Jané slalom pro 2008?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
27.1.08 14:12

Ahojky, včera nám v Německu ukázala paní prodavačka katalog na rok 2008 a barvy jsou krásné a mnohem lépe sladěné než 2007.Kočárek je vždy dvoubarevný . Je třeba celý tmavý a pouze vnitřek má žlutozelený, né tmavý a boudička šedá z jedné strany a zelená z druhé jako dříve.
Budou jiné nánožníky a končí autosedačka Rebel pro, bude nová Strata. Také tašky jsou dvojbarevné. Tak se moc těšíme a doufáme, že to bude dobrá volba. Hama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.08 22:46

Nová kolekce kočárků Jané 2008 k vidění na www.ebaby.it. Vlevo nahoře do vyhledávacího okénka napište jaký druh hledáte a po kliknutí na Cerca už můžete prohlížet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.08 01:38

Re: Jané slalom pro 2008 ?

KAPLIS píše:
Máte někdo nějaké info o modelu 2008. Asi půjdem do slalomu ( vědomi si všech rizik 8) ) Máme však ještě chvilku čas, tak by mně zajímalo, jestli někde neexistujou fotky ne bo nějaké info o nové kolekci. Díky

Jané 2008 tady!!!!

http://bababolt.echt.hu/…eneral/print?…

Upřímně teda nic moc, zlatá 2007. x

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.08 12:07
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.08 12:14
  • Citovat
  • Upravit
26
10.2.08 07:54

jane slalom

:D :D :D nová kolekce Jane 2008,bude od 18.2. na stránkách Handy Praha,výhradního dovozce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.2.08 18:09

Jané kolekce 2008

Na stránkách Handy Praha už nová kolekce je, teď jsem se dívala.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.2.08 18:10

Jané kolekce 2008

Na stránkách Handy Praha už nová kolekce je, teď jsem se dívala.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.2.08 08:36

Tak už je to tady

Už je to tady:
http://www.kocarky.cz/…ro-2008.html

Já jedu!

• Citovat
  • Upravit
5
22.2.08 00:00

Jane slalom 2008

Tak jsem tu novou kolekci viděla,je opravdu moc hezká!Jela jsem de na ní podívat do Handy Praha,mám to do Prahy 200km,s tím že tam mají celou kolekci k vidění na obchodě a rovnou si tak celou řadu koupím nebo jak jsem se dozvěděla že se musí objednat,tak že objednám.Ale přístup těch dvou s prominutím krav co tam prodávali mě a manžela na tolik šokoval,že jsme se otočily a jeli si kočárek objednat do Plzně.Netušila jsem že v dnešní době,kdy je konkurence na tolik velká a vy chcete někde utratit své ne zrovna malé (cca23tis korun)peníze s váma bude takhle jednat.Kočárek je opravdu krásný jen nedoporučuji si ho kupovat zrovna tam,mít takové prodavačka ve svém obchodě tak bych určitě zkrachovala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.08 19:49

JÁJO, jakou barvu jsi si vybrala? Já jsem se dnes taky byla podívat na novou kolekci v obchodě a celkem se mi líbila ta oranžová a béžová. Co říkáš na novou autosedačku, líbí se ti? Tu v obchodě neměli - na obrázku se mi zdá moc velká.

• Citovat
  • Upravit
460
22.2.08 20:24

Holky jaký ten kočárek je? Já nějak nestíhám, chtěla bych koupit červenou barvu, zdá se mi to že je to něco jako semiš? Musím se zajet podívat, jen toho času není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.2.08 10:58

Já mám vybranou tu modro tyrkysovou.Sedačku jsem viděla a velká mi nepřišla,ale neměla jsem možnost ji důkladněji prozkoumat,protože ty prodavačky byly opravdu nepřájemné a protivné takže jsme dost rychle z toho krámu odcházeli.Prohlídla jsem si jinde starou kolekci,zjistila změny jaké v té nové jsou a objednala ho jinde.Tak snad nebude ta dodací doba tak dlouhá a stačí mi přijít,už se něj těším. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.2.08 11:03

Evi,kočárek je krásný,ten potah semišovej není,je takovej normální jak se dává na kočárky,ale není tvrdej je příjemný na dotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.2.08 15:58

Zdravím všechny co pokukují po nové kolekci 2008 Jane. Včera jsem ho viděla také v reálu, materiál je příjemný, jen ty barvičky z loňské kolekce mi připadají lepší.Samozřejmě klasika tmavě modrý a červený, tam není co zkazit mě se líbí ten citrónovo - šedivý asi jako jediný z nové kolekce, ale je pravda, že nová kolekce má opravdu vychytávky (nánožník na sporťáku, madlo pokryté látkou - dá se sundat a vyprat, a včechno přichycené na zipy ne cvočky, takže to lépe drží). Takže docela řeším jestli jít do 2008 kvůli lepšímu provedení nebo zůstat u 2007 kvůli barvám.
Také je výhoda, že se může zkombinovat např. tmavý sporťák a korbička a autosedačka v jiné barvě (pokud to nekupujete jako trojkombinaci). Jo jediné co asi, tak prodavačka říkala, že nová autosedačka strada je těžší než rebel pro.
Ale jinak je úžasný - super lehký a to sundávání korbičky jednou rukou pohoda.
Tak šťastný výběr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4