Jané slalom pro 2008?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
21.10.07 22:44

Jané slalom pro 2008 ?

Máte někdo nějaké info o modelu 2008. Asi půjdem do slalomu ( vědomi si všech rizik 8) ) Máme však ještě chvilku čas, tak by mně zajímalo, jestli někde neexistujou fotky ne bo nějaké info o nové kolekci. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
21.10.07 23:09

Tak jsem trochu pátral … http://www.stroller.ru/…pro_2008.php

Kromně barev, stříšky na autosedačce a materiálu na nožičky dítěte u sporťáku žádná změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
22.10.07 15:52

Krásný barvy! Já myslím, že s Janéčkem rozhodně chybu neuděláte, máme Slalom 2007 a naprostá spokojenost! Kromě padající parkovací brdy ( a s tím jsem už tak nějak dopředu počítala, takže to nedramatizuju a sjedu si do Handy :lol: ) žádnej problém. Přeju hodně štěstí a příjemný vybírání barvičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
22.10.07 17:59

Ahoj,
my čekáme až v březnu, ale už vyhlížíme kočárek…líbí se mám také JANE SLALOM PRO ...... :lol:
Kolekce 2008 lepší barvy … SUPER, že jsi to někde vyhmátl!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.10.07 20:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.11.07 20:19

SLALOM je super kočárek lehounkej a jízda bezvadná,lehce se skládá a váha je nízká,všem doporučuji máme už rok a ani brza nám nepadá,kdyby jo tak nýtky zmněíme za šroubky.JANE je právem JEDNIČKA!!!

• Citovat
  • Upravit
460
6.12.07 11:51

Taky vybírám slalom, máme nomada a chci ho prodat a malé koupit slalom. Jedinné co mě trochu odrazuje je to že ho má každý. Nevíte o nějakém podobném kočárku, který je tak pěkný a má stejné rozměry? Jané je asi bez konkurenční. Ty barvy pro rok 2008 mě moc nezaujaly, třeba když ho uvidím osobně, tak mě padne do oka, uvažuji o červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.12.07 20:04

Tak jsem se dozvěděl, že ty barvy asi nejsou asi oficiální. Údajně ještě není vytištěný oficiální katalog. Tak se nechme překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.12.07 10:06

Vážení zákazníci, přečetl jsem si vaši diskusi a musím vám sdělit následující informace ohledně nové kolekce Jane 2008.
Oficielní presentace Jane proběhne 3. týden v lednu na veletrhu ve Valencii - presentace pro domácí trh, poté smít být presentována i v ostatních zemích. V ČR je plánován přibližně 1 - 2. týden v únoru 2008 s postupnou dodávkou smluvním prodejcům dle možností výrobce. Oficielní presentace bude na veletrhu Pro Baby v Brně v březnu 2008 s tím, že od té doby by mělo být téměř vše skladem.
Co se týče konstrukčních novinek - slalom / nomad bude mít upravenou aretaci zadní brzdy. Budou nové barvy potahů - dvojbarevné kombinace. Lůžka budou mít jiné nánožníky a jejich upínání. Současně končí autosedačka Rebel Pro, bude nahrazena novým modelem Strata.
Ohledně diskuse o modelu Energy - tento model opravdu končí, pro ČR jsme si však objednali specielní výrobu a dodávku energy 2008 ve třech barvách.
Výprodej kolekce 2007 se zatím neplánuje.
Přejeme vám spokojenost s výrobky Jane.
Pavel Hanzal - ředitel Handy Praha s.r.o.

• Citovat
  • Upravit
364
2.1.08 16:34

Ahoj,
dočetla jsem se na netu, že se dá kočárek Jane Slalom Pro zaregistrovat.
Máte někdo zkušenosti? Prý se registrují i jízdní kola na Policii ČR. Aby se na nás nekoukali jako na cvoky. Je to dost drahá věc a tak bych si to ráda nechala zaregistrovat, kdyby náhodou nějakýho chmatáka svěděly ručičky!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.1.08 16:55

Petas - je to pravda, my jsme kupovali kočár ve Špuntíku a tam nás upozornili na to, že to jde, takže jsem to emailem registrovala v Handy Praha, oni ti potom emailem registraci potvrdí. A ještě máš jednu servisní prohlídku do nějaké doby (teď nevím jestli půl roku nebo rok) zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.1.08 17:27

Tak už se těším na novou kolekci, nejpozději v březnu chcem slalom kupovat, tak už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.1.08 12:09

Neviděli jste někdo někde už novou kolekci, myslím, že by už měla být někde vidět. Pokud ano, dejte sem odkaz. Děkuji. Katka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.1.08 12:09

Neviděli jste někdo někde už novou kolekci, myslím, že by už měla být někde vidět. Pokud ano, dejte sem odkaz. Děkuji. Katka.

• Citovat
  • Upravit
460
26.1.08 12:11

Psala jsem si do Handy a kolekce 2008 bude v půlce února pro obchody a tak na konci února bude v obchodech. Psali mě že hned jak budou mít, tak začnou umis´tovat na jejich oficiálních stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí