Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJájo,
já si ho už také objednala, měl by mi přijít příští týden. Vzala jsem ten černo-béžový s tím, že si k tomu koupím oranžové doplňky, ať je to veselejší. Autosedačku budu mít ale Maxi-Cosi (s podvozkem od staršího Quinny Zapp), z toho bych neslevila. Jinak kočárek je doopravdy vymakaný a hezký. Jenom by mohli zapracovat na lepších barevných kombinacích. Jediné mínus - tu zadní brzdu neupravili. Takže se připravuji na to, že bude padat.
Jája píše:
Tak já už mám kočarek z nové kolekce doma a je super
Fidorko takhle podle těch zkratek nevím jajou že to máš vybranou barvu,já jsem si koupila celej set a vzala jsem ten modro-tyrkysovej.
máš tu barvičku asi co se mě líbí modro tyrkys AIR model 2008? taky je hezká ta stylon tmavě modrá ![]()
http://elinka.mimishop.cz/…to362270.jpg
holky nevíte náhodou někdo, zda nepasují na Jané nějaké adaptéry na Maxi Cosi, třeba i od jiného kočárku??? Škoda že je nenapadlo to dát nějak do kupy, to by byl terpve komplet…
máme 07 a jsem celkem spokojená, brzda zatím nic - ťuk, ťuk
letošní kolekce se mi celkem líbí ale ten materiál moc ne…ale zase je fajn ta podložka nebo co to tam je…
tak ať si je užijete ![]()
Fidorko,mám ten modro tyrkys AIR model 2008,ten na prvním obrázku,ten druhej je spíš taková šeda se zelenkavou.Mam celej set a jsem z něj nadšená,sice je modrej a budem mít holčičku,ale zase tam v těch řůžových hadříkách víc vynikne
Jája
Ahoj holčiny
taky mně nadchl Jané Slalom 2008, jsem zatím v 17tt ale to víte , už pokukuju po kočárcích a všem možném. Jsem z Brna takže se těším na výstviště . Za týden to tam jdu okouknout. Chci se zeptat , vy co už ho máte, není příliš tvrdý ? Bojím se aby v tom mimčo moc nedrncalo.
Pusíku taky jdu mrknout na nové barvy a kočárky jinak se mě líbí air a stylon…doma mám marine barvičku a je krásná supr nejprodávanější za rok 2007 říkali prodejci v Handy Praha ![]()
Fidorko , jsem moc zvědavá jaké ty barvy budou na živo. Právě mě se tyhle dvě nejvíc líbí a pak ještě docela ta hnedo oranžová, ale chci to vidět v reále. Čekáme kluka, takže modrá nejspíš zvítězí
. Už se na to výstaviště moc těším, mám v plánu jít hned v pátek to je sice dražší vstupné , ale to je mi fuk, spolíhám na to že tam bude míň lidí. Jo a nezapomeň si těhotenskou průkazku , dávají na ni 50% slevu na vstup ![]()
Holky mam dotazek. Půjde mě korbicka z 2005 (bezadapterova verze) na podvozek 2008?? A funguje to i obracene?? Diky Petra
Chtěla jsem se zeptat, jestli se dá sporťák napolohovat do úplného lehu… uvažuju, jestli ho už vytáhnout ![]()