Jané Slalom Pro 2007

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
27.12.07 08:56

Ahoj Martino,
určitě to možné je :lol: , na sporťák ti půjdou připnout veškeré korby Jané, které nepotřebují adaptéry (tuším, že to bylo od kolekce 05), takže můžeš mít třeba nový sporťák a starší korbu (nebo obráceně) a nebo oboje nové, nikdo tě do stejné barvy určitě nutit nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
27.12.07 09:55

Začlo nám vrzat přední otočné kolo, musím s tím do servisu nebo se to dá nějak namazat nebo tak??? Přední kolečko nejde asi sundat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
27.12.07 09:58

Zuzi,
přední kolo určitě sundat jde, jinak s tím promazáváním neporadím, mě nevrže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.12.07 10:01
zuzanasinova píše:
Začlo nám vrzat přední otočné kolo, musím s tím do servisu nebo se to dá nějak namazat nebo tak??? Přední kolečko nejde asi sundat, že?

A opravdu to kolo vrze??? Neni to moc dotahnuta brzda? Mne to delala na kole ta brzda, musi se to seridit

Jinak bezadapterove verze jsou az 2006, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
27.12.07 10:25

Ja jsem měla bezadapterový slalom kol. 05 barva khaki, oranžová, bleděmodrá - tuším, že se ty bezadaptérové začaly dělat ke konci roku 05, protože některé z kolekce 05 byly adaptérové, ale jak to bylo přesně nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.12.07 10:58

Určitě pujdou obědnat různé barvy, protože korba i sedačka jsou samostatně prodejné tak v tom není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.12.07 11:08

No ja chtela komplet ale autosedacku marine a jinak cely Cherry a neslo to :-(

Treba kdybych se osobne sla zeptat do Handy tak to pujde, ale treba v Pettu to neslo, tak sme objednali cely cherry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
27.12.07 11:38

Kacul: mně teda sundat nejde. Je to zaklapnutý v té brzdě. Zmáčknu čudlík, chci vysunout a nejde. Ale možná jsem jen antitalent.
Nevím, jestli je to brzdou, ale do servisu do Prahy se mi to posílat nechce :-( No co nadělám, asi nic.
co já jsem s tím kočárkem dělala, že vrže, to nevím… :-(

ka-tko: možná že v jiném obchodě by to šlo, znám několik lidí, co mají jiné barvy autosedačku a jinou zase kočárek, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.12.07 11:42

ja ho taky nesundam, ale Vlada to udelal, chce to trochu cviku a silu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.12.07 12:02

Pro ka-tka: Když si přece vezmeš jenom sporťák, tak to ostatní prostě koupíš jako samostatné příslušenství a v barvě jakou chceš. Nevím jak u nákupu celé :,-(y, ale vzhledem k tomu, že není levnější než když to koupíš samostatně, tak bych to vůbec neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.12.07 12:04

KAplis vidis ja to treba vubec neprepocitavala jak me to vyjde samostatne, a nepidila jsem se potom :-D Moje chyba
JEn jsem se ptala v krame zda lze objedna celou :,-(u ve vice barvach a rekli mi ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
27.12.07 12:09

Zuzi - sundat určitě jde, my jsme ho koupili rozložený v krabici a tam bylo to přední kolo sundané, ale je fakt, že já to sundat taky neumím - teda ani jsem se o to nesnažila, ale Tom to zvládne. Pust k tomu chlapa, určitě si poradí :wink:
Ka-tko - přesně jak píše Kaplis, pokud nebudeš kupovat celou :,-(u, ale jen komponenty, tak si to můžeš nakombinovat, jak se ti bude líbit, nebo můžeš dokoupit i starší kolekci - je to variabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
27.12.07 12:49

tak jsem k tomu pustila chlapa a kolo je dole. Nastříkal to tím silikonovým sprejem a kolo přestalo zdá se vrzat. Díky!!!
Kat-ko: tak třeba příště ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.12.07 13:02

No jo, ja jsem s tou barvickou spokojena nakonec :-D

A navic u nas v JAblonci tuhle kombinaci barevnou na slalomu nema nikdo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
1.1.08 21:47

ahoj holky..

chci se zeptat ci vam nevadi ze kocik jane slalom nejde prehadzovat sportak po/proti smeru jizdy..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí