Cam Cortina 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
396
1.11.07 13:21

Cam Cortina 2008

Holky, neviděla jste některá někde, jak bude vypadat Cam Cortina 2008, jestli tam plánují nějaké změny nebo vylepšení? Já ji zatím nikde nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
4.11.07 14:20

Cortina 2008

Ahoj, mám zprávu od dovozce, firmy Baby direkt, že bude na trhu od 3.12., v průběhu listopadu už by měla být k vidění i na jejich stránkách. Zatím taky vyčkávám, ten kočárek se mi moc líbí, mimi by mělo být v únoru, tak snad to stihnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.07 20:39

kolečka na Cortinu

I pro majitele dosavadní kolekce. Kdo má zájem o nafukovací kolečka, maj je na www.kocarky.cz myslím 900 Kč dohromady.

• Citovat
  • Upravit
37
5.11.07 09:47

Re: kolečka na Cortinu

Ahoj holky. Tak ta cena by fakt měla být za všechna 3 kola a poštovné je 120 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.11.07 12:27

Děkuji za odpovědi, už jsem na něj moc zvědavá :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.11.07 20:50

Cortiny

http://www.prckove.cz/…na-x3-i1290/ Jinak ty Cortiny 2008 budou mít celočerný kolečka a nové barvy. Na boudičce budou velký terče a vůbec se mi nelíbí. Zlaté Cortiny 2007.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.11.07 09:00

Nová kolekce

Ahoj mamči, kdo očekává novou kolekci Kortin tak tady je:

http://www.kocarky.cz/…is-2008.html

snad Vás nadchne. vybrat se dá

• Citovat
  • Upravit
3241
22.11.07 19:14

Ježíši, co ty černé kola, teď vypadají plastově úplně celé. Jinak barvy docela dobrý. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.11.07 19:17

Ježíši, co ty černé kola, teď vypadají plastově úplně celé. Jinak barvy docela dobrý. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.11.07 17:38

kocarek CAM

Ahoj holky, nemate nekdo kocarek CAM MB X6? Jakou mate zkusenost s jizdou v cerstvem snehu? Slysela jsem, ze snih se nabaluje na kola a nafukovaci asi k tomuto kocarku nejde koupit.
Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.11.07 17:52

Já tedy osobní zkušenost nemám, ale někde jsem četla, že se sníh nabaluje mezi zy dvě malá kolečka vpředu - je tam malá rozteč. Takže jsem pořídila klasickou trojkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.11.07 17:54

Já tedy osobní zkušenost nemám, ale někde jsem četla, že se sníh nabaluje mezi zy dvě malá kolečka vpředu - je tam malá rozteč. Takže jsem pořídila klasickou trojkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.11.07 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.11.07 17:59

No, kdyby tomu tak bylo, tak mozna, ale pry je to tim, ze ty kola i vzdadu jsou ne kulata (ale jako plocha). No, nevim co pak tedy s tim, jestli vyhodit na zimu a poridit jiny nebo tam dat misto kol lyze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.4.08 19:41

Mám kamarádku, která se chystá tento kočírek koupit. Je pro něj hodně nadšená a moc se jí líbí. Zajímalo by mě, zda je na tomto kočárku něco co by se mu dalo vytknout a naopak, něco co je na něm maximálně super?? Také říkala že si chce přiobjednat nafukovací kolečka, prý ji to poradili v obchídě, když chce jezdit v terénu. Mě se to ale moc nezdá, já mám kolečka „plastová“ (ne tedy uplně plast ale nafukovačky to nejsou) a řekla bych že v terénu jsou báječné. Jakou máte zkušenost vy?
Je mi divné že se o tomto kočárku zde moc nepíše… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí