design a doplnky ale chybelo odperovani,, ted mam jane nomad super veliky odperovany a dite se v nem vyspi jako kral ci kralovna i ve veku 2- 3 let je fakt prostorny ale muj styl to nebyl ani neni ale mam velke dite tak jsem do nej sla a mam ho na zimu do snehu atd,, ale silene jsem nadsena z nove koupe ESPIRO MAGIC ,, A TA spojena rucka to je vyhra v loterii
to mi verte ,, malicky sam po zkousce nuggy kocarku a mark q ,, rekl toto ano jooo maminko,, a lezl zpet do magic espiro,, musim taky rict ze cena je prekvapive nizka, je proste uzasny
![]()
MAM HO A JEDE UZASNE ROZHODNE SE NETOCI KAZDE JINAK,, JO A KOLECKA JDOU PREDNI I SUNDAVAT NO PROSTE SUPER,,
STABILITA 3 KOLKY JE FAKT HORSI,, ZKOUSELA JSEM MALEHO NA KOCAREK VLEZT SAMEHO A KOCAR LETEL ,, PAK U 4 KOLKY A NEBYL PROBLEM,,, TAKZE TO ROZHODOVALO,, NNECHCI ABY SE MI V TOM POSTAVIL CI NECO A SUP RUP NA CHODNIK NEBO TAK NEJAK ALE JE TO VEC NAZORU ,,
KOCAREK PLNE DOPORUCUJI NEDA SE ANI K NUGGY ANI KE QUINNY ZAPP CI MARK Q SROVNAT,, PROSTE NICIM ,,
Ahoj děvčátka,můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti po delší době užívání Espiro Magic 3 nebo 4,a který mi doporučíte.Mooooc děkuji
Mám magic3 ,pořídila jsem ho jako druhý kočárek ,máme ho přes půl roku a za mě mohu doporučit.
Mám ho hlavně do auta do města a když jedeme busem .
S tou stabilitou to nebude rozdíle mezi 3a 4 kolkovým ,ale spíše v tom jak je udělán .Není to na stoupání dětí ,taky dávám pzor když malá v něm stoupá a musím kočár držet nebo ho o držadlo opřít.
Máme vínovej a barvy myslím pořád o.k.
Jani děkuji za odpověď,taky se mi líbí hrozně ta vínová.Akorát pořád nevím jestli 3 nebo 4
Taky bych ho chtěla jen na takové popojíždění ,malá má dva ročky a celkem se ještě chce vozit.
My máme magic 4,taky vínové barvy
Nejsem zastánce tříkolek,tak těžko říct,který je lepší. Jsme moc spokojení,jezdím s ním téměř denně a pořád je v pohodě.Sice malá už taky víc chodí,ale když potřebuju rychlý přesun,tak se hodí.Za mě můžu doporučit.
Asi si vyberu tu 4kolku,hlavně kvůli tomu lezení malé do kočárku.často hlídá taťka a bojím se že by se mu převrhla.
Hani a co ty přední kolečka?Někde jsem tu četla že si dělají co chtějí,jedno chtělo jed tak a druhé tam ![]()
Naše malá taky ráda leze do kočárku sama,ale stejně ho radši přidržuju,ale asi by se nepřevrátil.S kolečky problém nemám,na chodník je to v pohodě,akorát třeba do autobusu když nastupuju,tak s těmi kolečky občas problém je,to je pravda,že jedno jde někdy tam,druhé onam
Ale na chodníku to neva.Ale dá se to zaaretovat,tak když cestuju,tak to řeším tak.A zase tak často nikam nejezdím,tak mi to vůbec nevadí.