Bebetto Pascal, máte zkušenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
30.10.14 15:34

Bebetto Pascal

Máte někdo zkušenost s kočárkem Bebetto Pascal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
30.10.14 16:43

Já ho viděla na letošním veletrhu v Letňanech ;-) Takový klasický Polák, řekla bych - nafukovací čtyřkolka, korba vcelku prostorná, dá se polohovat, odpružení, přední kola otočná a dají se zaaretovat… sporťák mi přišel trochu užší, než u ostatních… nakonec jsem se rozhodla pro něco jiného :-) snad Ti napíše i někdo, kdo ho má doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.6.15 07:54

Chtěla bych obnovit diskuzi. Máte někdo zkušenosti s tímto kočíkem? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
4.9.15 19:52

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s tímto kočárkem?
Kočárek se mi líbí, zvažuji, že ho pořídíme (kombinace s autosedačkou Be Save).
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
4.9.15 21:23

Ahoj. My máme. Je to taký obyčajnejší kočár. Nenadchne, ale ani neurazí. My sme ho používali málo, ale zvládal dobre jak terén tak mesto. Nesťažovala som si. Dieťa som viac nosila v šatke/nosítku. Ak by som bola „kočárová matka“, tak by som sa asi obzerala po niečom inom, kvalitnejšiom, nie poľskom.
My sme vybrali hlavne kvôli jeho skladnosti. To je jeho obrovské plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
5.9.15 11:04

My ho právě potřebujeme do terénu a navíc převážet ho ve Fabii, takže tyto požadavky splňuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.9.15 15:40

@Mac123 to určite.. je krásne skladný.. v teréne dobrý.. len si myslím, že ak sa bude veľa a často v teréne používať, že sa „rozhegá“.. ale inak super.. ovládať sa dá krásne jednou rukou (v druhej psy ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.9.15 08:39

My ho nakonec máme a zatím spokojenost. Jak píše paní výše, nenadchne, ani neurazí. Klasický kočárek v této cenové relaci, jediný rozdíl jsem našla v tom, že je korbička výše posazená než je obvyklé, tak by mohli ocenit vyšší rodiče. Používáme zatím 6,5 měsíce a dcera se do hluboké korby stále krásně vejde. S žádným terénem nemáme problém, kočár je velmi dobře ovladatelný a zatím se nám vešel do všech aut, kterými jsme jeli. Líbí se mi vzhledově, mají krásné neutrální barvičky, které nejsou nijak přeplácané (máme šedý a vše se k němu hodí). Košík je dobře přístupný a vejde se tam spoustu věcí. Já osobně bych bych víc jak 15 tisíc za kočár nedala, podle mě i tento kočár splňuje účel, ale samozřejmě každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.9.15 11:07

Díky moc za příspěvek. Bydlíme na malé vesnice, kde jsou asi jen dva chodníky, jinak takové polní cesty, tak potřebuji nějaký kočár do terénu a navíc se mi taky nechce dávat víc jak 15 tis. za kočár. Mě se taky moc líbí jejich barvičky, zatím máme favorita - tmavě šedivý. :-) Podle obrázku se mi líbí i ten modrý, paní prodavačka ale říkala, že se moc neprodává, že je to taková smutná barvička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.11.15 13:23

Já si na kočarek nemohu stěžovat. Máme tmavě šedý vše se k němu hodí. Hlavně je i lehký a do terénu super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
30.11.15 12:17

@Hanini18 Děkuji. Mám ho objednaný a teď na nás čeká na prodejně, než se malej narodí. Termín mám příští týden :-). Také jsem si vybrala tmavě šedivý a k tomu koupila zelenkavý fusak a rukávník. Snad to bude vypadat hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.11.15 14:10

@Mac123 určitě bude :-) já mám holčičku tak k němu máme růžovou a fialovou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.12.15 16:45

Ahoj kočky, sice tento kočárek nemám, ale dneska jsem ho viděla v obchodě. Kočárek jsem si vyzkoušela i na chodníku a jezdí se s ním parádně. Ale samozřejmě kočár byl prázdný, takže s miminem to bude taky o něčem jiným. V obchodě měli vystavenou kombinaci světle šedivé se stříbrnými proužky a vypadal fakt skvěle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí