Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo nějaké info o modelu 2008. Asi půjdem do slalomu ( vědomi si všech rizik
) Máme však ještě chvilku čas, tak by mně zajímalo, jestli někde neexistujou fotky ne bo nějaké info o nové kolekci. Díky
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTak jsem trochu pátral … http://www.stroller.ru/…pro_2008.php
Kromně barev, stříšky na autosedačce a materiálu na nožičky dítěte u sporťáku žádná změna…
Krásný barvy! Já myslím, že s Janéčkem rozhodně chybu neuděláte, máme Slalom 2007 a naprostá spokojenost! Kromě padající parkovací brdy ( a s tím jsem už tak nějak dopředu počítala, takže to nedramatizuju a sjedu si do Handy
) žádnej problém. Přeju hodně štěstí a příjemný vybírání barvičky ![]()
Ahoj,
my čekáme až v březnu, ale už vyhlížíme kočárek…líbí se mám také JANE SLALOM PRO ...... ![]()
Kolekce 2008 lepší barvy … SUPER, že jsi to někde vyhmátl!!!
![]()
SLALOM je super kočárek lehounkej a jízda bezvadná,lehce se skládá a váha je nízká,všem doporučuji máme už rok a ani brza nám nepadá,kdyby jo tak nýtky zmněíme za šroubky.JANE je právem JEDNIČKA!!!
Taky vybírám slalom, máme nomada a chci ho prodat a malé koupit slalom. Jedinné co mě trochu odrazuje je to že ho má každý. Nevíte o nějakém podobném kočárku, který je tak pěkný a má stejné rozměry? Jané je asi bez konkurenční. Ty barvy pro rok 2008 mě moc nezaujaly, třeba když ho uvidím osobně, tak mě padne do oka, uvažuji o červené.
Tak jsem se dozvěděl, že ty barvy asi nejsou asi oficiální. Údajně ještě není vytištěný oficiální katalog. Tak se nechme překvapit.
Vážení zákazníci, přečetl jsem si vaši diskusi a musím vám sdělit následující informace ohledně nové kolekce Jane 2008.
Oficielní presentace Jane proběhne 3. týden v lednu na veletrhu ve Valencii - presentace pro domácí trh, poté smít být presentována i v ostatních zemích. V ČR je plánován přibližně 1 - 2. týden v únoru 2008 s postupnou dodávkou smluvním prodejcům dle možností výrobce. Oficielní presentace bude na veletrhu Pro Baby v Brně v březnu 2008 s tím, že od té doby by mělo být téměř vše skladem.
Co se týče konstrukčních novinek - slalom / nomad bude mít upravenou aretaci zadní brzdy. Budou nové barvy potahů - dvojbarevné kombinace. Lůžka budou mít jiné nánožníky a jejich upínání. Současně končí autosedačka Rebel Pro, bude nahrazena novým modelem Strata.
Ohledně diskuse o modelu Energy - tento model opravdu končí, pro ČR jsme si však objednali specielní výrobu a dodávku energy 2008 ve třech barvách.
Výprodej kolekce 2007 se zatím neplánuje.
Přejeme vám spokojenost s výrobky Jane.
Pavel Hanzal - ředitel Handy Praha s.r.o.
Ahoj,
dočetla jsem se na netu, že se dá kočárek Jane Slalom Pro zaregistrovat.
Máte někdo zkušenosti? Prý se registrují i jízdní kola na Policii ČR. Aby se na nás nekoukali jako na cvoky. Je to dost drahá věc a tak bych si to ráda nechala zaregistrovat, kdyby náhodou nějakýho chmatáka svěděly ručičky!!!! ![]()
Petas - je to pravda, my jsme kupovali kočár ve Špuntíku a tam nás upozornili na to, že to jde, takže jsem to emailem registrovala v Handy Praha, oni ti potom emailem registraci potvrdí. A ještě máš jednu servisní prohlídku do nějaké doby (teď nevím jestli půl roku nebo rok) zdarma.
Tak už se těším na novou kolekci, nejpozději v březnu chcem slalom kupovat, tak už se nemůžu dočkat.
Neviděli jste někdo někde už novou kolekci, myslím, že by už měla být někde vidět. Pokud ano, dejte sem odkaz. Děkuji. Katka.
Neviděli jste někdo někde už novou kolekci, myslím, že by už měla být někde vidět. Pokud ano, dejte sem odkaz. Děkuji. Katka.
Psala jsem si do Handy a kolekce 2008 bude v půlce února pro obchody a tak na konci února bude v obchodech. Psali mě že hned jak budou mít, tak začnou umis´tovat na jejich oficiálních stránkách.