Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj Martino,
určitě to možné je
, na sporťák ti půjdou připnout veškeré korby Jané, které nepotřebují adaptéry (tuším, že to bylo od kolekce 05), takže můžeš mít třeba nový sporťák a starší korbu (nebo obráceně) a nebo oboje nové, nikdo tě do stejné barvy určitě nutit nebude ![]()
Začlo nám vrzat přední otočné kolo, musím s tím do servisu nebo se to dá nějak namazat nebo tak??? Přední kolečko nejde asi sundat, že?
Zuzi,
přední kolo určitě sundat jde, jinak s tím promazáváním neporadím, mě nevrže ![]()
zuzanasinova píše:
Začlo nám vrzat přední otočné kolo, musím s tím do servisu nebo se to dá nějak namazat nebo tak??? Přední kolečko nejde asi sundat, že?
A opravdu to kolo vrze??? Neni to moc dotahnuta brzda? Mne to delala na kole ta brzda, musi se to seridit
Jinak bezadapterove verze jsou az 2006, nebo se pletu?
Ja jsem měla bezadapterový slalom kol. 05 barva khaki, oranžová, bleděmodrá - tuším, že se ty bezadaptérové začaly dělat ke konci roku 05, protože některé z kolekce 05 byly adaptérové, ale jak to bylo přesně nevím ![]()
Určitě pujdou obědnat různé barvy, protože korba i sedačka jsou samostatně prodejné tak v tom není problém.
No ja chtela komplet ale autosedacku marine a jinak cely Cherry a neslo to ![]()
Treba kdybych se osobne sla zeptat do Handy tak to pujde, ale treba v Pettu to neslo, tak sme objednali cely cherry
Kacul: mně teda sundat nejde. Je to zaklapnutý v té brzdě. Zmáčknu čudlík, chci vysunout a nejde. Ale možná jsem jen antitalent.
Nevím, jestli je to brzdou, ale do servisu do Prahy se mi to posílat nechce
No co nadělám, asi nic.
co já jsem s tím kočárkem dělala, že vrže, to nevím… ![]()
ka-tko: možná že v jiném obchodě by to šlo, znám několik lidí, co mají jiné barvy autosedačku a jinou zase kočárek, ale nevím.
ja ho taky nesundam, ale Vlada to udelal, chce to trochu cviku a silu
Pro ka-tka: Když si přece vezmeš jenom sporťák, tak to ostatní prostě koupíš jako samostatné příslušenství a v barvě jakou chceš. Nevím jak u nákupu celé
y, ale vzhledem k tomu, že není levnější než když to koupíš samostatně, tak bych to vůbec neřešil.
KAplis vidis ja to treba vubec neprepocitavala jak me to vyjde samostatne, a nepidila jsem se potom
Moje chyba
JEn jsem se ptala v krame zda lze objedna celou
u ve vice barvach a rekli mi ze ne
Zuzi - sundat určitě jde, my jsme ho koupili rozložený v krabici a tam bylo to přední kolo sundané, ale je fakt, že já to sundat taky neumím - teda ani jsem se o to nesnažila, ale Tom to zvládne. Pust k tomu chlapa, určitě si poradí ![]()
Ka-tko - přesně jak píše Kaplis, pokud nebudeš kupovat celou
u, ale jen komponenty, tak si to můžeš nakombinovat, jak se ti bude líbit, nebo můžeš dokoupit i starší kolekci - je to variabilní.
tak jsem k tomu pustila chlapa a kolo je dole. Nastříkal to tím silikonovým sprejem a kolo přestalo zdá se vrzat. Díky!!!
Kat-ko: tak třeba příště ![]()
No jo, ja jsem s tou barvickou spokojena nakonec ![]()
A navic u nas v JAblonci tuhle kombinaci barevnou na slalomu nema nikdo ![]()
ahoj holky..
chci se zeptat ci vam nevadi ze kocik jane slalom nejde prehadzovat sportak po/proti smeru jizdy..... ![]()