Jané Slalom Pro 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7371
1.1.08 22:05

No bohužel já se musím přidat k nespokojeným zákaznicím.
Nožní brzda měkká, i při sebemenším dobrém zacházení prošlápnutá, reklamaci řešíme už půl roku a opět se nám z Handy nikdo neozývá..Slída v boudě praská, a nejde umít, protože je přes ní sítka, tak se tam drží špína - ale to snad v nové kolekci není :-) Kočárek je rozvrzaný, přední brzda skoro nebrzdí i po servisu, prostě Jané už nikdy více. Bohužel :-( Také jsem chtěla lepší kočár, a takhle jsme dopadli. Jo máme 2006 a barva vyšisovaná - někde mám tmavě modrou a jinde šedivou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
1.1.08 23:18

Martino - mě to teda vůbec nevadí, měla jsem sice strach,když jsme přecházeli na sporťák, jak malá bude snášet, že na mě neuvidí, ale vůbec jí to nevadí, ba naopak - má rozhled, takže spokojenost.
Jinak co se týče větru apod., tak jsem si říkala, že zajdu za roh, vítr začne fučet z jiné strany a já bych určitě pořád nepřehazovala rokojeť nebo sedačku - no zkrátka pro mě tohle priorita při výběru kočárku nebyla, ale pro někoho je to zase důležité. Mě to nechybí vůbec.
Katka - tak to je mi líto, že si nespokojená. Jo ale vůbec netuším, co myslíš tou měkkou a prošlápnutou zadní brzdou - obvykle bývá problém, že zadní brzda padá, ale že je měkká a prošlápnutá, tak to jsem ještě neslyšela…
Jinak ruční brzdu mě seřizuje partner, je to jako s kolem občas to chce generálku a pořádně kočár promazat a ruční brzdu utáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.08 09:19

Taky mě to mrzí, myslela jsem že si koupíme na druhé celou sestavu, ale ted po tomhle se mi fakt nechce.
Nožní brzda padá, to jo, ale jak je z hliníku, což je dost měkký materiál, tak jak se na ní šlape a brzdí tak se postupně zprohybá a ani si toho maminky občas nevšimnou. Bohužel jsem ho tak už koupila a paní mi to nepřiznala a ted už dělá mrtvého brouka..Kolekce 2008 už je ale prý lepší, písou to i na www.rodina.cz v diskuzi o kočárcích, píše to přímo člověk z Handy.Praha a upozornují tam na to, tak asi i oni věděli , že brzda z hliníku není to pravé. Je to chyba výrobce, ale paradoxně to neuznávají za vadu na reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.1.08 09:26

hmmm, Katko, to mě fakt překvapuje, měla jsem kolekci 05 a teď mám kolekci 07 a rozhodně měkkou brzdu nemám, že by nějaké specifikum kol. 06??? Koukala jsem, že vybíráš golfky, tak ať dobře vybereš a jsi spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.08 09:55

Nevím, třeba mám jen smůlu, před tím jsem ale měla toho Quinnyho freestyle a ten byl super, natoho nedám dopustit. Jen mě mrzí, že mají tak malé korbičky.. Golfky sháním, ale nevím, nvím, mám z nich panickou hrůzu, že ted z tech pohodlných lehkých kočárků na jízdu se udřu na kostkách ve městě..Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.08 20:27

Katko já taky měla kolekci 06 generatione pro a tedka mám 07 a v žádném případě nemám takovéto problémy.Vozíme už 1,5 roku Jane a jsme spokojeni.Asi jsi opravdu měla smůlu.

• Citovat
  • Upravit
5328
2.1.08 21:33

Katko, ta brzda je ale schválně prohnutá, tak to mám od začátku, je jakoby do obloučku. Myslím, že se používáním zdeformovat nedá, vždyť se na ni plnou vahou nestoupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
2.1.08 22:40

To jo prohnutá je, ale nahoře, já jí mám dole a takovou hroznou vlnovku. Paní s tím asi prostě brzdila na fleku a nezajíždělo jí to do těch drážek - i na to upozornují právě v návodu.. no prostě jsem měla štěstí na koupi, rada pro všechny - drahé kočárky kupovat a vidět osobně, nikdy více přes net bez předem přohlídky !! Je mi to taky líto,kočárek se mi moc líbil, ale tohle mě docela odradilo od dalších kouí kočárků této značky. A ta slída jsem koukala, že asi taky praská i jíným, na MMB dokonce jedna paní místo ní našívá látku. Taky to asi udělám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
3.1.08 12:41

To bych té paní, co jsi od ní Jané koupila napsala, že chceš slevu nebo odstoupit od koupi. Pokud nereaguje, napiš jí to do hodnocení na MMB, to je přeci docela sprostý, jestli na to neupozornila dopředu… Já jsem z tý slídy nejdřív byla nešŤastná, ale teď se mi to hrozně líbí, že krásně vidím na malýho a přijde mi to lepší než jenom okýnko, třeba si taky zvykneš. Když se na to nic nepokládá, tak by to praskat nemělo (říkal pan z Handy) :). Tak držím palce, aŤ jsi brzdou vyčerpala dávku smůlu u Jané a už aŤ dělá jenom samou radost a supr službu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.1.08 13:02

Jané slalom

No právě, to jsem té paní psala a ona, že to tak nebylo ,že to bylo v pořádku, asi na třetí mail uznala , že byla lehce prošlaplá, ale v inzerátu ani slovo a o vrácení nechce ani slyšet. Měla se prý stěhovat do Austrálie, ale dodnes je tady a už je to skoro půl roku. Jinak k té slídě - já ji mám s tou sítkou přes to , to je dobrý, že přes to nepraží sluníčko - nevím jak ty, myslím že potom to dělali bez té sítky a to je prý nan ic, že se v tom děti pečou v léte :-(. No problém je v tom, že za tou sítkou se drží prach a špína a nejde to nijak utřít , přes tu sítku to přeci jenom není ono. Koukala jsem , že to praská více maminkám, nevím jestli jsem to už nepsala, na MMB nísto toho jedna paní šije látku, tak to možná taky udělám. Přes tu sítku totoiž stejně a mimi nejde vidět :-(
Golfkyby se mi taky líbily od Jané, ale bohužel už do nich raději nejdu. I když by třeba byly super, ale asi zkusím ty od Chicca. inak kočárku si moc zatím neužívám, toho Jané, protože nám ho nikde nechtějí opravit..nechápu proč a náš servis, co k nim patříme se nám už přes 2měsíce neozval..půjčil kočárek jako náhradní pak že se druhý den přijedou pro to naše Jané a od té doby nic..no prostě bodujeme .-). Takže kočár mi moc nebrzdí a když jo tak se po chvli zase odbrzdí. Jsem z toho už neštastná, myslím na to kudy chodím.

• Citovat
  • Upravit
5328
3.1.08 14:07

Aha, já mám kolekci 07, tam je celoslída bez mřížky a to se udržuje super. Zkus kontaktovat přímo handy (www.handypraha.cz), aby Ti to vyměnili, sice to asi budeš muset zaplatit, ale stoprocentně budou mít novou brzdu a budou to umět dobře vyměnit. Určitě stojí za to do toho ještě trochu investovat a pak si užívat procházky :) Já jsem si nechala spravit tu klasicky padající brzdu a fakt úplná pohoda, teĎ už ta jízda nemá chybu! Taky jsem viděla přešité ty slídy od té paní šikulky na MMB a je to fakt dokonalý, vypadá to jak originál, toho bych se též nebála!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.1.08 01:38

Mohu se zeptat?? A co srovnání s Casualplay S4 ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.1.08 08:52

Nám opět upadlo přední kolo na Nomadu, kupovali jsme kočárek 100 km od bydliště, tak jsem chtěla posílat poštou. Řekli mi že mám kočárek poslat rovnou do Handy. Tak jsem tam zavolala a v pohodě bez problémů to tam dnes posíláme. Pro jistotu pošlu kopii záručáku a dokladu o zaplacenmí že je ještě v záruce, aby mě to nenaúčtovali.
Anonymní pokud máš problémy v obchodě zkus zavolat přímo do Handy, myslím že se s nima taky domluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
21.1.08 10:27

Ahojte slalomařky,

mám taky kolekci 2007 a chci se zeptat jestli se Vám taky stává, že kočárek táhne ke straně?

Díky Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
21.1.08 12:43

Ahoj Kájo,
já bych řekla, pokud Ti táhne ke straně a není to sklonem chodníku (to občas mate), tak máš špatně seřízené to přední kolo. Pokud se Ti s tím nechce ject až do handy, zkus normální cykloservis. Tam by si s tím měli zdárně poradit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí