Jané Slalom Pro 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2169
9.10.07 16:52

Jané Slalom Pro 2007

Ahoj,

vím, že o Slalomech se už spoustu napsalo, ale zajímala by mě zkušenost s kolekcí 2007.

1/ Kde jste ho koupili, za kolik a jak se k vám zachovali v případě reklamací
2/ Pokud jste ho reklamovali, tak z jakých důvodů
3/ Budu mít lednové miminko, bude mě hluboká korba, kam budu muset dávat fusak, dost velká?
4/ Jakou mám zvolit barevnou kombinaci. Chtěla jsme světle modrá+oranžová, popř. zelená + červená - jak jsou praktické? Nebude přeci jen nejpraktičtější volba tmavě modrá?
5/ Podařilo se Vám ho složit do Opel Corsy
6/ Jak je bezpečná autosedačka - neviděl jste někdo test bezpečnosti k autosedačce z kolekce 2007

Není to levná volba, ale hledám kočárek, se kterým budu moct sportovat, který bude lehký, dobře složitelný.
Uvažovala jsme ještě o Peg Perego GT3 ( ale ten se mě moc nelíbí vzhledově ) a Casuplay S4 - tam si myslím, že zdvojené přední kolečko není moc ideální do terénu.

Moc dík za postřehy a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1315
9.10.07 18:08

ahoj můj osobní názor? Jané nebrat.Podvozek výborná věc i když dalo by se ledaco ještě vylepšit.Zato potah ne.Slída praská,potahy u kolekce 05 a 07 šisují.U kolekce 06 jsem neslyšela že by šisovali.Není to zrovna odolný materiál.Nevím co Ti tu napíšou ostatní,ale já doporučuji ohlédnout se po jiným.

Reklamace jsou naprd.Moc jich neuznají,nebo Ti to spíš jenom spraví a za čas se to objeví znovu.Padá brzda (to je to nejmenší co se dá opravit),dají tam dva šroubky a pak to zase jde ztěžka,ale brzda nepadá 8O .Pak ta slída,u 06 loupání pod nožičkami a madlo u dítěte.Kolekce 07 to má lepší.Šisují barvyatd atd.Celkově bych tento kočárek už nechtěla.Za hodně peněz ,hodně málo muziky,– jestli mi rozumíš.
Kdybych to mohla vrátit vyberu si jiný-na každým najdeš mouchy,ale na tomto je úplný roj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
9.10.07 18:16

a ještě jedna věc je jedno kde ho koupíš,pokud nebudeš koukat na peníze.Reklamace Ti vyřídí prodejce,ale vše se točí kolem HANDY PRAHA,protože mají na ně servis a jsou to dovozci.

Korbu můžeš použít místo autosedačky - má homologaci.

Autosedačka nedopadla nejlíp,ale korba taky ne.

Do korby se Ti fusak vejde,neboj já tam měla v zimě půl roční mimčo a drobek nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.10.07 19:29

Ahoj, já mám tmavě-světle modro - béžový a vůbec se mi nešisuje. Čekáme druhý a bude ho mít po Adámkovi, protože je jak nový. Je pravda, že brzda trochu padá, ale v záruce Ti to utáhnou (tak 1× za půl roku) a pak to zvládne manžel. Slída mi praskla, ale přešili mi ji za jinou - údajně pevnější. Nevím, ještě to nemáme vyzkoušený mrazem, ale vypadá odolnější. Jinak Jané má nejlepší brzdu - kotoučovou. To, myslím, jiný kočárek nemá. Opravdu když jedeš z kopce tak se o kočárek opírám ještě já a skvěle drží. Pokud s ním chceš sportovat, tak brzda je důležitá. Koupila jsem ho ve Špuntíkovi, ale je to už 2 roky zpátky. Miminko se Ti tam i s fusakem vejde, Adámek se tam vozil do 7 měsíců a nebyl žádný drobek. Nová kolekce - přeplácaná, se mi vůbec nelíbí. Nesnáším barvy, které k sobě vůbec neladí, takže bych podle sebe vybrala modrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
9.10.07 20:31

j

Mám ještě starý dobrý Powertrack 2004. Potah je jako nový a taky čeká na druháčka. Máme šedo-béžovo-sv.modrý.
Brzda nepadá, zadní kolečka dosud nejsou do A, slída nepraskla. Já jsem spokojená.
Nová kolekce mě taky barevně neoslovila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
9.10.07 23:15

Ahoj,
tak já musím napsat, že jsem s kočárkem moc moc spokojená :wink: - měla jsem kolekci 05 kompletní sestavu v barvě khaki,sv.modrá,oranžová - nic nešisovalo (krom padající brzdy nebyl žádný problém), ale jak se tu psalo, to jednoduše napraví v servisu, teď mám už jen sporťák letošní kolekce a taky zatím žádný problém.

1. Koupili jsme ve Špuntíku - garantují ti tam nejlepší cenu a pokud zjistíš někdě nižší, tak snad i doplatí, servisuje Handy Praha
  2. padání nožní brzdy
  3. do korby se ti mimčo minimálně půl roku vejde určitě, ale bacha na mutaci korby s autosedačkou Matrix, je o hodně menší, takže tam nevím
  4. barva nevím, já mám barvu Ebory a v pohodě, osobně bych tmavou nebrala, aby se mi tam malá v létě neupekla.
  5. do Corsy nevím, ale my ho složili do krátké Fábie
  6. jestli myslíš autosedačku Rebel, tak ta má bezpečnostní testy v pohodě a liší se od loňských kolekcí akorát potahem, Matrix (korba, která se dá použít jako autosedačka) v bezp.testech nedopadla vůbec dobře a je pravda že i v klasické korbě se dá mimčo převážet (psala to tuším Hako), ale nikoliv na dálnicích a myslím, že na tom bude s bezpečností zhruba tak jako Matrix - takže blbě…
    Tak držím palce ať dobře vybereš a hlavně ať si spokojená
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
12.10.07 22:33

jane 2007

Ahojky,
tak každý kočárek má něco…žádný není ideální.
My máme 2006 červený - ten tedy nešisuje (zatím :D )

1. nevím - kupovali jsme v kamenném obchodě, servis dělá ale handy

2)padání nožní brzdy, lehce odřený zadní potah 1cmx1cm - není to ale prodřené a (pravděpodobně mojí vinou- měla jsem špatně upnutý potah na sporťáku), ani jsem si toho v podstatě nevšimla - jen díky diskuzi tady na emiminu. Dávám ted větší pozor a malého při spaní dávám ne do úplného lehu, asi o 2 cm výš, aby se nedotýkal potah a to, co by to mohlo odřít (konstrukce podvozku)

1. korbu jsme využili přesně do ukončeného 8. měsíce - ne Matrix, ta je tak do 3.,4. měsíce, pak ti tam dítě nevleze. Na délku měl malý kolem 70 cm, bylo to tedy ten poslední měsíc už tak, tak - ale vydržel by podle mě i další, jenže už si začal sedat a prostě by mi vypadl. Jo a úžasné je v korbě polohování zádíček, síťka ve stříšce ( malý ležel strašně rád na bríšku, opřený o lokty a koukal skrz tu síťku ven). Odvětrání korby jsme využili hlavně v létě, a v zimě mu tam bylo naopak krásně teplounko (máme říjnové mimčo)
  2. nová kolekce mě vůbec nenadchla - je moc na mě strakatá, v reálu mi připadné schůdná oranžovo šedá kombinace ( ale v létě je mi líto tedy mimča, neboť se v tom šedočerném sporťáku upeče. Tmavěmodrá bude fungovat stejně, černá to je podle mě tedy úlet, no a ta červeno zelená je sice divná, ale viděla jsem sporťák a dá se to ustát:-)
  3. máme VW Polo - hodně malý kufr a vleze se - stačí sundat 1 kolo (nacvakuje se, jde to jedna dvě)
  4. Rebel prošla, trochu jsme na ni nadávali než jsme pochopili, jak se poutá, sem tam se mi zdálo, že malému nějak padá hlava - když jsme jej dali spíše na sezení než na ležení… Ale posloužila. Příště bych asi z bezpečnostního hlediska volila spíše Maxi Cosi - ale zhlediska rychlého nacvaknutí na podvozek k nezaplacení - když malý nabral šesté kilo, už se vážně i se sedačkou nedal nosit, tak třeba k lékaři jsem jej hezky nacvakla a vůbec nevadilo, že jsem nezaparkovala hned před vchodem (když nebylo místo)

Shrnuto podtrhnuto - já spokojena jsem . S korbou tedy maximálně, sporťák je taky fajn - je dost prostorný, máme i originál nánožník ( a s neoriginálem se to tedy nedá srovnat) - sem tam mi chybí přehazovací rukojeť. Jezdí skvěle, je lehký, autosedačka s podvozkem se využila maximálně. Hlavně to nacvakávání je prostě bomba.
Adaptéry mě tedy rozhodně po vyzkoušení v obchodech odstrašily.

Kamarádka si koupila 2007 - právě ten oranžovo šedý, už reklamovala boudičku, vypadla ji po 2 měsících ta slída.....

Tak asi neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.11.07 14:14

Používám kočárek přesně 6 měsíců.
Zatím jen hlubokou korbu a autosedačku.
Ani k jednomu nemohu mít sebemenší kritiku.
Vše funguje, nic nešisuje.
Jediné mínus, které mě napadá, že občas vrzne přední brzda.
Jsem zvědavá, jak budu spokojená se sporťákem. Vytáhneme ho asi kolem Vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.11.07 14:26

MAm kolekci 2007 barva cervenozelena.......

zatim jezdime jen s korbou a autosedackou, ale nemam vyhrady......
system nacvaknuti sedacky i korby je uzasny
Kocarek se suprove ridi, nic mi nepada- zatim, neprasklo, trochu vzre predni kolecko, stacilo promazat

Jedine minus je u nas pichla duse na kole, to sme ho nafoukli a hned praskla, od vyrobce byl na kole ostry vycnelek, tak proto…

Jo, kupovali sme v Handy Praha, mame i origos nanoznik a fusak do autosedacky, vse krasne sedi, ladi......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
28.11.07 14:41

My máme kolekci 06 oranžový.
Korbička se mi za 7měsíců ježdění vyšisovala a myslím,že dost. se sportákem jezdíme 5měsíců a jěště to není tolik znatelné,ale myslím,že se také trochu šisnul.
jediný problém byl,že nám 3× padla nožní brzda,ale na počkání mi ji opravili a od té doby mám klid.
kolečka do A mám téměř od začátku,ale nijak mi to nevadí. slída je v pohodě.
ano,stál hodně peněž a čekala bych možná větší kvalitu,ale jak tu někdo psal at se poohlédneš po jiném,tak nevím nevím.
mám kolem sebe kamarádky s causualplay S4, gesslein (tříkolka), peg perego (tříkolka), quinny (tříkolka) a můžu říct,že každá řekne to samé. prostě dokonalý kočár neexistuje,také čekaly něco lepšího,všechny mají nějaké chyby.

my máme celý komplet i s nánožníkem - mimochodem dokonalý,vyteplený,ted ideální.
autosedačku na podvozku jsme využili také hodně,jak k doktoru,tak na nákupu.
já si kočár nechám i pro druhé dítě.
po měsíci jsem byla rozhodnutá,že na druhé budu mít určitě jiný,ale když to dnes vidím a slyším,tak nemá cenu měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.11.07 14:43

jo kolecka do A mame od zacatku.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.11.07 17:05

sslunicko
toto je diskuze o Jané Slalom Pro 2007!
Na kočárky Jané Slalom Pro 2006 je založená jiná diskuze :wink:

PS: kolečka do A jsou snad schválně, ne? Kvůli lepší stabilitě. Vozíčkáři mají na svém křesle také kolečka do A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.11.07 23:20

Kolečka do A mají i závodní auta na okuhy, právě pro stabilitu. Daleko horší pro estetiku je když kolečka „hází“ (mají osmice). Nejsrandovnější je to na 4-kolkách s velkýma kolama. My s kočárem vyjedem asi za měsíc tak uvidíme. Ideální kočár není a s těch ostatních jsme vzali slaloma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.07 18:32

Dobrý večer,
taky máme Slalomka a jsem s ním max. spokojená , máme letošní typ /07/, a ve srovnáním s kamarádčiným starším typem si myslím,že mě brzda padat nebude,jde hodně ztuha.Pro jistotu ji dávám dolů i nahoru rukou,ne nohou.
Jinak mě baví barevný provedení a materiál je taky super,není to jen samotný šusťák,ale příjde mi vyteplenější.
Skvěle se ovládá,je lehký a dá se dobře složit,hodně jezdím autem,tak toho využívám opravdu dost.
Jediná nevýhoda je otočená sedačkapo směru jízdy,ale to má skoro každý sporťák,a když je venku opravdu hnusně,tak nikam nechodíme,nebo na:,–(ím pláštěnku,pokud ven opravdu musím.
Malá ho miluje,doma v něm dokonce přes den spinká

• Citovat
  • Upravit
15317
26.12.07 19:11

ahojj holky…

uvazujem o kupe tohto kocika a chcem sa spytat ci sa da aj tak kupit a hlavne kde ze by som si zobrala korbicku v inej farby a sportak zas v inej farby........ 8) :D

je to mozne??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4