Bébecár - ICON

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bébécar Stylo Class?

Přidejte zkušenost s Bébécar Stylo Class
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
1.1.08 19:52

já bych ti také radila nafukovací kola, já mám tedy stylo s natáčecí nápravou a jsem zatím spokojená, pro úplně malé mimčo je podle mého lepší houpací podvozek,ale záleží na povrchu po kterém budeš jezdit,pokud víc po rovném,tak nepotřebuješ,tolik houpací,ale ty nafukovací kola bych volila určitě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
11.1.08 21:57

Ahojky, zkusím téma trochu oživit. Nemáte někdo zkušenosti s autosedačkou na podvozky bebecar? Nevím jestli do ni investovat. Jak je
pohodlná pro mimčo? Jestli koupit novou jiné značky a nebo na inzerát
již používanou. A hlavně, jak moc jste používali autosedačku připevněnou na podvozek kočárku? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.1.08 23:45

Já teda musím říct, že jsem využila cca 3 měsíce a pak jsem pořídila do obchodu polohovací až do lehu sporťák na způsob golfek, i když nemám moc velkou holčinu, tak třeba o víkendu jezdíme po nákupech cca od 12hod. až do 17hod. a přišlo mi, že se lépe vyspí v leže,než skrčená v autosedačce, a taky záleží,jak skladný podvozek bude,já mám ten stylo a ten nepatří mezi nejmenší,samozřejmě každý má na to svůj názor a jde o to vyzkoušet,co ti bude vyhovovat, tak přeji dobrou volbu a hlavně zdravé mimčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
12.1.08 10:16

Kenny, ještě bych se Tě chtěla zeptat na ten adaptér co je k autosedačce.
S nim se sedačka poutá i do auta nebo ho mám zvlášť. A není s nim sedačka příliš těžká? Abych ji vůbec na ten podvozek dokázala sama nacvaknout. Možná hloupá otázka, ale je to moje první mimčo, tak v tomto sortimentu nejsem ještě tak zběhlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí