Espiro Magic 3 nebo 4 ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
20.1.11 11:01

Jestli to dělá jen v autobuse tak mi to nevadí :lol: Také jezdím minimálně ,miluji chodit pěšo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.1.11 13:39

Ano,ty kolečka zlobí,jen když potřebuješ kočárek zvednout hodně vysoko a to u chodníků nehrozí snad :-)
Já taky preferuji pěškobus :lol: Proto bych řekla,že je maximálně využíván,máme ho asi od května a pořád vypadá dobře a zvládne i menší poprašek sněhu,závěje ne,ale když trošku nasněží tak se s ním dá projet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.1.11 23:04

OK Hani,asi je rozhodnuto.Sice vzhledově se mi líbí více Magic 3 ale z bezpečnostního hlediska si koupím M… 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
28.2.11 13:30

tak jsem tady holky abych taky pochvalila i po nejake te dobe jezdeni jak je mooc fajn kocarek a jak je cucavy a spolehlivy :-)) kdo ma tento styl rad urco si to vychutna jak pohlledy tak jizdu s ditetem :-)) je to luxusni kocarek jsem fakt prekvapena,, mela jsem chicco trio for me ,,, celou tu sadu ,, byl fajn ,, takovy stylovy ,, pak nomad air ten mam do ted ale jezdim porad s tim magic 4,, da se slozit i spolujezdci pod nohy,, vzali mi ho i do letadla do vnitr !! krasne peruje polohovani super no proste super ,, vybrala jsem si ho taky diky posudkum maminek na emimino:-) vedela jsem ze se mi libi ale nizsi cena ve me trosku vyvolavala obavy atd,, ale opravdu jsem nadsena ,, DOPORUCUJI :-) PREJI VAM KRASNY DEN,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
2.3.11 21:16

Anomisisi,děkuji za tvůj názor než jsem se rozhoupala ke koupi MAGIC 4 tak byl všude fuč.Teď čekám na tu novou kolekci.MOc se mi líbyl ten fialkový.Doufám že barvičky budou příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kajdu
10.3.11 14:03

určitě Espiro Magic

Ahoj, také sháníme golfky tohoto typu, jsem kočárkový maniak,mám všechny okouknutý a určitě Espiro Magic :palec:
Na Zopa Viper jsem četla hodně negativních ohlasů maminek, Moon buggy nemá pevně vystužená záda, takže se prohýbají. Pěkný je Babypoint Mark Q, ale je v reálu tak o 2 kg těžší než Espiro a kolečka mu zatáčejí hůř než Espiru - ale má zase pevnou polohovací podnožku což je zase plus pro Mark Q.
A novější kolekce Espiro Magic má navíc což je úplná bomba přo takové úžasné váze, lehké ovladatelnosti a skladnosti tohoto kočárku.
Tak přeji šťastnou ruku při výběru, my jdeme do Espira

• Citovat
  • Upravit
506
11.3.11 21:17

mame uz rok, jezdili jsme s nim hodne i tech zavejich a prezili jsme to uplne krasne, jinak jen sama chvala, lehounky, supr ovladani dik spojene rukoveti, jednoduche skladani, skladny, vyborne perovani, moc jsme si ho uzili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.3.11 11:35

Holky zdravím,koukám, že je znova otevřená diskuze k tomuto kočárku a jen samá chvála..uvažuji také o koupi..tak jsem se chtěla zeptat po delší době ježdění jak jste spokojené a zda jste je něco co vám na kočárku nevyhovuje…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.11 21:31

ja nenasla nic co by mi vadilo, znovu bych si poridila tyhle :lol:
jen problem je ze nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
23.5.12 00:27

Espiro

Dobrý den,
už sice starší diskuze, poradíte mi, dá se řídit naložené s dítětem jednou rukou a v druhé třeba držet kafe? Najíždět na obrubník jednou rukou?
Né, že bych neměla jednu ruku, ale má Chicćo a jsem s ním jak bezruká, nic nemůžu vzít, telefonovat atd. za jízdy, hned se stáčí.. :cert:
Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
33
1.1.14 13:30

@jasterica @anomisisi @Gabrle
maminky, prosim vas, tiez rozmyslam nad magic a alebo od Eurocard nad Lirou 4.Tusim suto uplne tie iste kociky.Mna zaujima chrbtova opierka.Lira ma len 41cm, magic tak isto? Mne sa to zda dost malo :think: :? Inak ten kocik okrem tejto chrbtovej opierky je asi naj :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
1.1.14 14:01

@joann no my ho uz dlooooouho nemame, ale nikdy se nam nezdalo ze by byla malo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí