Jané Slalom Pro 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
21.1.08 17:58

Tak už taky jezdíme a kočár zatáčí, ale jen podle sklonu chodníku. Zkoušel jsem jet stejný usek tam a zpět a vždy to táhlo ke stejné straně (jednou do leva, pak do prava). Dělá to i zdánlivě rovném povrchu. Naštestí jde směr lehce korigovat jednou rukou, takže pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
22.1.08 11:00

Ahoj holky. Mně se to teda taky občas zdá že táhne. Když je chodník hodně nakřivo,tak to je docela síla to vyrovnávat,ale když je chodník nerovný tak to je logický,že to musí ujiždět na stranu. Teď jsem ale min. týden jela po cyklostezce a ta je krásně rovná a tam mi to taky pořád trochu zatáčelo k jedné straně,tak jsem byla z toho taková naštvaná. Asi to fakt chce nějak seřídit. Do Prahy se mi s tím nechce. Je to přeci jen kus.

To musí chlapy koukat, když přijedu do cykloservisu s kočárkem,ne :lol: :lol: :lol: ? No asi tak když se přijede k benzínce na dofouknutí koleček,že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mia2124
28.5.13 14:23

Ahoj holky nikdo jak vidim sm dlouho nepsal ale za zkousku nic nedam. Chceme koupil Jane Slalom 2007 a nikde se nemuzu docist zda kocarek houpe alespn trochu a jestli ma polohovani zadicek v hluboke korbicce? Moc diky za info :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4