Jané slalom pro 2008?

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
28.2.08 20:04

Tak já už mám kočarek z nové kolekce doma a je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
28.2.08 21:48

Jájo,

já si ho už také objednala, měl by mi přijít příští týden. Vzala jsem ten černo-béžový s tím, že si k tomu koupím oranžové doplňky, ať je to veselejší. Autosedačku budu mít ale Maxi-Cosi (s podvozkem od staršího Quinny Zapp), z toho bych neslevila. Jinak kočárek je doopravdy vymakaný a hezký. Jenom by mohli zapracovat na lepších barevných kombinacích. Jediné mínus - tu zadní brzdu neupravili. Takže se připravuji na to, že bude padat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.2.08 06:18
Jája píše:
Tak já už mám kočarek z nové kolekce doma a je super :D
:lol: :lol: :lol: jakou barvičku sis koupila Jájo?Taky vybírám a přemýlím nad AIR nebo Stylon :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.08 13:31

kočárek Jane

Fidorko takhle podle těch zkratek nevím jajou že to máš vybranou barvu,já jsem si koupila celej set a vzala jsem ten modro-tyrkysovej.

• Citovat
  • Upravit
26
1.3.08 16:04

:lol: máš tu barvičku asi co se mě líbí modro tyrkys AIR model 2008? taky je hezká ta stylon tmavě modrá :lol:
 http://elinka.mimishop.cz/…to362270.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.3.08 16:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
1.3.08 16:11

holky nevíte náhodou někdo, zda nepasují na Jané nějaké adaptéry na Maxi Cosi, třeba i od jiného kočárku??? Škoda že je nenapadlo to dát nějak do kupy, to by byl terpve komplet…

máme 07 a jsem celkem spokojená, brzda zatím nic - ťuk, ťuk
letošní kolekce se mi celkem líbí ale ten materiál moc ne…ale zase je fajn ta podložka nebo co to tam je…

tak ať si je užijete ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.3.08 22:31

Fidorko,mám ten modro tyrkys AIR model 2008,ten na prvním obrázku,ten druhej je spíš taková šeda se zelenkavou.Mam celej set a jsem z něj nadšená,sice je modrej a budem mít holčičku,ale zase tam v těch řůžových hadříkách víc vynikne :D Jája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.3.08 10:14

nemohli by ste pofotit novy jane 08 ked ho uz mate doma?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.3.08 08:47

Ahoj holčiny
taky mně nadchl Jané Slalom 2008, jsem zatím v 17tt ale to víte , už pokukuju po kočárcích a všem možném. Jsem z Brna takže se těším na výstviště . Za týden to tam jdu okouknout. Chci se zeptat , vy co už ho máte, není příliš tvrdý ? Bojím se aby v tom mimčo moc nedrncalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.3.08 07:50

jané slalom

Pusíku taky jdu mrknout na nové barvy a kočárky jinak se mě líbí air a stylon…doma mám marine barvičku a je krásná supr nejprodávanější za rok 2007 říkali prodejci v Handy Praha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.3.08 19:22

Fidorko , jsem moc zvědavá jaké ty barvy budou na živo. Právě mě se tyhle dvě nejvíc líbí a pak ještě docela ta hnedo oranžová, ale chci to vidět v reále. Čekáme kluka, takže modrá nejspíš zvítězí :D . Už se na to výstaviště moc těším, mám v plánu jít hned v pátek to je sice dražší vstupné , ale to je mi fuk, spolíhám na to že tam bude míň lidí. Jo a nezapomeň si těhotenskou průkazku , dávají na ni 50% slevu na vstup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
24.3.08 13:41

Holky mam dotazek. Půjde mě korbicka z 2005 (bezadapterova verze) na podvozek 2008?? A funguje to i obracene?? Diky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
10.7.13 11:16

Chtěla jsem se zeptat, jestli se dá sporťák napolohovat do úplného lehu… uvažuju, jestli ho už vytáhnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
traktorka
10.7.13 11:23

Určite ano, tak mi spaval syn neustále

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat