Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nadpis diskuze je jasny
jaký byl pro vás ten nej kocarek? Který by jste znovu třeba pořídili atd ![]()
X-lander X3
kvůli tomu, že všude projede, dá se na něj naložit obrovské množství a vypadá i docela pěkně
Ahoj,
meli jsme Quinny buzz3,pak quinny Zapp3,casualplay S4,Jane slalom a ten jediny bych poridila znovu a taky ho ted na miminko mame a max spokojenost odjezdil silenou zimu s metrem snehu, sportak veliky korbicka taky dost velka, Takze za me Jane slalom ![]()
Příspěvek upraven 29.10.14 v 14:43
Měla jsem také v ruce víc kočárku, ale za mě uplně top BABY JOGGER CITY ELITE
krásnej, velkej, přitom lehkej. Super kočár a top kvalita
Bugaboo - měla jsem Cameleon 3, teď mám Bee 3 a chystám se zase na nový Cameleon 3 pro druhátko.
Tak mně pro děti krásně posloužil golfáč Inglesina, synovi jsme ho koupili v roce 2003,odjezdili s ním moře kilometrů, terénů..a v roce 2012 jsem ho začala opět používat pro dceru, a taky-ten co zažil
, a drží se pořád, sice už ho skoro nepoužíváme, ale nedám na něj dopustit. ![]()
Trojkombinaci jsem měla Coletto Austin 3 2011, sporťák X-lander XA z roku 2008, golfky Cybex Topaz a Graco Mirage. Kdybych se měla rozhodnout, který z nich znovu, tak bych si zase pořídila X-lander a to Graco. Coletto je moje srdcovka, bude se mi s ním těžko loučit, ale má malý sporťák, který bych dneska volila jinak. Topaz mě zase nenadchl, špatně se mi s ním jezdilo, ještě v záruce jsem ho poslala dál do světa.
http://www.delfinek.mimishop.cz/…-xa-2014-set @Fima @mmuerka holky a co říkáte na tento? Akorát se bojím cena nám přijde trosku nizska když je tam i autosedačka
@Safiye Já bych do něj šla. Jak jsem psala, kupovala jsem už starší kolekci, z druhé ruky a jsem spokojená. Sporťák X-lander je opravdu bezvadný, vyhovuje mi po všech směrech (teda jo, mohl by mít větší koš
) - velký, prostorný. A ty nové kolekce už jsou zase mnohem hezčí a vymakanější.