Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenost s kočárkem Bebetto Pascal?
Já ho viděla na letošním veletrhu v Letňanech
Takový klasický Polák, řekla bych - nafukovací čtyřkolka, korba vcelku prostorná, dá se polohovat, odpružení, přední kola otočná a dají se zaaretovat… sporťák mi přišel trochu užší, než u ostatních… nakonec jsem se rozhodla pro něco jiného
snad Ti napíše i někdo, kdo ho má doma ![]()
Chtěla bych obnovit diskuzi. Máte někdo zkušenosti s tímto kočíkem? Děkuji
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s tímto kočárkem?
Kočárek se mi líbí, zvažuji, že ho pořídíme (kombinace s autosedačkou Be Save).
Moc díky.
Ahoj. My máme. Je to taký obyčajnejší kočár. Nenadchne, ale ani neurazí. My sme ho používali málo, ale zvládal dobre jak terén tak mesto. Nesťažovala som si. Dieťa som viac nosila v šatke/nosítku. Ak by som bola „kočárová matka“, tak by som sa asi obzerala po niečom inom, kvalitnejšiom, nie poľskom.
My sme vybrali hlavne kvôli jeho skladnosti. To je jeho obrovské plus.
My ho právě potřebujeme do terénu a navíc převážet ho ve Fabii, takže tyto požadavky splňuje ![]()
@Mac123 to určite.. je krásne skladný.. v teréne dobrý.. len si myslím, že ak sa bude veľa a často v teréne používať, že sa „rozhegá“.. ale inak super.. ovládať sa dá krásne jednou rukou (v druhej psy
)
My ho nakonec máme a zatím spokojenost. Jak píše paní výše, nenadchne, ani neurazí. Klasický kočárek v této cenové relaci, jediný rozdíl jsem našla v tom, že je korbička výše posazená než je obvyklé, tak by mohli ocenit vyšší rodiče. Používáme zatím 6,5 měsíce a dcera se do hluboké korby stále krásně vejde. S žádným terénem nemáme problém, kočár je velmi dobře ovladatelný a zatím se nám vešel do všech aut, kterými jsme jeli. Líbí se mi vzhledově, mají krásné neutrální barvičky, které nejsou nijak přeplácané (máme šedý a vše se k němu hodí). Košík je dobře přístupný a vejde se tam spoustu věcí. Já osobně bych bych víc jak 15 tisíc za kočár nedala, podle mě i tento kočár splňuje účel, ale samozřejmě každého věc.
Díky moc za příspěvek. Bydlíme na malé vesnice, kde jsou asi jen dva chodníky, jinak takové polní cesty, tak potřebuji nějaký kočár do terénu a navíc se mi taky nechce dávat víc jak 15 tis. za kočár. Mě se taky moc líbí jejich barvičky, zatím máme favorita - tmavě šedivý.
Podle obrázku se mi líbí i ten modrý, paní prodavačka ale říkala, že se moc neprodává, že je to taková smutná barvička.
Já si na kočarek nemohu stěžovat. Máme tmavě šedý vše se k němu hodí. Hlavně je i lehký a do terénu super ![]()
@Hanini18 Děkuji. Mám ho objednaný a teď na nás čeká na prodejně, než se malej narodí. Termín mám příští týden
. Také jsem si vybrala tmavě šedivý a k tomu koupila zelenkavý fusak a rukávník. Snad to bude vypadat hezky ![]()
@Mac123 určitě bude
já mám holčičku tak k němu máme růžovou a fialovou ![]()
Ahoj kočky, sice tento kočárek nemám, ale dneska jsem ho viděla v obchodě. Kočárek jsem si vyzkoušela i na chodníku a jezdí se s ním parádně. Ale samozřejmě kočár byl prázdný, takže s miminem to bude taky o něčem jiným. V obchodě měli vystavenou kombinaci světle šedivé se stříbrnými proužky a vypadal fakt skvěle ![]()