Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, neviděla jste některá někde, jak bude vypadat Cam Cortina 2008, jestli tam plánují nějaké změny nebo vylepšení? Já ji zatím nikde nemůžu najít.
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Ahoj, mám zprávu od dovozce, firmy Baby direkt, že bude na trhu od 3.12., v průběhu listopadu už by měla být k vidění i na jejich stránkách. Zatím taky vyčkávám, ten kočárek se mi moc líbí, mimi by mělo být v únoru, tak snad to stihnu ![]()
I pro majitele dosavadní kolekce. Kdo má zájem o nafukovací kolečka, maj je na www.kocarky.cz myslím 900 Kč dohromady.
Ahoj holky. Tak ta cena by fakt měla být za všechna 3 kola a poštovné je 120 kč.
http://www.prckove.cz/…na-x3-i1290/ Jinak ty Cortiny 2008 budou mít celočerný kolečka a nové barvy. Na boudičce budou velký terče a vůbec se mi nelíbí. Zlaté Cortiny 2007.
Ahoj mamči, kdo očekává novou kolekci Kortin tak tady je:
http://www.kocarky.cz/…is-2008.html
snad Vás nadchne. vybrat se dá
Ježíši, co ty černé kola, teď vypadají plastově úplně celé. Jinak barvy docela dobrý. ![]()
Ježíši, co ty černé kola, teď vypadají plastově úplně celé. Jinak barvy docela dobrý. ![]()
Ahoj holky, nemate nekdo kocarek CAM MB X6? Jakou mate zkusenost s jizdou v cerstvem snehu? Slysela jsem, ze snih se nabaluje na kola a nafukovaci asi k tomuto kocarku nejde koupit.
Diky za info
Já tedy osobní zkušenost nemám, ale někde jsem četla, že se sníh nabaluje mezi zy dvě malá kolečka vpředu - je tam malá rozteč. Takže jsem pořídila klasickou trojkolku.
Já tedy osobní zkušenost nemám, ale někde jsem četla, že se sníh nabaluje mezi zy dvě malá kolečka vpředu - je tam malá rozteč. Takže jsem pořídila klasickou trojkolku.
No, kdyby tomu tak bylo, tak mozna, ale pry je to tim, ze ty kola i vzdadu jsou ne kulata (ale jako plocha). No, nevim co pak tedy s tim, jestli vyhodit na zimu a poridit jiny nebo tam dat misto kol lyze ![]()
Mám kamarádku, která se chystá tento kočírek koupit. Je pro něj hodně nadšená a moc se jí líbí. Zajímalo by mě, zda je na tomto kočárku něco co by se mu dalo vytknout a naopak, něco co je na něm maximálně super?? Také říkala že si chce přiobjednat nafukovací kolečka, prý ji to poradili v obchídě, když chce jezdit v terénu. Mě se to ale moc nezdá, já mám kolečka „plastová“ (ne tedy uplně plast ale nafukovačky to nejsou) a řekla bych že v terénu jsou báječné. Jakou máte zkušenost vy?
Je mi divné že se o tomto kočárku zde moc nepíše… ![]()